Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאות .

שאני מחליף בין ה RCA וניסיתי גם במגבר וגם במנחת הצפצוף זז מצד ימין לצד שמאל ,בנוסף לכך ניסיתי את הזוג האחר של ה -RCA וזה עדיין צפצף וזז מימין לשמאל .

-- " האם גם בכבל השני זה קורה??? או שבכבל השני הבעיה עקבית על צד אחד? "

שחיברתי את הזוג השני זה צפצף שוב בצד ימין ולא בדקתי בהחלפה ,אבל אני מאמין שאם הייתי מחליף זה היה מצפצף גם בצד שמאל . זה לא קריטי שלא בדקתי על צד שמאל עם הזוג השני נכון ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקח כבל אחר ותעביר אותו באוויר. אם זה גם קורה זה לא הכבלים אלא משהו בין המנחת לhu שיהיה צריך לבודד ובמקרה כזה מתחילים מהראש.

Hu חליפי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניסיתי אתמול זוג אחר וזה לא עזר.

אני יכול קודם לבודד את המנחת ולבדוק אם שם הבעיה?

מה שמוזר זה שמשהו נדפק אתמול,כנראה אחרי שהעלתי גיין זה מרמז למשהו? איך הבעיה צצה פתאום ,זה יעזור אם אני אאפס את הפאנל (אנתק ואחבר לו את החשמל)?

פורסם

כמו שזה נראה עד עכשיו זה משהו שנמצא בין הHU למנחת.

תבודד את הגורם שנוח לך יותר לבודד קודם כל - אם אתה רוצה לנסות להחליף מנחת תחליף מנחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת קשה לי להאמין שזה קשור למנחת כי ב FM הכל תקין

פורסם

גם לי אבל עצם זה שהתופעה עוברת צד - זה קינקי וביזאר כבר.

זה יכול להיות משהו בעוצמת הסיגנל אולי שיוצא מהCD שפורץ איזה גבול רגישות שם - אבל אני ממש לא יודע...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אגיד משהו ואולי זה יעזור איכשהו ,

אתמול בזמן שהחלפתי את ה RCA שמתי לב שכשרק אחד מהם היה מחובר לא היה צפצוף ושחיברתי את השני כן היה,

בפעם השניה חיברתי את השני ראשון וכן היה צפצוף גם בלי השני זאת אומרת שאחד מהם היה מחובר לבד כן היה צפצוף ושהשני היה מחובר לבד לא היה צפצוף ,זה עוזר במשהו ? יש עוד מישהו שיכול לעזור בבקשה ?

תודה לך קודם כל על כל העזרה אני מעריך את זה .

פורסם
אני אגיד משהו ואולי זה יעזור איכשהו ,

אתמול בזמן שהחלפתי את ה RCA שמתי לב שכשרק אחד מהם היה מחובר לא היה צפצוף ושחיברתי את השני כן היה,

בפעם השניה חיברתי את השני ראשון וכן היה צפצוף גם בלי השני זאת אומרת שאחד מהם היה מחובר לבד כן היה צפצוף ושהשני היה מחובר לבד לא היה צפצוף ,זה עוזר במשהו ? יש עוד מישהו שיכול לעזור בבקשה ?

תודה לך קודם כל על כל העזרה אני מעריך את זה .

שוב, זה קורה רק כשאתה שומע CD?

אם כן - לא נראה שזה הכבלים כי כבר החלפת לאחד חדש וסללת באוויר לפי מה שאני מבין.

אם זה באמת קורה רק כשהCD עובד (תוודא בבקשה שזה קורה בכמה דיסקים שונים) - אז זה כנראה משהו בהארקה או ביציאות האודיו של הCD עצמו שמעורר את זה.

לא יודע למה אבל כנראה שזה הHU בסופו של דבר ולא המנחת אם כל מה שאתה אומר עד עכשיו נכון. הדג מסריח מהראש, זה קורה רק כשאתה שומע CD ולכן אחרי כל מה שנאמר עד עכשיו רק נשאר לי לאמר לך לנסות HU חליפי.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפי דעתי ניתן להצליב בין בין החוטים של הרמקולים הקדמיים בכניסה למנחת ולבדוק אם הרעש עובד צד או נשאר ואז בוודאות לבטל את האופציה שהבעיה היא במנחת עצמו ...

נראה לי ש lanosforce הציע לך את זה פה קודם אבל לא בטוח שהבנת למה הוא התכוון ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
שוב, זה קורה רק כשאתה שומע CD?

אם כן - לא נראה שזה הכבלים כי כבר החלפת לאחד חדש וסללת באוויר לפי מה שאני מבין.

אם זה באמת קורה רק כשהCD עובד (תוודא בבקשה שזה קורה בכמה דיסקים שונים) - אז זה כנראה משהו בהארקה או ביציאות האודיו של הCD עצמו שמעורר את זה.

לא יודע למה אבל כנראה שזה הHU בסופו של דבר ולא המנחת אם כל מה שאתה אומר עד עכשיו נכון. הדג מסריח מהראש, זה קורה רק כשאתה שומע CD ולכן אחרי כל מה שנאמר עד עכשיו רק נשאר לי לאמר לך לנסות HU חליפי.

כן זה רק ב CD וניסיתי כמה דיסקים שונים וזה עדיין לא עזר ,זה יעזור אם אני ינתק את הפאנל ויחבר מחדש ? זה יעשה מן איפוס ? לזה התכוונת ?

לפי דעתי ניתן להצליב בין בין החוטים של הרמקולים הקדמיים בכניסה למנחת ולבדוק אם הרעש עובד צד או נשאר ואז בוודאות לבטל את האופציה שהבעיה היא במנחת עצמו ...

נראה לי ש lanosforce הציע לך את זה פה קודם אבל לא בטוח שהבנת למה הוא התכוון ...

לא הבנתי למה התכוונת ,להחליף ממש בחוטים עצמם הנכנסים למנחת ? כי את ה RCA במנחת גם החלפתי והצפצוף עבר צד והחלפתי גם זוג וחיברתי את הזוג של הסאב והצפצוף עדיין היה .

פורסם

כן , אבל תעשה את זה מסודר כך שתוכל להחזיר את הכל כפי שהיה

בדוק באיזה צד הצפצוף כרגע

תשאיר את ה RCA כמו שהם

ותצליב רק בין החוטים של השמאל/ימין של יציאה המרעישה בכניסה למנחת (שים לב ל +/-)

ואז תראה אם הצפצוף עבר או נשאר

אם עבר צד הבעיה מ HU אם נשאר באותו צד הבעיה היא במנחת

פורסם

אוקיי אני אבדוק את זה ,רק שאתה אומר להצליב למה אתה מתכוון בדיוק ? אני לא רוצה לעשות טעויות פשוט.

פורסם

אם הצפצוף הוא מקדימה כרגע לדוגמה , אתה הולך למנחת ומבודד את 2 הערוצים הקדמיים

בחיבור של המנחת יש 2 רביעיות של חוטים שנכנסים אליו 4 לקדמיים ו 4 לאחוריים

הרביעיה מורכבת מ +/- שמאל ו +/- ימין ( לא בטוח מה יהיו הצבעים של החוטים אצלך אבל אם תעלה תמונה של מה מתחבר למנחת יהיה יותר קל לקבוע )

מה שאתה צריך לעשות זה להחליף בין זוג אחד לשני תוך כדי שמירת הסדר בין כל זוג , אם תעלה תמונה יהיה קל יותר להסביר :-)

פורסם

אה ופשוט לבדוק אם גם בהחלפה הזאת הצפצוף עובר צד ?

אם אני אנתק ואחזיר את החשמל בפאנל זה יכול לעזור?

• תוכן חדש...