Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איש קבע מחפש רכב עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב באזור ה35-40 אלף.

אין לי בעיה עם אוטומט/ידני - אפילו עדיפות לידני.

אני נוסע כל יום כ50 ק"מ לבסיס ומדי פעם נסיעות ארוכות(טיולים) - הייתי אומר שכ15 אלף קילומטר לשנה.

מחפש משהו קטן יחסית(מיני/סופר מיני) וחסכוני שיוכל לשמש אותי ל4-5 שנים הקרובות עם מינימום תקלות.

עד עכשיו התרשמתי מגטס אוטו' או פג'ו 206 ידנית, מה אתם אומרים?

פורסם

ידנית זה אחלה בחירה,אמין יותר,חסכוני יותר,זריז יותר וגם כיף יותר,

הפיגו יכולה להיות אופציה טובה מנוע 1.4 די אמין,חשוב לבדוק ידית איתות שכן האורות עובדים ואין בעיה,החלפתה יקרה כ 2000 שקלים,חשוב לבדוק את כול מערכת החשמל.

הגטס שתוכל לקנות מגיעה אחרי מתיחת פנים,תקבל מנוע די זריז עם 97 כ"ס ועם גיר ידני צריכת דלק סבירה,תימנע מגירסת GLF יש לה כרית אוויר אחת וללא ABS,רכב זול לתחזוקה ודי אמין.

אופציה נוספת היא גרנדה פונטו,עדיפות למנוע 1.4,רכב מאוד בטיחותי,מרווח יחסית,גם כן זול לתחזוקה,חשוב לבדוק שיש נוזל קירור ולא מים,עדיפות גבוהה לרכב עם נוזל קירור יעודי בשם פאפרלו,הוא צריך להיות בצבע אדום,עדיף להתקשר למוסך מורשה ולשאול מאיזה שנה הם עברו לנוזל אדום כיוון שפעם זה היה כחול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...