Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בטויוטה יש 2 דגמים מבחינת איבזור (GLI / SUN)

GLI הבנתי מפואר יותר אבל חוץ משליטה בהגה , רדיו מקורי וחלונות חשמל מאחורה לא מצאתי עוד הבדל..

יש עוד משהו?

פשוט מצאתי דגם SUN שמורה יותר מכמה GLI שראיתי ואישית אני תמיד מעדיף את המאובזר ביותר אבל עם זה רק בשביל הדברים שציינתי פה אפשר להתפשר כי הרכב שמצאתי במצב מעולה לעומת אחרות שראיתי..

תודה רבה לכולם וחג פורים שמח!!! :)

פורסם

שלום לכולם.

אני לפני קניה של קורולה 05 ומצאתי אחת במצב מעולה חוץ ממשהו אחד שטיפה מדאיג אותי..

הרכב כרגע נימצא במגרש והוא יד 2 והם פרטיות (רכב שהוחלף בטרייד דין) ויש קבלות ממוסך מרכזי של טיוטה מ-2005 שיצא מהחברה.. טופל רק במורשה טיוטה!

באוטו מופיע מנורה כתומה של צ'יק אנג'ל ובעל המגרש אמר שהוא לא ראה את הנורה לפני זה ואמר לי שהוא לא ימכור לי תאוטו עד שהוא יבדוק ויסדר , אחרי כמה שעות הוא התקשר ואמר שהמכונאי שלו בדק ותוך 5 דקות סידר את זה.

פתח את הבית מצערת ניקה עם ספריי את הפיאח חיבר והניעה ותוך כמה שניות המנורה נעלמה והכל הסתדר..

מה אתם אומרים?

האוטו ניראה ממש יפה והוא יד 2 פרטיות עם 109 אלף ק"מ וטופל רק במרכזי של טיוטה.

אני מתכוון בשישי לקחת אותו למכון בדיקה (הוא מתחייב מנוע גיר ושילדה)

מה דעתכם?

פורסם

אני לא הייתי מתפשר ולוקח את הרכב גם למוסך שמכיר את הרכב כדי שיבצע דיאגנוסטיקה ממוחשבת. לא ציינת באיזה מגרש מצאת את הרכב, אבל אם מדובר במגרש של חאפרים בהחלט ייתכן שהמכונאי פשוט תלש את נורת הCheck Engine ופתר את התקלה בחמש דקות עבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין שום בעיה לעשות RESET למחשב בלי לתלוש את הנורה - הנורה תדלק שוב עם שבוע שבועיים.

בדגם הזה של הקורולה הפתרון הוא ניקוי או החלפה של הממיר הקטליטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ועם אני יקח את הרכב ישר למוסך של טיוטה לא יראו עדיין עם יש בעיה?

גם עם הוא איפס את המחשב בטיוטה יכולים לראות בזיכרון של המחשב רכב עם יש תקלה לא?

וזה מגרש פרטי הרכב הגיעה לשם בטרייד דין

• תוכן חדש...