Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - Smartphone לעניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי כול עניין הקרינה זה סתם הטפלות לקטנות.

כול המכשירים האלה הם מאושרים ע"פ התקנים הכי מחמירים שיש היום. מי שפרנואיד ומפחד מזה, לא צריך לדבר בפלאפון בכלל.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1.

יש לך מושג לכמה קרינה אתה נחשף ממסכי מחשב? ומשקעים? ומקווי מתח גבוה? (רמז: מגיע לעד פי כמה עשרות אלפים יותר מהסלולרי המסכן שלך).

בוא נגיד שהסלולרי שלך, גם אם היה לו פי 3 קרינה עדיין היא תהיה זניחה לחלוטין ביחס לסביבה שאתה חשוף אליה.

אני חושב שכל הדיבורים על מחלות וכדו'- זה מהאמונה ומהמחשבה ולא באמת בגלל זה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הסיפור של הקרינה מאוד בעייתי מכמה סיבות:

1. לא הוכח שהקרינה הסלולרית מזיקה, ולפעמים יש רושם שמחפשים איזה תת תת קבוצות כדי להאשים אותה במשהו. יש קושי גדול מאוד בעריכת מחקרים מסוג זה ולכן התשובות לא חד משמעיות ולכן גם אי אפשר לקבוע בודאות שהקרינה ינה מזיקה.

2. עד כה כנראה שהנזק המוכח החמור ביותר שגורמים הסלולריים הוא תאונות דרכים, אני חושב שבפורום זה אין על כך ויכוח.

3. המדד שמפורסם הוא "SAR מכסימלי" - אבל לא יודעים באיזה תנאים הוא נמדד. למשל - אם למכשיר יש 4 פסי GSM ועוד 4 פסי 3G - באיזה מהם נמדד אותו SAR? הם זה פס הנמצא בשימוש בארץ, או דווקא פס אמריקאי, ובפסים המצויים בשימוש אצלו ה-SAR יותר נמוך? כיון שהנתונים אינם מובאים לידיעת הציבור משמעות המספר לא ידועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תסימו לב שחצי מפס היצור של HTC לא תומך בחברת פלאפון בצורה חלקה, אם זה רלוונטי אז היתי מציע לרדת מHTC.

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה העלה נקודה תשובה, רובם המוחלט של הסמארטפונים בארץ לא נתמך בפלאפון בצורה מלאה.

אם אתה בפלאפון, חפש מכשירים שהם quad band או שתומכים 2100+850 .

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני באורנג',

התקשרתי היום לברר לגבי המסלולים שאוכל לעבור אליהם (יש לי כרגע דור 2 או 2.5):

הציעו לי בניתוק זיקה - 20 ש"ח זיכוי על חשבונית מעל 100 ש"ח.

חבילת גלישה 2.5GB ב-63 ש"ח.

מבחינת דקות הציעו לי משהו לא כדאי בעליל, אבל יש לי מסלול דרך העבודה של אמי - לכן אוכל להוסיף רק חבילת גלישה כנ"ל לתוכנית שקיימת לי.

נראה לי יקר, לא?

משכנתא זה קל

פורסם

לא מכיר את הLLW אבל אני כן מכיר את הדפיי(יש לי אותו בערך חצי שנה).

אני אישית בגלל הצרכים שלך הייתי ממליץ עליו, ה- GPS עובד טוב(למרות שוויז תוכנה די מחורבנת, אבל זה כבר לדיון אחר :)), כנ"ל לגבי ה- WIFI.

סוללה סבירה ביחס לכול הסמארטפונים ואולי אפילו קצת טובה יותר.

מה שהכי אהבתי במכשיר זה את יכולות השיחה שלו. כבר עברתי מספיק מכשירים שונים(נוקיות, סוני אריקסון) ויצא לי להשוות גם מול סמארטפונים אחרים(גלקסי, HTC וויידפייר) ללא יוצא מין הכלל, אצלו איכות ועוצמת השיחה הכי טובה גם ברמקול הפנימי וגם בספיקר.

החסרונות שלו שהמעבד שלו 800 מגההרץ, הוא די גבולי, והשימוש בו לא תמיד הכי שוטף(בגלקסי עם ה-1000 מגההרץ, הוא שוטף יותר)

תעשה חושבים לבד.

פורסם

במה השימוש נגיד לא שוטף?

האם יש פחד שבשדרוג ל-ICS הוא יתקע הרבה? זה עד כדי כך?

גם ה-1GHZ של ה-LWW זה לא כזה HI END.

תודה,

משכנתא זה קל

פורסם

העובדה היא שה-Nexus S (שוה ערך ל-SGS1, כלומר דור לאחור) טס עם ICS אז אין סיבה שה-LWW לא יריץ את המערכת היטב, מה עוד שהרזולוציה של המסך שלו פחותה, מה שמקל על המעבד וה-GPU.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שאני יודע ה-Nexus S עם תאימות מושלמת ל-ICS, כי הוא של גוגל עצמה, לא?

כמו כן, הרזולוציה הפחותה הזו, היא בעוכריו של ה-LWW לעומת מכשירים כמו ה-DEFY.

בעצם היתרון הגדול שלו זה המעבד, תאריך ההשקה וצילום הוידאו ב-720P. החסרון זה המסך הקטן, הרזולוציה והזכרון המובנה.

משכנתא זה קל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להקפיץ, אבל עוד לא קניתי, בעיקר כי המחיר של הדיפיי עדיין יקר מדי.

מה שכן, יש לי אפשרות לקנות +DEFY, האם הוא יותר מומלץ?

הבנתי שמדובר על מעבד אחר וסוללה אחרת, וזהו.

משכנתא זה קל

פורסם
מצטער להקפיץ, אבל עוד לא קניתי, בעיקר כי המחיר של הדיפיי עדיין יקר מדי.

מה שכן, יש לי אפשרות לקנות +DEFY, האם הוא יותר מומלץ?

הבנתי שמדובר על מעבד אחר וסוללה אחרת, וזהו.

הdefy+ לא שונה מאחיו הצעיר יותר. המעבד בסה"כ קפץ מ800 מגהרץ ל1000 מגהרץ, והסוללה קצת עלתה בקיבולת, וזה הכל. לא שווה לדעתי את הכסף העודף. מה שכן-ניתן לבצע overclocking למעבד של הdefy ולהשוות אותו למהירות של ה defy+ ללא שום בעיה.

מה זה "יקר מדי"?

פורסם

ניתן בהחלט לבצע OC גם לDEFY+ מכיוון שהפלטפורמה שלו היא OMAP שזהה כמעט לחלוטין לזו של הDEFY אך אינני רואה שום סיבה מדוע לעשות זאת. בד"כ מי שמבצע את ה OC ה"רגעי" זהו המוד שטעון לך על הטלפון-אצלי הפלאפון הגיע מהחנות עם cyanogen, ואצלו מוגדר שינוי דינמי של מהירות המעבד. קח בחשבון שאם תבצע OC למעבד אז הסוללה שלך גם תחזיק פחות זמן.

הכל מסתכם בסופו של דבר בשימושים שלך בפלאפון בהתחשבות בצרכים שלך, ועוד יותר חשוב-בתלאות שאתה הולך להעביר אותו בשימוש יומיומי. אצלי לקחתי את ה DEFY מסיבה מאוד פשוטה-אני צריך עמידות בכל מצב. הפלאפון נשרט לי מהמפתחות כשהיה בכיס (היה מגן מסך לשמחתי), נפל על המסך מגובה של למעלה ממטר (הוא עם נרתיק הגנה) כשהחתולים העיפו אותו כששיחקו אחד עם השני וגם לאחר מכן המשיך לעבוד ללא בעיה, נחבט בפינות של שולחן, נרטב בגשם שוטף ובעוד שימושים יומיומיים שאינני בטוח שפלאפון יותר יקר היה עומד בהם.

ד"א, לDEFY יש תקן בינלאומי לאטימות מנוזלים עד לעומק של מטר. שימושי ביותר אם בטעות שכחת אותו בכיס כשהוא סגור עם המכסים שלו והכנסת את המכנסיים לכביסה או אם הפלת אותו בטעות לאסלה כשהחלטת לענות לשיחה באמצע "יציקה" :lol:

שאל את עצמך על מה יכאב לך הלב יותר-על אייפון שכובס ואתה ממשיך לשלם עליו (כמו שקרה לארוסתי שמקללת את הרגע עד עכשיו כי היא ממשיכה לשלם עליו למעלה מ100 שקל כל חודש!), על גלקסי S2 שנפל על המסך/נשרט/נחבט, או על DEFY שעולה מחצית מהם ותוכנן בדיוק לדברים האלה.

• תוכן חדש...