Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דור חדש למנועי VW - כשלון TSI ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל העובדה היא שהיום אתה יכול לרכוש ב- 60K רכב חדש, וב- 70K כבר רכב ממש נחמד

א) אין לי 60K ש"ח פנויים.

ב) גם אם היה לי, אני לא מוכן לקנות שתי מכוניות במחיר של אחת.

ג) נחמד בטוח לא. מקסימום משהו עם רמת גימור של עגלת סופר (תגיד תודה ששמו גלגלים ומנוע) ומנוע שלא סוחב.

ד) וגם אם מסתפקים במועט, אז לא לכולם מתאימה מכונית מיני או סופרמיני עם מנוע 1.0-1.2.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עדיין מנסה להבין מה בדיוק גרם לזה שיחליפו מנוע' date=' וברגע שאני אדע בדיוק מה אני אפרסם שרשור מרחיב שיפרט גם את כל שאר הבעיות שהיו עם הרכב.[/quote']

יכול להיות שמה שגרם לבעיה במנוע זה הזינוקים שעשית עם הרכב כשהיה חדש.

דניאל גם כתב לך שם: "מזיק מזיק, מערכת העברת הכוח נכנס למאמץ רציני, כולל צמיגים, המנוע ותיבת ההילוכים".

פורסם
היא תהפוך ליצרן הגדול בעולם לא בגלל חדשנות אלא בגלל רכישה בלתי פוסקת של חברות רכב אחרות (בוגטי, למבורגיני ועוד שלל דוגמאות).

נכון שלפולקסווגן יש חברות/מותגים רבים שהיא רכשה. זה לא שונה בהרבה מקונצרנים כמו טויוטה ו-GM. אבל מהדוגמאות האפשריות דווקא בוגאטי? למבורגיני? כמה כבר קונים בעולם כאלה מכוניות? זה פסיק של הפסיק. עיקר הצרכנים קונים פולקסווגן, אודי, סיאט וסקודה.

אגב, לא צריך להיות יצרן גדול בעולם הודות לחדשנות. לא GM ולא טויוטה אלופים בחדשנות, הם פשוט מוכרים הרבה מכוניות עם נציגות לכל סיגמנט אפשרי, בשביל לכסות כמה שיותר קהלים ושווקים. דווקא יצרנים קטנים או "עניים" מובילים תמיד את העולם בחדשנות. רק מה, אין להם כסף להמשיך בפיתוח ולכן תמיד המיזמים שלהם לא נמשכים, למרבה הצער.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בסך הכל זאת פולקסוואגן פולו BLUE GT זאת גירסה , זה לא אומר שלא ימשיכו למכור את הדור של מנועי ה TSI 1.2

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

דניאל גם כתב לך שם: "מזיק מזיק, מערכת העברת הכוח נכנס למאמץ רציני, כולל צמיגים, המנוע ותיבת ההילוכים".

ענק.

NICE FIND.

הייתי שולח לצ'מפיון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בביצוע זינוק (גיר במצב ספורט, ESP מכובה, דוושה לחוצה עד הסוף)

רק מהשורה הזאת אפשר להבין מה גרם לבלאי מואץ למנוע שבסופו של דבר גרם להחלפתו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ועדיין לא סיבה להחלפת מנוע.

הרכב אמור להסתדר עם "זינוקים" שכאלו גם לאורך זמן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבחינתי לא צריך את כל החדשנות המיותרת הזאת

מנוע קודם כל צריך להיות אמין

מה היה דחוף כל כך ?

מה רע במנוע 1.8 טורבו הישן האמין והטוב?למי הוא הפריע?

פורסם

שלום אני לא מרבה להגיב בפורום אבל אני קורא דיי הרבה ... ברגע שזה נגע למנוע שקיים אצלי ברכב כבר הייתי חייב לתערב .

אז כמו שאמרו קודמיי במיוחד BAR איך יכול להיות שמנוע שזכה שלוש שנים (ואני חשבתי שרק שנתיים) בפרס מנוע השנה לא יהיה טוב וכבר ירצו להחליף אותו ?

הריי זה פשוט לא הגיוני ! אז בתור בעלים של הTSI (הדגם הקצת יותר מפולפל 160) אני רוצה להגיד שהמנוע מדהים ! נכון היו תקלות בתחילת דרכו בארץ ובמקומות אחרים בעולם (במיוחד חמים) אבל דגמים מ2010 כבר לא שומעים על החלפת מנוע כיוון שהחליפו מחשב ניהול או משהו דומה (אני לא בקיא במיוחד בסיפור).

שורה תחתונה המנוע מעולה חסכוני ופורץ דרך בכל מה שקשור לקידמה.

VW Scirocco TSI :twisted:

פורסם

למה שביצוע זינוק עם ESP מכובה יגרום לתקלה במנוע?

בולשיט אחד גדול, תתחילו לחפור קצת בסקרי אמינות ותראו איפה אאודי נופלים, למה לעזאזל המחירון של אאודי צונח משמעותית בהשוואה ישירה לב.מ.וו ומרצדס?

וכל הדיבורים על ארה"ב כאילו לקנות רכב זה כמו לקנות מכונת כביסה, הלוואי והישראלים היו יודעים לקנות רכב כמו האמריקאים, כל אחד בודק ומשווה לפני רכישה, רכבים משומשים חיים פה יופי וכן אנשים חושבים על ערך במהלך המכירה ואפשר לראות את זה בסקרים בתור פרמטר חשוב בעת רכישת רכב, הסיבה שבגללה אקורד וקאמרי מובילות זה בעיקר בגלל שיש להן שוק מעולה.

לפולקסוואגן אין שוק טוב, לא משנה איפה אני מסתכל בהשוואה ישירה אני מתפלא לגלות שאאודי A6 3.2 כפולת מגדשים והנעה עולה פחות מהונדה אקורד מרובעת צילינדרים מאותה השנה, ובד"כ על ההונדה יש 50% יותר נסועה. למה???

למה יש כ"כ הרבה A6 ממש ממש ממש בזול (פחות משווי הברזל) למכירה עם בעיות במנוע? למה לעזאזל אוטו עם פחות מ100K מייל צריך החלפת מנוע או שהגיר לא עובד, יש להם בעיות של לחץ שמן, אני אוהב את הA6 והמחירים סופר מפתים אבל אני לא אגע בחרא הזה עם מקל.

ד"א אני לא חושב שצ'מפיון בעייתים בגלל היותם צ'מפיון אני חושב שככה היצקן מחנך את הדילרים שלו:

http://www.audi-sucks.com/

http://audiproblems.com/

http://www.consumeraffairs.com/automotive/audi.htm

haters will hate

פורסם

בעולם יש יצרנים מובילים ויש יצרנים מובלים. יש מקוריים ויש חקיינים. פולקסווגן העולמית היא אחת ממובילות הטכנולוגיה המתקדמת והיא לא מהססת לפתח ולהציג חידושים. עם זה מנועים קטנים מוגדשים או תיבות הילוכים רובוטיות כפולות מצמדים. עובדה שעכשיו כולם רצים לחקות אותם. אלפא , פורד, ולנצ'יה הם רק דוגמא לזרם שישטוף עכשיו את השוק עם הטכנולוגיות האלה שפולקסווגן מתנסה בהן כבר כמה שנים. לפעמים זה עולה לה במחלות ילדות אבל מי שלא מנסה לא מצליח. רוב היצרנים מעדיפים ללכת על בטוח ולהשתמש בטכנולוגיות מוכחות גם במחיר של עמידה במקום. אחת ההוכחות לזה היא עדין השימוש שנעשה במנועי 1.6 בזבזנים וגיר אוטומטי 4 הילוכים אצל לא מעט יצרנים. אז יש פחות תקלות והרבה פחות הנאה או חיסכון בדלק. עכשיו כשהיצרנים המובלים מתחילים לגלות את הטכנולוגיה של ולקסווגן ולחקות אותה, היא כבר מתקדמת לטכנולוגיה הבאה. אגב, עובדה שפולקסווגן הופכת ליצרן המוביל בעולם. זה בטח לא בגלל שהיא גרועה. אז אולי גם למנוע ה"בלו" יהיו מחלות ילדות אבל בלי אלא שמעיזים היינו עדין נשארים במערות ומדליקים אש עם אבני צור.

פורסם

זה אולי סיפור יפה לרשום בעטיפה האחורית של הספר שתכתוב על VW אבל בעולם האמיתי (והכלכלי), מדובר על התאבדות כלכלית.

מי שיחפש הודעות ישנות שלי יראה שכבר לפני כמה שנים צפיתי שריבוי הדגמים, התת-דגמים, המנועים, השחרור הבילתי מבוקר של טכנולוגיות בוסר ובכלל כל הריצה ההיסטרית הזאת של VAG להספיק לטרוף את כל העולם תוביל אותם במהרה רק למקום אחד, לרשימת פשיטות הרגל הקולסאליות של המאה ה 21.

אני עדיין עומד מאחורי התאוריה שלי, ימים יגידו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעולם יש יצרנים מובילים ויש יצרנים מובלים. יש מקוריים ויש חקיינים. פולקסווגן העולמית היא אחת ממובילות הטכנולוגיה המתקדמת והיא לא מהססת לפתח ולהציג חידושים. עם זה מנועים קטנים מוגדשים או תיבות הילוכים רובוטיות כפולות מצמדים. עובדה שעכשיו כולם רצים לחקות אותם. אלפא ' date=' פורד, ולנצ'יה הם רק דוגמא לזרם שישטוף עכשיו את השוק עם הטכנולוגיות האלה שפולקסווגן מתנסה בהן כבר כמה שנים. לפעמים זה עולה לה במחלות ילדות אבל מי שלא מנסה לא מצליח. רוב היצרנים מעדיפים ללכת על בטוח ולהשתמש בטכנולוגיות מוכחות גם במחיר של עמידה במקום. אחת ההוכחות לזה היא עדין השימוש שנעשה במנועי 1.6 בזבזנים וגיר אוטומטי 4 הילוכים אצל לא מעט יצרנים. אז יש פחות תקלות והרבה פחות הנאה או חיסכון בדלק. עכשיו כשהיצרנים המובלים מתחילים לגלות את הטכנולוגיה של ולקסווגן ולחקות אותה, היא כבר מתקדמת לטכנולוגיה הבאה. אגב, עובדה שפולקסווגן הופכת ליצרן המוביל בעולם. זה בטח לא בגלל שהיא גרועה. אז אולי גם למנוע ה"בלו" יהיו מחלות ילדות אבל בלי אלא שמעיזים היינו עדין נשארים במערות ומדליקים אש עם אבני צור.[/quote']

במילים אחרות, ע"ע סיטרואן. אתם אוהבים בפולקוואגן את מה שאתם שונאים ברנו וסיטרואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה טוען שלבצע זינוק מעמידה מספר מועט של פעמים מצדיק החלפת מנוע, נגמר כאן הויכוח. כנראה שאין טעם שאני אגיד לך שעשיתי את זה אולי 4 פעמים, כי כשאני רואה שדבר כזה לא מתבצע כמו שצריך, אני לא ממשיך לעשות את זה. וגם שהרכב כבר היה אחרי לפחות 5,000 ק"מ, מהם 3,000 בנהיגה רגועה מאוד שהיוותה סוג של "הרצה" למרות שהיבואן אמר שאין כלל צורך בכך.

בל אני יודע שאתה לא באמת מתכוון לזה. פשוט קשה לך להתמודד עם זה שהמנוע המהולל של הקונצרן הוחלף אחרי קילומטרז' כזה נמוך' ואם אני לא טועה (כי אני לא הולך לנבור בארכיוני הפורום), אתה או bar72 המלצתם לי בחום על הרכב. לי זה מאוד קשה, אבל אני משלים עם זה. חיפוש קצרצר בגוגל יגלה לך שזה ממש לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה, וכנראה הרבה יותר מבכל מנוע בייצור סדרתי משמעותי מהעת האחרונה.

מילא היה מדובר על בעיה עם הגיר, עוד איכשהו הייתי מבין תגובות כשלך, אבל זו לא הייתה הבעיה. ד"א הגיר עבר מספר תיקונים\עדכונים שלהבנתי מצ'מפיון היו קשורים למזג האוויר או משהו כזה.

ונכון, המנוע זכה במספר פרסים כגון מנוע השנה, שזה בין היתר הסיבה שהיה חשוב לי לבחור בו, אבל הפרסים האלו לא מתחשבים בראיה לאחור על אמינות לאורך זמן (ומדובר על 3 שנים, לא יותר). VAG אולי לא הוציאו (עדיין?) הודעה רשמית על הוצאת המנוע מייצור, אבל מספר כתבות רכב כבר מדברות על זה שהמנוע כנראה ייצא מייצור בקרוב.

אם אתה מרגיש קצת 'נפגע' מזה שאני פותח את הפה על פולקסווגן, אל תיקח את זה עמוק מדי. אני ממש לא מנסה להוריד אנשים מהמותג הזה, ואם אמרתי שאבא שלי כנראה לא יקנה עוד רכב מVAG, זה בעיקר בגלל צ'מפיון היבואן ופחות בגלל הרכב עצמו.

אז בבקשה, אל תדבר סתם. עוד מעט אני אקבל את דו"ח התקלה ואחרי שאני אפרסם אותו פה אתה תהיה מוזמן להתקטנן כמה שאתה רוצה.

• תוכן חדש...