Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה הכללים לגבי naked DSL. עד לאחרונה חוייב תשלום על הקו, יתכן שיש שינוי אבל איני יודע בודאות.

אני שתמש בקו בתצורת "קו מוזל" - דמ"ש 30 ש"ח ו-15 אג' לדקה, כטלפון קוי עיקרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
20 מס"ש ב-100 ש"ח לחודש למשך שנה, ואז עולה ל-140 (או שמנהלים מו"מ חדש)

לחילופין, אפשר לנהל מו"מ חדש והמחיר עדיין יישאר על 140, מסתבר :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה שבזק בינלאומי מציעים 29.90 ש"ח זה סבבה.

כמה התשתית תעלה ?

זה לא נותן לי כלום לשלם 29.90 לבזק בינלאומי, ולשלם עוד 199 לבזק-199.

זה כמו לקנות בEBAY מוצר שעולה 2$ והדמי משלוח הם 100$.

פורסם

טרנספורטר, אתה טועה.

לבזק (או הוט)אתה משלם תמורת הקטע מהבית עד המרכזיה.

לבב"ל (או נטויז'ן, אן סמייל, או עוד כמה ספקים אחרים) אתה משלם תמורת הקטע מהמרכזיה לשדרת האינטרנט הישראלית והבינלאומית. ברוב העולם מקובל לשלם את שני הקטעים לספק אחד, בארץ נקפעה הפרדה.

למה זה דומה: תשלם לאגד תמורת האוטובוס מהית לתחנת הרכבת, ולרכבת ישראל מתחנת הרכבת עד נתב"ג. בעולם מקובל כרטיס משולב, אצלנו צריך שני כרטיסים נפרדים (ועל כך אין לת תלונות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לך, חסכת לי 30 שקל בכל חודש! אתמול ״הוזילו״ לי את החבילה ל-59.90 והיום זה ירד ל-29.90.

מישהו הצליח להוריד את בזק יותר נמוך מ-80 שקל על התשתית?

Peugeot 206XS

פורסם
הם מציעים 20 ש"ח לחודש (למשך שנה) עבור כל חבילה של עד 100Mb.

נכון, אבל הם "מכניסים" לך חזרה דרך התשתית.

איך הם יכולים להתנות בתשתית כאשר משרד התקשורת אוסר עליהם?

תיאורטית הם מציעים לכל אחד מחיר של 20 ש"ח, אבל כשמתקשרים אליהם מתברר שעקב"תקלה טכנית" ניתן לחבר רק אם אתה לקוח גם של התשתית של "הוט".

הם יודעים שמשרד התקשורת מדבר גבוהה גבוהה אבל לא אוכף כלום.

מה שמדהים הוא ששיטת המצליח הזאת היא פשוט מטומטמת .... וזה לא שזה לא מסתדר בסוף - הם הרי חייבים להחזיר את הכסף והם יחזירו. אז בשביל מה להשניא את עצמך על הלקוחות? הרי בהזדמנות הראשונה אני אעבור לחברה אחרת...

עצוב אבל ההתנהגות כדאית להם. הרבה לקוחות לא יודעים את זכויותיהם ואו "אין להם כוח" להתוכח עם הרמאים.

ומה האלטרנטיבה? לעבור לחברה אחרת שמרמה גם היא?

אומרים למשל שחברת 018 לא מרמים. למרות זאת, עובדה שהם נשארים קטנים וקרבנות הרמאויות לא עוברים אליהם.

אני לא יודע מה הכללים לגבי naked DSL. עד לאחרונה חוייב תשלום על הקו, יתכן שיש שינוי אבל איני יודע בודאות.

אין שינוי בפועל, השינוי הוא רק בהצהרות מתלהמות של שר התקשורת. השר עשה בזמנו מעשה גדול (הורדת דמי הקישוריות) וכנראה החליט שמספיק להצהיר ולא צריך לאכוף את ההוראות של משרדו.

בהצהרות הוא חזק, אין ספק.

יהודה

פורסם
תודה רבה לך, חסכת לי 30 שקל בכל חודש! אתמול ״הוזילו״ לי את החבילה ל-59.90 והיום זה ירד ל-29.90.

כן, אני משלם לבזק 69 ש"ח על 10 מגה.

השאלה אם אני יכול לשדרג את זה למהירות 20 מגה ללא תשלום במסגרת המבצע?

פורסם

עד היום שילמתי 80 ש"ח לבזק על 10Mb, לאחר שיחה אליהם היום המחיר ירד ל-59 ש"ח על אותה מהירות.

59 ש"ח זה המחיר החדש שלהם ל"לקוחות חדשים".

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אותי מעניין אם יש הבדל משמעותי בין מהירות 2.5 ל 10 . הם כל הזמן מצלצלים ומציעים לי לעבור ל 10 באותו מחיר ואני חושש

מקאץ' .

פורסם
עד היום שילמתי 80 ש"ח לבזק על 10Mb, לאחר שיחה אליהם היום המחיר ירד ל-59 ש"ח על אותה מהירות.

59 ש"ח זה המחיר החדש שלהם ל"לקוחות חדשים".

הבעיה עם בזק זה שבנוסף לסכום הזה אתה גם מחויב לשלם איזה 25 שקל על "קו קל", גם אם אתה ממש לא רוצה או צריך קו טלפון ביתי.

אותי מעניין אם יש הבדל משמעותי בין מהירות 2.5 ל 10 . הם כל הזמן מצלצלים ומציעים לי לעבור ל 10 באותו מחיר ואני חושש

מקאץ' .

התשובה היא כן. אני עברתי מ-2.5 ל-12 מגה וההבדל משמעותי. קודם כל מהירות ההורדה היא באמת פי 4.5 בערך. אני שם פרק של big bang theory להורדה (170 מגה), הולך להשתין, לוקח משהו קטן לאכול והפרק ירד. מעבר לזה, יש פחות לאגים בסטרימינג, אתרים עולים יותר מהר וחווית הגלישה בבירור השתפרה.

בלי קשר, אני לא מבין מה הקאץ' - הם מציעים לך לשדרג באותו מחיר? מקסימום זה לא יהיה משמעותית יותר טוב. זה לא שאתה משלם יותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בלי קשר, אני לא מבין מה הקאץ' - הם מציעים לך לשדרג באותו מחיר? מקסימום זה לא יהיה משמעותית יותר טוב. זה לא שאתה משלם יותר...

תראה,זה שהם מציעים את זה באותו מחיר ניחא, אבל מה עם בזק עצמם? יכול להיות שהם פתאום ידרשו מחיר יותר גבוה.ואז מה עשיתי בזה? לא הרבה..

פורסם

מקאץ' .

המטרה היא להעביר את כולם ל-NGN. הם הודו בשיחה טלפונית שזאת המטרה שלהם וזאת הסיבה שהמחיר של 10 מגה לא הרבה יותר יקר מ-2.5 מגה.

מה גם שכבר אין חבילות של 1.5, ולדעתי הם יתחילו להוריד את החבילות הנמוכות לאט לאט והמינימום יהיה 10 מגה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כן, אני משלם לבזק 69 ש"ח על 10 מגה.

השאלה אם אני יכול לשדרג את זה למהירות 20 מגה ללא תשלום במסגרת המבצע?

שידרגתי ל-20MB!

אשאל שוב במדויק, מישהו שדרג את האינטרנט שלו ל-20MB במחיר יותר נמוך מ-80 שקל?

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...