Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני הולך להחליף את מסנן האוויר במאזדה 3 שלי ( Mazda 3 Active 1.6 2008 )

האם יש מסננים מיוחדים אשר יכולים לשפר ביצוים למנוע? או זה סטם עדיף לשם סמנן רגיל?

תודה מראש

פורסם

אני אשמח לדעת איזה עוד "שיפורים" צריך להוסיף כדי להרגיש פילטר פתוח במאזדה 3 מנוע 1600 :shock:

חבר, תחסוך לעצמך את הכסף ותשים פילטר רגיל, הפתוח לא ייתן כלום ברכב הזה

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
אני אשמח לדעת איזה עוד "שיפורים" צריך להוסיף כדי להרגיש פילטר פתוח במאזדה 3 מנוע 1600 :shock:

בוקר טוב

תודה ראה, גם אני חשבתי שזה לא ייתן כלום... פשוט קשה מאוד לעבור מאאודי למאזדה :?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם תוסיף לפילטר טורבו, לדוגמא - אתה ממש תרגיש שיפור גדול.

וברצינות - השיפור היחיד שפילטר כזה יעשה עבורך, זה כמו שנאמר - לחסוך את החלפת הפילטר המקורי, פעם בטיפול.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

ככה ? פשוט לקחת טורבו לזרוק ולהשקות אותו פעמיים ביום?

הבנתי, אה כן. אנחנו מדברים על מאזדה 3 מנוע 1600 בוא נישאר על הקרקע במציאות ולא בחלל,

אנחנו בין היתר יכולים לשים לה גם מנוע של מטוס גם עם זה יכול להיות שפילטר פתוח יכול לעבוד טוב,

תן לי יומיים אני אבדוק את זה ואני יחזיק לך תשובה :|

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

כשמרכיבים פילטר פתוח (גם אינבוקס).יש ירידה של לחץ אויר במערכת היניקה. על חלק מהמכוניות זה משפיע לרעה על הביצועים .מורגשת ירידה במומנט בנמוכות.מנסיון על כמה רכבים שהיו לי ,על כל רכב זה משפיע ברמה אחרת ,יש שסובלים(אקורד TYPE R) ויש שסבלו פחות (106 GTI).

פורסם
כשמרכיבים פילטר פתוח (גם אינבוקס).יש ירידה של לחץ אויר במערכת היניקה. על חלק מהמכוניות זה משפיע לרעה על הביצועים .מורגשת ירידה במומנט בנמוכות.מנסיון על כמה רכבים שהיו לי ,על כל רכב זה משפיע ברמה אחרת ,יש שסובלים(אקורד TYPE R) ויש שסבלו פחות (106 GTI).

אני לא יודע על איזה לחץ אתה מדבר ואשמח להסבר, הלחץ היחידי שאני מכיר זה שאיבת האויר על ידי המצערת ובמקרה כזה לא ירד שום לחץ!

אגב ברכבים מסויימים יש מן שקים מפלסטיק אשר נועדו להשקיט את הרעש הנוצר מהיניקה, ברגע שאתה שם פילטר פתוח בד''כ מנתקים אותם כי הם חלק מהצנרת ונוצר רעש שונה של המנוע שפסיכולוגית נשמע כאילו המנוע קיבל תוספת של כמה כ''ס, בפועל מלדב הרעש אני לא חושב שיש שוני.

כמובן שאם תמקם את הפילטר במקום שמעט רחוק יותר מהחום מנוע אז זה יהיה טוב יותר מאשר שתמקם אותו במקום עם חום מנוע רב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ניתן לשים פילטר INBOX ולחסוך את החלפת הפילטר הקיים כל שנה.

גם החומרים שלו הם כמובן איכותיים יותר.

שיפור- בעיקר פסיכולוגי אך ייתכן וייתן את התמורה רותה פותח השרשור מחפש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך פילטר פתוח משפיע לרעה תסביר לי בבקשה....

ירידה של לחץ אויר....מאיפה הבאת את זה?!

רק מבחינה כספית עדיף לך לשים פילטר פתוח וגם אם אין שום שינוי(למרות שלא כך הדבר).

רק שתהיה בעניינים: תחליף פילטר מקורי פעמיים וזה עולה כמו פילטר פתוח של K&N. שאתה לא תחליף יותר בחיים.

ואגב...יש שיפור (גם פסיכולוגי ברעש היניקה).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...