Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו מחיר טוב ביחד למה שמוכרים בארץ, אפילו קצת מפליא.

והמוצר עצמו זה מה שאנחנו רוכשים משם, כולל הקלירומייזר שנראה כמו CE4, יספק אותך לגמרי.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, דרושה עזרתכם

אני מחפש בנרות קלירומייזר CE4 V2 או CE5 או CE5 V2 פיה עגולה (או CE6 אם מישהו כבר יצא לו להזמין)

אני זקוק ל 2-3 כאלו (לי ולחבר) לצערי אייני "שכחה" לכלול אותם בהזמנה שלי ואני עכשיו כמובן תקוע עם CE3 נוזל

האם למישהו יש CE4 V2 ומעלה ומוכן למכור (במחיר הגיוני כמובן)

מאיזור המרכז \ דרום קרוב \ צפון קרוב ? (אני מפ"ת)

פורסם

http://www.takeair.co.il/items~8.htm

משהוא מכיר את הסיגריה שלהם דגם טורבו?

למה היא מקבילה באתר של אליבבה או זייני?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טורבו - CE4 + סוללה הכי בסיסית.

CS - סט EGO-C, כנל סוללה הכי בסיסית.

JOY - סט EGO-W, הפתעה גם כאן חסכו על סוללה :)

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב בגלל שאתם לא עוזרים .. הזמנתי מאייני CE5 V2 6 חתיכות

מקווה שיגיע מהר ..

שלחה לי גם סוללה LCD שתחליף את זו שמתה (מראה מספר נשיפות + מצב סוללה אבל האור לא נדלק, וכמובן בלחיצה על כפתור האידוי לא מפעילה את הקרטומייזר)

פורסם

שניר,אולי יש לך אותה בעיה כמו שלי שהברזלית שקעה פנימה ולא נוגעת בקרטומייזר?

תנסה עם משהו חד להרים אותה כלפי מעלה.

היה לי בדיוק אותו הדבר המסך מראה מספר נשיפות אבל האור לא נדלק וגם הקרטומייזר לא נכנס לפעולה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מעדכן אתכם כמה דברים קטנים

קודם כל - קיבלתי אתמול מחבר CE5 V2 - ומה אגיד לכם .. פשוט חוויה ! הרבה יותר כיף מה CE3 שהייתי איתו עד עכשיו, ה-ר-ב-ה יותר עשן, טעם מורגש הרבה יותר.. פשוט תענוג !

לגבי הסוללה שלא עובדת - גם להרים מעט את החלק העליון לא עזר.. היא דיי מתה. תודה על העזרה בכל מקרה :)

• תוכן חדש...