Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיאט טמפרה 94 1600. אני מאוד מאוד מרוצה מהאוטו. אין הוצאות על תיקונים וכאלה- הרכב אמין וגם אני לא מרגיש שהוא "שותה" דלק או משהו (תיחזקתי את האוטו די טוב מבחינת טיפולים וכאלה)

בכל אופן - בגלל שאני לפני גיוס ורק אני נוהג באוטו אני מחפש רכב זול שיצרוך כמה שפחות דלק.

רוב הנסיעות שלי הן בנעירוניות (130 קילומטר כל יום).

ועוד שאלה שאף פעם לא מצאתי לה תשובה- בנסיעה בינעירונית (לא פקקים- נסיעה קבועה על תשעים) - איזה מכונית תצרוך יותר דלק למאה קילומטר- זאת עם המנוע הגדול או זאת עם הקטן? כלומר מה הכי משתלם 1600 1400 או 1100 (בהנחה שלא מעניין אותי בכלל ה"ביצועים" - רק להגיע ממקום למקום בזול)

אז איזה מכונית כדאי לי לקנות? או שאולי לעבור לטמפרה ממודל יותר חדיש?

פורסם

תגיד לי כמה אתה משלם ביטוח חובה +מקיף +צד שלישי. לפיאת תמפרה ???

תודה מי רוש!

@@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@

פורסם
תגיד לי כמה אתה משלם ביטוח חובה +מקיף +צד שלישי. לפיאת תמפרה ???

תודה מי רוש!

מי עושה מקיף לפיאט טמפרה???

צד שלישי זה 1240 +-

וביטוח חובה זה לא קשור לדגם הרכב. (את המחירים תמצא בלינק

http://car.mof.gov.il

)

פורסם
ועוד שאלה שאף פעם לא מצאתי לה תשובה- בנסיעה בינעירונית (לא פקקים- נסיעה קבועה על תשעים) - איזה מכונית תצרוך יותר דלק למאה קילומטר- זאת עם המנוע הגדול או זאת עם הקטן? כלומר מה הכי משתלם 1600 1400 או 1100 (בהנחה שלא מעניין אותי בכלל ה"ביצועים" - רק להגיע ממקום למקום בזול)

אין תשובה חד משמעית.

זה תלוי לא רק במנוע אלא גם הרבה בגיר שלפעמים משתנה ברכב זהה בגרסאות שונות (מנוע קטן ומנוע גדול).

במהירות שיוט בסל"ד קבוע יש מכוניות בעלות מנוע גדול שתהיינה יותר חסכוניות מאשר מכונית זהה עם מנוע קטן יותר, שמתאמץ יותר, אך יש גם דוגמאות הפוכות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם כבר יש בידך טמפרה אמינה שאתה מרוצה ממנה תשקול היטב אם שווה למכור. עלול מאד להיות שבמחיר שתקבל עליה תקנה רכב זול אחר "יעני" חסכוני שיעשה לך המון צרות. הטמפרה מרווחת ונוחה,החלפים ברובם זמינים וזולים ואם יש לך מזל עם רכב אמין חבל להמר..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...