Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפורים כאלה תמיד מאוד מעניינים אותי, כי הם מעלים כל כך הרבה שאלות. עזבו לרגע את הכתבה החובבנית שמצליחה לא לספק כמעט פרטים ובו זמנית לבלבל עם כל מיני סתירות ואמירות מוזרות (נו, ויינט...), אותי מעניין בעיקר:

1. איך מצליחים לאבד בנאדם בן 50 במשך שמונה חודשים?

2. איך ולמה הוא הגיע לחניון?

3. למה הוא ישב במושב ליד הנהג?

4. איך אף אחד לא חיפש את האוטו?

5. איך אף אחד לא שם לב לאוטו שיושב בחניון בלי תזוזה בכל שעות היממה?

6. איך אף אחד לא הריח משהו? (אם הגופה שם חודשים, היא בטח במצב של ריקבון מתקדם)

7. מה הקטע עם הציוד הכבד לתא המטען? כמה קשה לשבור חלון ולפתוח עם הכפתור או עם המפתח?

ממה שקראתי בתגובות, האיש כנראה קיבל דום לב ומת בזמן שישב באוטו, אבל מתי זה היה? איך אף אחד לא ידע לאן הוא נוסע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

החובבניות של וויינט שוברת שיאים חדשים.

אני מציע להמתין ולקבל מידע קצת יותר רשמי ולא להתסמך על ידיעות בעלמא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדיוק קראתי את הכתבה וחשבתי בדיוק אותו דבר.

8 חודשים רכב חונה בחניה בביה"ח, עם גופה במושב הנוסע מקדימה ואף אחד לא שם לב לכלום?

כמו כן מעניין של מי הרכב, הרי אם הגופה היתגלתה במושב הנוסע מישהו היה צריך לנהוג ברכב לא? :-)

וכמו כן, מה הוא פשוט החליט שהוא לא חוזר לרכב? אני טוען שבעל הרכב היתבאס שהוא קנה קרוז, החליט לנסוע עם בחור אחר ברכב, החנה באיכילוב ואמר לנוסע "שמע אני מייד חוזר" וברח כי הוא לא רוצה יותר את הקרוז העגלה וגילה את מחיר החנייה ומתוך שיעמום הנוסע תופף על הדש בורד והחתיכת בד העלובה עליו היתנתקה והוא חתף התקף לב מהחוסר נעימות :twisted:

ועכשיו ברצינות, אין חשד לפלילים????? או שאני ראיתי יותר מידי CSI לאחרונה או שלמישהו במשטרה נימאס לעבוד והוא מעדיף לגרבץ במשרד ולהיסתכל על התחת של השחמי"ות כל היום :roll:

ואני חשבתי שהמקום הכי טוב לקבל בוא התקף לב זה בבית חולים...

פורסם

זה בסדר, אני כבר לא אופתע מהם גם אם אקרא ידיעות בסגנון: פצצה התפוצצה ברחוב אבן גבירול בתל אביב. איש נראה בורח מהמקום עם מבט זדוני בעיניו. אין חשד לפלילים. המשטרה תחקרה את בעל המכולת שממול. הכניסה לאוניברסיטת תל אביב נחסמה כתוצאה. לאחר מספר שעות נפלו דובים ורודים מהשמיים בגואטמלה. לדובים שלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היו לדובים לבבות אדומים על הבטן, או שמא זה מידע שטרם הותר לפירסום?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כותרת: כעת הותר לפרסום! הלם ותדהמה ברחובות תל אביב!

ידיעה: הפצצה שהתפוצצה ברחוב אבן גבירול בתל אביב התגלתה כנפצים שקנו בני נוער מבעל המכולת שממול. נמצא האיש שברח מהמקום, אך התברר שמבטו הוא חולמני, לא זדוני, ועל כן הוא שוחרר לביתו בתנאים מגבילים. נפתחה הכניסה לאוניברסיטת תל אביב לאחר שסטודנטים הסבירו לשוטרים כי האוניברסיטה מרוחקת מאבן גבירול ואין צורך לסגור את המקום לתנועה כי ממילא אין שם אף אחד - היום יום שישי. דוב ורוד אחד נפצע בנפילה, לגואטמלה שלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הגופה התגלתה בשברולט קרוז, יכול להיות שהוא מת משעמום ?

נניח וזה המצב, אפשר להעמיד את הרכב למשפט באשמת רצח ?

(לא חובה רצח, יכול להיות שהתביעה תסגור עסקת טיעון עם הקרוז ותמתיק את האישום להריגה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הגופה התגלתה בשברולט קרוז

ייתכן וזוהי פרסומת ויראלית לשברולט קרוז?

המידע צונזר בהוראת פוטין:

anumal4.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טעות, נא למחוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...