Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורנג' הם חבורה של גנבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהתחברתי לתוכנית חדשה ורכשתי מכשיר בינואר 2011 נשלח לי מיידית חוזה מפורט למייל (מעל 30 דף). הנציג ביקש כתובת מייל והחוזה הגיע אליי על המקום.

חוזה זה הכיל במדוייק את כל מה שהנציג הבטיח לי, בכתב . פשוט נדהמתי והופתעתי לטובה !

מיד אחריו הגיע מייל בגין רכישת המכשיר הסלולרי כולל כל הפירוט של החיובים והזיכויים עד סוף התקופה וכמובן חשבונית לרכישת המכשיר.

וואלה. אז איך זה הגיוני שההתנהלות שלהם כל כך הפוכה מול לקוחות? אולי זה בגלל שעשיתי ניתוק זיקה? אולי כי אני לא לקוח של יותר מ-X שקלים בחודש? באמת שאני לא מצליח להבין.

תבין שנסעתי לשם במיוחד בשביל לקבל מסמך חתום שמאשר לי את התוכנית והניתוק זיקה, ואפילו את זה הם לא הסכימו לתת לי. קטע הזוי לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שעם כל חברות השירותים (סלולר/אינטרנט/טלפון/כבלים), מה שקובע זה רמת הסבלנות שלך, יחד עם רמת הירידה לפרטים הקטנים.

אני בכל חוזה כזה שואל בין 5 ל15 פעם את אותן השאלות, מקשה על הנציגים, חופר להם בראש ממתין על הקו ולא מסכים ש"יחזרו אלי", מבקש שמות ושמות משפחה ושם צוות, ומספר פניה ומה לא...

אני אישית באורנג' יחד עם כל המשפחה מאז שהם התחילו אי-שם במילניום הקודם,

לפני שבועיים, החלטתי שדיי.

השירות שלהם באמת מזוויע, ובגלל שהחשבונית מגיעה לאבא שלי (שלא ממש מבין בזה, וגם אין לו זמן וסבלנות לחפור בחשבוניות), אז גם היו משחילים לו כל מיני חיובים "בטעות".

אחותי באופן קבוע בשלושה ארבעה חודשים אחרונים מוציאה מהם חזרה החזרים של 100-200 שקלים!

וכל זה כמובן לפני שנגעתי בעניין האינטרנט - שבתור אחד שנוסע ברכבות כל יום, האינטרנט של אורנג' פשוט מזעזע!

אחרי חששות רבים ושמיעת דעות לכאן ולכאן עברתי לדיל ממש משתלם בפלאפון, ואחרי שבוע גררתי אחרי את כל המשפחה.

עכשיו החשבונית מגיעה אלי, ויש לי מעקב על הכל.

האינטרנט השתפר פלאים (באמת, הייתי בשוק איזה הבדל קיים בין החברות!),

ומכיוון שהתוכנית היא במחיר קבוע בלי שום תוספות מעבר, אז יחסית קל מאוד לעקוב אחריה.

נחיה ונראה :)

ולכל מי שכתב כאן "אמרו לי" "הבטיחו לי" וכן הלאה - למילה של נציג אין שום משקל כל עוד היא לא כתובה או מוקלטת!

(אני מקליט את כל השיחות עם שירות לקוחות...)

בברכה!

יונתן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עדכון:

מסתבר שאורנג' עלו על רעיון גאוני איך לעבוד על אלו שמקבלים החזרים על ניתוק זיקה מעל גובה מסוים של חשבונית.

אני אמור לשלם 165 שקלים בחודש על החשבונית (מחיר קבוע) כאשר מעל 149 שקלים אני מקבל החזר ניתוק זיקה של 98 שקלים.

פתאום מסתבר שאני גם זכאי להחזר של 20 שקלים נוספים אז החשבונית החודשית הסתכמה ב-48 שקלים במשך חודש אחד. כמובן שההחזר הזה יורד לפני ההחזר של הניתוק זיקה, ואם תעשו את החשבון תגלו שזה יוצא: 165-20=145 שקלים, כלומר קצת פחות ממה שמוריד לי את הניתוק זיקה... לא שהם טורחים להסביר את זה (ואני מן הסתם התעקשתי לדעת בדיוק כמה אני משלם כל חודש)

מכאן, החשבוניות:

חשבונית אוקטובר: 48 שקלים

חשבונית נובמבר: 150 שקלים. אופס, טעות, "שכחנו" להוריד את ההחזר של הניתוק זיקה. בחשבונית הבאה נזכה אותך וגם נדאג שזה לא יקרה שוב.

חשבונית דצמבר: 51- שקלים (כן, מינוס. בפועל פשוט לא חויבתי. אמור לקבל החזר נוסף בחשבונית הבא).

חשבונית ינואר: 93 שקלים (אחרי ההחזר של ה-51 שקלים מהחודש הקודם. אין ניתוק זיקה כי זה מתחת ל-149).

חשבונית פברואר: ... ניחושים, מישהו?

התקשרתי אליהם עכשיו, אחרי 40 דקות מתישות על הקו העבירו אותי לנציגה שבאופן מפתיע הוסבר לה כבר הכל ולא הייתי צריך לספר לה מחדש. היא אמרה שאקבל החזר נוסף בחשבונית הבאה, ושה-20 שקלים נוספו בגלל הטבה של רכישת מכשיר (וניתוק זיקה זה כמו רכישת מכשיר, מסתבר), ושביחד איתם זה יוצא קצת פחות מה-149 שקלים, אז אין החזר ניתוק זיקה.

שאלתי אותה אם נשמע לה הגיוני שאני אעדיף לקבל 20 שקלים הנחה לעומת 98 שקלים הנחה. היא הציעה לבטל את ה-20 שקלים (אי אפשר לקבל רק 10, נניח, אין גם תוכניות אחרות טובות יותר). הסכמתי ושלום על ישראל. עד החשבונית הבאה...

רוני

מעדכן (ויש מוסר השכל בסוף):

חשבונית מרץ הגיעה לה ואיתה "הפתעה" - ה-20 שקלים הנחה שביקשתי לבטל (בשביל לעבור 150 שקלים בחודש כדי לקבל ניתוק זיקה של 98 שקלים) - נותרו על כנם. כתוצאה, החשבונית שלי הסתכמה ב-144 שקלים וניתוק זיקה לא קיבלתי (מה שכן, קיבלתי את ההחזר על הטעויות הקודמות שלהם, אז שילמתי החודש רק 65 שקלים).

התקשרתי לשירות מוכן להיות עצבני כדרוש, ואחרי חצי דקה שיחה - נותקתי באופן פתאומי.

התקשרתי שוב וענתה לי נציגה אחרת. הסברתי לה בכמה מילים את הבעיה והיא ביקשה ממני לחכות לרגע.

אחרי פחות מדקה היא חוזרת אלי ואומרת: אני דואגת עכשיו שלא רק שתקבל את ההחזר של ה-98 שקלים על החודש הנוכחי, אלא שגם תקבל את ההנחה של ה-20 שקלים וגם את ניתוק הזיקה החל מעכשיו, כך שתשלם מדי חודש רק 47 שקלים.

מרוב הלם הודיתי לה בערך חמש פעמים, ואז שאלתי איך היא עושה את זה.

תשובתה? פשוט מאוד - היא מעבירה את ה-20 שקלים הנחה מרמת "מנוי" לרמת "לקוח". המנוי שלי ישלם 139 על השיחות והסמסים ועוד 26 על האינטרנט, יעבור את ה-150 בחודש ויקבל החזר ניתוק זיקה של 98, ומעליו נמצא הלקוח - שיקבל את ה-20 שקלים הנחה שכל הנציגים הקודמים אמרו לי שהם לא יכולים להשאיר...

מניסיוני עם אורנג' אני לא רץ לעשות מסיבת חשבוניות כבר עכשיו - אחכה לקבלת החשבונית בחודש הבא, אבל יש סיבה להיות אופטימיים!

ומוסר ההשכל: כשמתקשרים לאורנג', מתקשרים בעצם לנציג שירות. הנציג הזה יכול להיות נחמד או לא נחמד, הוא יכול להיות לטובתך או לא לטובתך. הוא יכול להיות מקצועי או לא מקצועי. כל נציג שונה. בשביל לקבל חבילת 2.5 ג'יגה ב-26 שקלים הייתי צריך לעבור שלושה נציגים שונים עד שמצאתי אחת שאמרה "בסדר" למה שביקשתי. ואותו הדבר כאן - כשביקשתי לטפל לי בבעיה הייתי צריך לעבור כמה נציגים שאמרו "אין ברירה אלא להוריד את ההנחה הקטנה שמגיעה לך, בשביל לקבל את ההנחה הגדולה" והנה באה נציגה שבחצי דקה נתנה לי את שתיהן...

בקיצור - אם נציג אומר לכם שאי אפשר, פשוט תגידו תודה, תנתקו, ותנסו שוב עם נציג אחר!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או שתנסו את מזלכם בחברה אחרת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...