Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מודע לזה שקצת חרוש אבל אני מעוניין לשמוע דעה עדכנית עם נסיון ומבינה , דיי דחוף העיניין !

קניתי לפני מספר ימים גאנטים מידה 15 , ברשותי סיאט איביזה שכרגע באוטו גלגלים מידה 14 .

ביררתי בטסטסים ואמרו לי שאני יכול להגדיל ל 15 במידה 15 55 185 . עשיתי כמה בירורים קטנים ויש לי שני סוגי צמיגים שמאוד מעניינים אותי הראשון הוא S.DRIVE והשני TOYO R1R , קיבלתי על שניהם הצעה היום במחיר כולל מעמ הרכבה איזון גלגלים וכל הסיפור ב 2080 שח לרביעייה כמובן !

אני נוסע בסביבות ה 1200 קמ בחודש , חשוב לי שתיהיה נסיעה נוחה בחורף כמובן לא להחליק ובקיץ , שישארו המון זמן ..

דעתכם חשובה לי מאוד ! ועוד דבר קטן , הגאנט 15 שקניתי יש מצב כזה שהצמיגים הנל לא מתאימים ? לא יעלו פתאום ? עלה בי חשש קטן .

תודה רבה :)

פורסם

אתה בטוח שקיבלת הצעת מחיר על R1R במידה 185.55.15? למיטב ידיעתי הוא כלל לא מיוצר במידה הזו. אולי קיבלת ל T1R?

לפי ביקורות בפורום ה S DRIVE נשמע כמו פשרה בין ביצועים טובים לאורך חיים ונוחות. המחיר שקיבלת לצמיגים הוא סביר, בסדר. במחיר הנ"ל לא תקבל רביעיית R1R גם אילו הייתה קיימת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חוץ ממימד הקוטר לכל ג'אנט יש גם מימד רוחב, זה חרוט \ מוטבע על הג'אנט. אני לא חושב שקיים ג'אנט 15" בעל רוחב של פחות מ 5.5". אם תראה שעל הג'אנט רשום 15X5.5 אז הוא יתאים גם לצמיג 185.

יש לי הרבה דברים טובים לומר על ה T1R וסביר מאוד להניח שהוא יענה לצרכיך. הוא לא מתבלה מהר כמו שעושים ממנו וכל זמן שמקפידים על לחץ האוויר התקין (שלרוב שונה מהמלצת היצרן כלפי מעלה) אז הוא גם נשמר טוב וגם אוחז בסיבובים כמו שצריך.

יש ערימות של מידע על הצמיג הזה, בצע חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני עברתי החודש מגלגל 14 ל 15, ושמתי צמיגי T1R, למרות שגם ה S-DRIVE נחשבים טובים מאד...

לנסיעה ספורטיבית, הלחץ בטויו אכן אמור להיות גבוה מהמלצות היצרן, הנושא נחרש כאן לא מעט, אני נוסע כיום על 37 במקום 32 המומלצים לרכב שלי, ואז הדופן פחות קורסת, אני מקווה בשבילך שקנית ג'אנט ברוחב 6" או 6.5" ע"מ שהצמיג יישב כמו שצריך ולא "יבוזבז" על חישוק צר מידי ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היוקוהמה SDRIVE מעולים למחירם, אוחזים, דיי שקטים, תמורה טובה מאוד.

סיימתי זוג קדמי SDRIVE במידה הנ"ל אחרי שנתיים ו-30K ק"מ (כמובן שהיו נסיעות אגרסיביות, ולא רק נסיעות מנהלתיות). לתשומת ליבך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איתמר תתפלא לשמוע רביעיית R1R טריים מהשבוע ה36 של ספטמבר נקנו לפני ארבעה חודשים ,נמכרה כולל איזונים ב1600 ש"ח.

מידה 195-55-15

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...