Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ZX אדומה מנוע 1600 שנת 95. נמצאת אצלי ללא טסט עקב סדק בבלוק. הרכב בצבע אדום,חלקי פנים במצב מושלם כולל הסלון עצמו וכל הפלסטיקה (הרכב נמצא בחניה תת קרקעית), במידה ומחברים מצבר הרכב גם מניע בנגיעה ונוסע (הסדק כנראה נסתם וכבר לא נוזל). קיימים כל החלקים במחירי נמוכים.

בנוסף קיימים ג'אנטים 14 עם צמיגי גודייר "דוראגריפ" מסוף 2009. הצמיגים אמנם ישנים אך הם הורכבו ממש לפני שקרה מה שקרה ומאז הרכב בחניון עושה סיבוב פעם בשכחתי.

ליצור קשר עדיף בהודעה פרטית ואני אחזור אליכם.

אם מישהו צריך איזה חלק דחוף 057-8129277.

סאשה.

1 (3).jpg

15465465.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה הרכב ואלה הג'אנטים אחרי שטיפה זריזה מאבק.

חבל לי לשלוח את הרכב לברזל סתם, לפחות שחלקים ממנו יהיו מועילים למישהו.

חלקי פח לא למכירה. חלקי פנים הכל במצב דנדש, המנוע עובד ותקין ככה שגם מי שצריך חלקים ממנו - בכבוד.

ג'אנטים ללא עיקומים ועם ממש מעט שריטות, הצמיגים במצב טוב ועם הרבה בשר במידה 185/60/14. מתאים לצרפתיות ונדמה לי שגם לפורד.

תציעו מחירים כי הרכב עומד אצלי סתם.

IMG_1227 [800x600].JPG

IMG_1226 [800x600].JPG

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בולמים לתא המטען שמורים לקונה.

כל השאר רלוונטי, מזכיר לא כולל חלקי פח וכדומה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הופל'ה

• תוכן חדש...