Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי מעניין אם יש הבדל משמעותי בין מהירות 2.5 ל 10 . הם כל הזמן מצלצלים ומציעים לי לעבור ל 10 באותו מחיר ואני חושש

מקאץ' .

ההבדל המהירות משמעותי - אבל אצלי מחוברים לרשת בכל זמן נתון 4-5 מחשבים, 4 סלולריים ומדי פעם עוד אורחים.

רציתי לנצל את המבצע ולעלות ל-20 מס"ש אבל נאמר לי שבבנין שלי יש תמיכה רק עד 15 מס"ש.

הקאצ' יגיע בעוד שנה כיון שמחיר המחירון ל-10 מס"ש הוא 99 ש"ח לחודש (או היה כך לאחרונה, כאשר חידשתי חוזה). אני לא הצלחתי להוריד את המחיר מתחת אותם 99 ש"ח אבל השרשור הנוכחי מעודד אותי לנסות שוב. הוט הצליחה לזעזע את השוק, ולא אופתע כלל אם מהירות ה-entry level בארץ תעלה ל-10-12 מס"ש והסטנדרט ל-20-50 תוך שנה-שנתיים.

בינתיים החלפצי את ה-ISP מנטויזן לבב"ל תוך חסכון של 200 ש"ח בשנה, והקישוריות הרבה יותר איכותית (פינג לאירופה שחשוב לילדים למשחקי הרשת, זרימה יותר שוטפת ב-youtube וכו.

נטויזן ניסו לתת לי הצעת שימור (שהיתה חותכת עוד 130 ש"ח לשנה) אבל השירות שלהם עצבן אותי וויתרתי על ההצעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחת הסיבות שאני לא משדרג היא בגלל שאין לי מושג מה יקרה עוד שנה עם חבילה כזו או אחרת. לא בא לי שפתאום החשבונית שלי תזנק ליותר מ 100 ש"ח ....

פורסם

ההפתעה תהיה שתרצה לשדרג שוב.

סה"כ יש כל הזמן זחילת מחירים מטה ויותר מכך - עליה במהירויות הגלישה הרבה מעבר לעלית המחיר.

הדבר היחיד שחשוב לעשות הוא לתעד כל חידוש חוזה, ולאחר שנה להתקשר לספק על מנת לקבוע תנאים חדשים, בד"כ דומים ולעתים אף טובים מאשר קודם.

אם העלות עולה על מה שמתאים לך - אין התחייבות - או מתניידים או משנמכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד היום הסתפקתי ב 2.5 מגה. אני כמעט ולא מוריד כלום מהאינטרנט (האתרים השווים נסגרו ואין לי טורנט)

אני לא יודע כמה שווה לי לשלם יותר ולקבל טעינת דפי אינטרנט מהירה יותר.

פורסם

זה מאוד קל - אם זמן טעינת הדפים לא מפריע לך באמת, ואתה לא צרכן אינטרנט כבד - אין באמת סיבה להתעסק עם השדרוג.

במאמר מוסגר - אם היית מוריד מ"האתרים השווים" ועכשיו אתה לא מוריד למרות שאתה רוצה, רק בגלל שאין לך כוח להתקיין קליינט של ביטורנט, אז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת צריך להסביר? אז אתה עצלן. הורדה והתקנה של תוכנת ביטורנט היא עניין של כמה דקות. משם אפשר להוריד דרך אתרים ייעודיים בערך כל דבר שהיית רוצה (חוץ מדברים בעברית, מסכים). אם לא מעניין אותך להוריד, אז שכח מזה, באמת לא רלוונטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ובאמת נראה לך שלא ניסיתי ואני עצלן? נו באמת.

דרך האתרים היה יותר נוח כי היו לינקים ישירים לאימיול וידעתי שמה שאני מוריד הוא בטוח ועם תרגום מובנה,כמו שאני אוהב.

בטורנטים אין לי מספיק ניסיון וממה שראיתי זה יותר מסובך.

פורסם

יש לי אתר שהוא מנוע חיפוש, כבר כמה שנים לא איכזב אפילו פעם אחת.

אין סיבה לוותר על הורדות כי אין לך מיול או אתרים עם קישורים.

בנוסף לזה, יש היום המון אתרים שעוברים לקישורים של טטורנטים וזה בכלל עושה את החיים קלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בסדר, אז אתה יכול לתת למכשול כזה לגרום לך להרים ידיים, ואתה יכול גם להתאמץ טיפה יותר, אם זה באמת חשוב לך. אם זה לא חשוב לך מספיק - אז אין בעיה. אבל אם כן - תאמין לי שהתעסקות עם טורנטים זה שטויות. הבעיה היחידה היא שבמרבית המקרים צריך להוריד תרגום בנפרד, שזה עוד דקה התעסקות לכל פרק של סדרה. וכאן יש הערה: אני מוריד כתוביות באנגלית, לא בעברית, אז אין לי מושג אם וכמה זה פחות נוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז קיבלתי את המבצע של 29.90 מבזק בנ"ל. הם אפילו לא ניסו לטעון ש"אין כזה מחיר" ופשוט אמרו "סבבה, קיבלת".

מה לגבי בזק-תשתית? לכמה אפשר להוריד אותם עבור 15-20 מגה? אני לא רוצה לשדרג מודם בשביל 100 כרגע.

פורסם

טוב עדכון חם מהתנור

מחיר לחבילת 100 מגה בבזק (תלוי ביכולת השתשתית כמובן)

3 חודשים חינם ולאחר מכן 115 ש"ח למשך 9 חודשים, מחיר ממוצע לחודש 86 ש"ח

החבילה ניתנת רק דרך קשרי לקוחות

פורסם
וכאן יש הערה: אני מוריד כתוביות באנגלית, לא בעברית

:mm_yeah:

החבילה ניתנת רק דרך קשרי לקוחות

מן הסתם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רציתי לנצל את המבצע ולעלות ל-20 מס"ש אבל נאמר לי שבבנין שלי יש תמיכה רק עד 15 מס"ש.

הקאצ' יגיע בעוד שנה כיון שמחיר המחירון ל-10 מס"ש הוא 99 ש"ח לחודש

1. הרווחת. 15 מגה אתה מקבל בלי התחייבות ובלי לקנות ציוד (מודם-נתב) בחיוב/זיכוי שעולה לך בסוף כסף (לא יהיה זיכוי בשנה השניה).

ההבדל בחוויה בין 15 ל20 לדעתי לא צריך להיות מהותי.

2. תרשום לך ביומן לעשות מו"מ חדש עוד שנה פחות כמה ימים. אם בזק לא יסכימו לתת משהו אטרקטיבי אז אין בעיה לעבור למתחרים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...