Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צר לי לקרוא שחלקכם לא היו מרוצים מהשירות או מהמחיר שקיבלו ברשת המוסכים המורשים של קרסו. אינני חלק מרשת המוסכים אך מהיכרותי הם עושים מאמץ אמיתי לשמור על עלויות טיפול ותיקון סבירות מתוך הבנה כי שוק המוסכים כיום פתוח והלקוח יכול לבחור בין שלל מוסכים טובים נוספים. ספציפית לגבי המגאן, מחירי הטיפולים שאני מכיר שונים משמעותית מאלו שצויינו כאן ובכל מקרה ברוב המקרים את טיפול הטיימינג של היקר ה-90 אלף קילומטרים אנחנו מבצעים על חשבוננו ללקוחות כך שלארבעת השנים הקרובות יהיה ללקוח שקט מטיפול יקר זה.

ברק, ה"פוטנציאל השלילי" כפי שאתה מכנה אותו אינו מוצדק כלל ונובע נטו מסטיגמות בשוק. דגמי 2008 של המגאן II מפגינים רמת אמינות טובה מאוד שאינה נופלת מרמת האמינות של הפונטו ואף של חלק מהרכבים היפאניים שנחשבים למובילים בשוק. יש לנו סטטיסטיקות שמגבות את הנושא.

המגאן תיתן לך הרבה יותר מרווח, יותר בטיחות וגם גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי). הגרנדה אכן מעט חסכונית יותר בדלק בזכות המנוע הקטן יותר (1.4 ליטר) וגיר אוטומטי-רובוטי. כרכב שמיועד לשימוש עירוני, המגאן עדיפה לדעתי.

פורסם
שלום לכולם,

צר לי לקרוא שחלקכם לא היו מרוצים מהשירות או מהמחיר שקיבלו ברשת המוסכים המורשים של קרסו. אינני חלק מרשת המוסכים אך מהיכרותי הם עושים מאמץ אמיתי לשמור על עלויות טיפול ותיקון סבירות מתוך הבנה כי שוק המוסכים כיום פתוח והלקוח יכול לבחור בין שלל מוסכים טובים נוספים. ספציפית לגבי המגאן, מחירי הטיפולים שאני מכיר שונים משמעותית מאלו שצויינו כאן ובכל מקרה ברוב המקרים את טיפול הטיימינג של היקר ה-90 אלף קילומטרים אנחנו מבצעים על חשבוננו ללקוחות כך שלארבעת השנים הקרובות יהיה ללקוח שקט מטיפול יקר זה.

ברק, ה"פוטנציאל השלילי" כפי שאתה מכנה אותו אינו מוצדק כלל ונובע נטו מסטיגמות בשוק. דגמי 2008 של המגאן II מפגינים רמת אמינות טובה מאוד שאינה נופלת מרמת האמינות של הפונטו ואף של חלק מהרכבים היפאניים שנחשבים למובילים בשוק. יש לנו סטטיסטיקות שמגבות את הנושא.

המגאן תיתן לך הרבה יותר מרווח, יותר בטיחות וגם גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי). הגרנדה אכן מעט חסכונית יותר בדלק בזכות המנוע הקטן יותר (1.4 ליטר) וגיר אוטומטי-רובוטי. כרכב שמיועד לשימוש עירוני, המגאן עדיפה לדעתי.

כל מה שתגיד על המגאן לגבי נוחות, אמינות. בטיחות,רמת טיפולים, נעימות בנהיגה (למרות העצלות והגיר שצריך ללמוד אותו) אני מחזק ומפרגן.

לגבי שאר הדברים, מחירי טיפולים, שקיפות, אמינות וכיוצא בזה, צר לי,אבל הביקורות הן לא רק בפורום הזה או באחרים, אלה גם מסתם אנשים שנכוו, ואני מדבר כאחד שמחזיק בבית 2 רכבים שלכם, והשלישי היה אמור להיות בדרך (עבור ביתי כשתגמור עם עניין הרשיון נהיגה שלה-והשיקול היה בטיחות כמובן).

פורסם

קרסו, ראשית תשואות וברכות לזה שאתה מתיחס, כבר התקדמות.

שנית, קניתי את הרכב בגלל המחיר, נשארתי בגלל הנוחות וההנאה ( הרכב ידני).

למחירים שהוזכרו כאן, איזה מחירים אתה מכיר ואיפה? אולי יהיו מי שילכו למוסכים, עם זה.

אישית, גם ברכבי צ'מפיון שאני מחזיק אני מטפל במורשה יבואן, כזה אני. לצערי "רנו" שברו אותי, נאלצתי לברר "מורשה לא יבואן" שמכיר את המותג והחלפתי בקצת יותר ממחצית מהסכומים שהוזכרו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

קודם כל אני חייב לציין שאנחנו מאוד נהנים מהמגאן עד עכשיו.

הדבר היחיד שהוספתי שבאמת היה חסר לי שם זה משענת יד - הבאתי אחת מחו"ל שמתאימה קוסטום לרכב הזה והיא פשוט עושה את ההבדל בין רכב נוח שיש בו עליה וקוץ בה לבין רכב נוח נקודה.

(בגרסא המאובזרת יש משענת יד מקורית והיא מאוד נוחה).

לגבי הטיפולים אני מקווה שעדכנתם מחירים לזולים יותר - יחד עם זאת טיפול שנתי אחד יקר או טיפול 30KKM יכול לטמון בתוכו בלאי גדול יותר מהנורמה ולכן אני מראש מתכונן לעלות קצת יותר גבוהה.

בשביל משפחתומטית 1.6 ליטר איכות הרכב היא גבוהה מאוד - חומרים והרכבה ונוחות ובטיחות שבשוק היפני כרגע לא מציעים - בשוק האירופאי כן.

אבל לגבי הגיר - אפילו שהוא גיר אוטומטי רגיל - הוא מתנהג בדיוק אחד לאחד כמו גיר רובוטי - מצטער - זו נקודת התורפה של הרכב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על כל התגובות

אם אני מסכם את התגובות האחרונות אז בסה"כ אומרים שהרכב עצמו טוב, עיקר הבעיה זה עם הטיפולים במסגרת האחריות של מוסך היבואן.

אני נוטה להסכים עם כך שכתבו פה שבטיפול של 30000 צפוי יותר בלאי ולכן צפוי להיות יותר יקר.

אני חושב שגם אם נניח טיפול כזה יעלה לדוגמא 3000 שח (הטיפול עצמו כולל בלאי) אבל זה נפרס על פני שנה וחצי ומעבר לזה לא צריך להגיע למוסך זה גם נסבל מבחינת עלות בממוצע לחודש וגם נוח מבחינת חוסר בזבוז הזמן (ומהנסיון של המשפחה של אשתי לפחות במוסך בבאר שבע הם לא היו מגיעים לסכומים כאלו גבוהים - למרות שבמגאן הישנה הטיפולים כל 20000 אם אני לא טועה)

השירות של היבואן עד כמה שאני מבין תלוי במוסך באותה העיר - וזה דבר שיכול להיות טוב במקום אחד וגרוע במקום אחר - לכן נראה לי לפחות שבעניין הזה התשובה היא לא חד משמעית

פורסם

המותג רנו מאוד רגיש לתחזוקה לקויה ומעניש את המחפפים. מרבית המוסכים בארץ (גם מורשי יבואן וגם פה בפורום), בגלל האקלים המדברי בארץ, ממליצים על טיפול אחת לשנה.

טיפולים זו לא הבעיה. ברכב משומש חייבים לקחת בחשבון הוצאות שמעבר לטיפולים בלבד.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...