Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - Smartphone לעניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הזסיכוי יותר נמוך, אבלבתוכניות רגילות א אחד מבני משפחתי לא מגיע לסף הזכוי, לכן אצלי Clear עדיף - אני מעדיף זיכוי של 50 ש"ח שאני מקבל על פני זיכוי תאורטי של 100 ש"ח שאף פעם לא אקבל, או תוכנית של 500 דקות ב-110 ש:ח על פני 1,000 דקות ב-150-170 ש"ח או משהו כזה (אחרי ניתוק זיקה) כאשר הצריכה של כל קו עולם לא עלתה על 400 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יקרים, שימו לב שפותח הת'רד מדבר על מכשיר חדש, גלקסי אחד, ובטח ובטח נקסוס פריים עולים יותר מהתקציב המדובר.

בתקציב הזה נכנסים דגמים מסויימים של HTC מיני גלאקסי וLG אופטימוס.

כמו כן היתכוונתי שICS לא תעבוד על המכשירים הנ"ל, ואם כן, המכשיר יהיה עגלה.

האם היא תעבוד על S1? אין לי מושג ואני גם לא מתיימר לדעת האם כן ומה יהיו הביצועים.

פורסם

סתם שאלה - זה עקרוני שיהיה עליו אנדרואיד ומסך מגע?

כי נוקיה E71/E72 בכיף נכנסות לתקציב הזה, והן די עונות לדרישות שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, ה-Live with Walkman הגיע והופעל, הרושם הראשוני הוא של מכשיר נוח, מסך טווב אם כי קצת קטן, מגיב מהר.

מערכת ההפעלה 2.3.4 ויש הבטחה לשדרוג ל-ICS.

בהתנסות ראשונית עושה רושם של תמורה הולמת למחיר, שהוא בתחום של פותח השרשור: 1250 ש"ח כולל משלוח עד הבית.

ולדג - אין שום סיבה ש-ICS לא תפעל על SGS - היא פועלת היטב על Nexus S שזהה לו חומרתית (למעט העדר Gorilla glass והמצאות שבב NFC). אני מדבר מנסיון, בני הבכור שדרג כבר לפני כמה שבועות ל-ICS ומרוצה מאד. הבעיה היחידה יכולה להיות שיקול כלכלי\מסחרי של סמסונג לא לה]י. את השדרוג כדי שאנשים יתפתו לרכוש מכשיר יותר משוכלל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום לכולם, אני רואה שהשרשור קצת גלש,

אני לא יודע מה זה ICS, אז אני די בטוח שאני לא צריך את זה. (מה זה?).

כמו כן, כתבתי שאני מעוניין במכשיר חדש בלבד (מסיבותיי שלי), לכן הנקסוס (שמפרטו באמת מרשים) והS1 אינם נכנסים לרשימה.

ה-Live With Walkman נשמע חדש וחדיש, אך המסך קצת קטן והזכרון קצת גם כן (320MB)?

ראיתי שניתן לקנות גם את ה-HTC DESIRE ב1200 ש"ח, איך הוא?

(נכון שאני מבולבל, אבל אני באמת לא מבין בזה כלום. נא עזרו לי להחליט).

משכנתא זה קל

פורסם

אתה רוצה מכשיר חדש אבל תקציבך מוגבל. לכן יהיה עליך להתפשר (דומה לרכישת רכב לא?). זאת אומרת מסך קטן יותר, מעבד חד ליבתי ואולי פחות מהיר, מסך יותר קטן. לא רוצה להתפשר על המפרט - הקצה עוד כמה מאות ש"ח, בסביבות 10 מאות. או קנה מכשיר מדגם מיושן.

ה-Live with Walman חדש, יש לו 512 מ"ב RAM שמתוכם 320 זמינים למשתמש. סה"כ די מקביל ל-SGS-1 ול-Nexus S עם מסך יותר קטן, אבל הרבה יותר זול, וזאת ביבוא רשמי. אני מניח שכאשר יהיה יבוא מקביל שלו תוכל להשיגו בסביבות 1,000 ש"ח. נכון שהמסך שלו קטן יחסית, אבל בתמורה יש לו ממשק מוצלח של SE עם 4 כפתורים "רכים" בפינות המסך כקיצורי דרך לפונקציות שכיחות.

לגבי נפח הזכרון - 512 מ"ב (שמתוכם 320 זמינים למשתמש) זה די והותר.

לגבי ICS - אלה ראשי התיבות של Ice Cream Sandwich (ובעברית "קסטה" או "סנקור") - גרסה 4 של מערכת ההפעלה אנדרואיד. כיום מרבית המכשירים מגיעים עם גרסה 2.3 המכונה Gingerbread ולחדשים ביותר מובטח שדרוג לאותו ICS, אשר משפר את חוית המשתמש מבחינת מהירות ונוחות השימוש. אם תהיתה מדוע הקפיצה מ-2.3 ל-4.0.3 - גרסה 3 (Honeycomb) מיועדת לטאבלטים ולא לטלפונים. גרסה 4 מתאימה לשני סוגי המכשירים.

לגבי ה-HTC desire - מדובר במכשיר מתחילת 2010 - באמת מיושן. מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד 2.1, איני יודע אם יש לו שדרוג מערכת ההפעלה. כמוכן - יש כמה דגמים יותר חדשים הנושאים את השם desire עם כמה אותיות נוספות.

פורסם

sperial, מיהו אותו יבואן? מצאתי באתר של SE הכוונה לחנות בקניון איילון, ואין שם מחיר או אתר שלהם.

אתה נשמע כמו אחד שמבין, לכן נראה לי שלא תקנה סתם מכשיר לך/לילדיך...

האם יצא לך לפגוש או לבחון את ה-HTC-ים?

משכנתא זה קל

פורסם
sperial, מיהו אותו יבואן? מצאתי באתר של SE הכוונה לחנות בקניון איילון, ואין שם מחיר או אתר שלהם.

אתה נשמע כמו אחד שמבין, לכן נראה לי שלא תקנה סתם מכשיר לך/לילדיך...

האם יצא לך לפגוש או לבחון את ה-HTC-ים?

1. היבואן נקרא ברס (לא זוכר את השם המלא של החברה), ויש להם נקודת מכירה אחת - בקניון איילון. נציג שלהם הביא לי את המכשיר הביתה (לחיפה).

2. מי שמבין זה בני הבכור, הוא זה שמלמד אותי. הוא גם מתעסק עם רומים ו-UI וכל אלה. אני משתמש ב-BB הבסיסי שלי, לא באנדרואיד.

3. HTC נחשב יצרן מצויין, אבל לא כל כך מוכר בארץ, אין לי בבית נסיון עם ציוד מתוצרת זו. נדמה לי שהפאלם שלי (כבן 6 שנים) בא מפס יצור של HTC, אבל מדובר בהנדסה של פאלם ז"ל.

פורסם

לאבי ולאחי יש HTC (האחד HD2 והשני Desire HD).

אחלה מכשירים, לדעתי HTC מהמובילות בסמארטפונים.

אני עצמי הלכתי על הסמסונג עם SGS2 ומרוצה עד הגג אך התלבטתי בינו לבין מכשיר של HTC קשות.

פורסם

HTC נחשב יצרן טיפה זול יותר מהמובילים אך יחסית חדשני מבחינת המפרטים ועם תמורה טובה לכסף.

לגבי סוני אריקסון - היבואן הוא ברס אלקטרה. מה שכן , לא ממש הייתי אומר שהיא בטופ של מכשירי האנדרויד היום.

אמנם השתפרנו מלפני שנתיים שהם ניסו לחנך את השוק שלא כולם רוצים מסכי מגע , אבל לטעמי לפחות באנדרויד עדיף להיצמד לפופולארים בגלל עניין התאימות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

XPERIA MINI החדש יענה לך על הכל הדרישות.

מכשיר חדש בעל איכות חומרים מעולה, עמיד בפני נפילות ומצלמה מעולה. עדיף על ההיצע של HTC באותו טווח מחיר, ובייחוד על הWILDFIRE והLEGEND הפרה-היסטוריים.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני חושב שלקנות את הWILDFIRE זו טעות. חבר קנה את המכשיר והוא לא מרוצה ממנו בכלל. איטי ותקוע, מסך כל כך קטן שהוא "למד לכתוב סמסים בלי לראות מה הוא כותב" ולא צפוי עדכון גרסאות מעבר לFROYO.

הדיזייר מכשיר הרבה יותר מוצלח. לפעמים מרגיש אפילו יותר מהיר מהנקסוס S שאצלי.

אם אתה צריך סמארטפון בשביל WAZE וWIFI, אני לא מבין מה ההתעקשות על מכשיר חדש. כמו שאמרו מעליי, זה כמו ברכב. תקנה משומש - תרוויח קפיצה משמעותית.

אם, כמו שמשתמע ממה שכתבת, מפריע לך להיות עם המכשיר הכי מיושן בשולחן, תקנה נקסוס S משומש (ראיתי פרסומים של 1300-1500 ש"ח) ואף אחד לא יבין בכלל מה זה המכשיר המדהים הזה שיש לך ביד :)

עריכה - לגבי סמארטפון בלי מצלמה, לא ידוע לי על כאלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
.

לגבי ה-HTC desire - מדובר במכשיר מתחילת 2010 - באמת מיושן. מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד 2.1, איני יודע אם יש לו שדרוג מערכת ההפעלה. כמוכן - יש כמה דגמים יותר חדשים הנושאים את השם desire עם כמה אותיות נוספות.

אלו אפליקציות לא ירוצו על דיזייר?

פורסם

הייתי בטוח שאצא מבולבל, לא ידעתי שעד כדי כך.

מבחינת פרמטרים שהזנתי ב-ZAP, ה-DEFY לוקח את הקופה. הוא אפילו מתוכנן לקבל את השדרוג ל4.0. הבעיה היחידה - קרינה של מעל 1.5 W/KG.

הקרינה של LIVE with WALKMAN היא 1 W/KG.

לדעתי אלה הפיינליסטים שלי, בנוסף אולי ה-Xperia Neo. הקרינה שלו היא 1.1 W/KG.

האחד23, היכן ראית שניתן לרכוש את הXperia MINI החדש? ובכמה?

עד כמה זה קריטי רמת ה-SAR? אני מדבר כ-250 דקות בחודש.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...