Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורנג' הם חבורה של גנבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו בשביל עו"ד זה הישג לא רע :-D

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם בלי חיובים משתנים הם תוקעים כל מיני בלת"מים בחשבון. אצלי לפני חודשיים הם סתם כך החליטו לוותר על הורדת ה-98 שקלים של הניתוק זיקה. רק אחרי שהתקשרתי הם התנצלו והבטיחו לתקן להבא (ואכן התקבל תיקון חודש שעבר) אבל אין ספק שחייבים לעקוב מקרוב אחרי החיובים, על בסיס חודשי.

עדכון:

מסתבר שאורנג' עלו על רעיון גאוני איך לעבוד על אלו שמקבלים החזרים על ניתוק זיקה מעל גובה מסוים של חשבונית.

אני אמור לשלם 165 שקלים בחודש על החשבונית (מחיר קבוע) כאשר מעל 149 שקלים אני מקבל החזר ניתוק זיקה של 98 שקלים.

פתאום מסתבר שאני גם זכאי להחזר של 20 שקלים נוספים אז החשבונית החודשית הסתכמה ב-48 שקלים במשך חודש אחד. כמובן שההחזר הזה יורד לפני ההחזר של הניתוק זיקה, ואם תעשו את החשבון תגלו שזה יוצא: 165-20=145 שקלים, כלומר קצת פחות ממה שמוריד לי את הניתוק זיקה... לא שהם טורחים להסביר את זה (ואני מן הסתם התעקשתי לדעת בדיוק כמה אני משלם כל חודש)

מכאן, החשבוניות:

חשבונית אוקטובר: 48 שקלים

חשבונית נובמבר: 150 שקלים. אופס, טעות, "שכחנו" להוריד את ההחזר של הניתוק זיקה. בחשבונית הבאה נזכה אותך וגם נדאג שזה לא יקרה שוב.

חשבונית דצמבר: 51- שקלים (כן, מינוס. בפועל פשוט לא חויבתי. אמור לקבל החזר נוסף בחשבונית הבא).

חשבונית ינואר: 93 שקלים (אחרי ההחזר של ה-51 שקלים מהחודש הקודם. אין ניתוק זיקה כי זה מתחת ל-149).

חשבונית פברואר: ... ניחושים, מישהו?

התקשרתי אליהם עכשיו, אחרי 40 דקות מתישות על הקו העבירו אותי לנציגה שבאופן מפתיע הוסבר לה כבר הכל ולא הייתי צריך לספר לה מחדש. היא אמרה שאקבל החזר נוסף בחשבונית הבאה, ושה-20 שקלים נוספו בגלל הטבה של רכישת מכשיר (וניתוק זיקה זה כמו רכישת מכשיר, מסתבר), ושביחד איתם זה יוצא קצת פחות מה-149 שקלים, אז אין החזר ניתוק זיקה.

שאלתי אותה אם נשמע לה הגיוני שאני אעדיף לקבל 20 שקלים הנחה לעומת 98 שקלים הנחה. היא הציעה לבטל את ה-20 שקלים (אי אפשר לקבל רק 10, נניח, אין גם תוכניות אחרות טובות יותר). הסכמתי ושלום על ישראל. עד החשבונית הבאה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהצלחה רוני תעדכן אותנו.

אותי הם מחייבים כל חודש ב0.0001 שקלים על גלישה שלא במסגרת חבילת הגלישה כשבאותה חשבונית רשום בבירור שלא ניצלתי אפילו חצי מחבילת ה2.5 גיגה שלי.

פורסם
בהצלחה רוני תעדכן אותנו.

אותי הם מחייבים כל חודש ב0.0001 שקלים על גלישה שלא במסגרת חבילת הגלישה כשבאותה חשבונית רשום בבירור שלא ניצלתי אפילו חצי מחבילת ה2.5 גיגה שלי.

זה מזכיר לי, בשיחה הנציגה נתנה לי שתי אפשרויות. אחת היא לוותר על ה-20 שקלים (שבכלל לא ביקשתי מראש...) והשנייה היא להחליף את החבילה שלי, של 2.5 ג'יגה תמורת 26 שקלים, לחבילה של 1 ג'יגה תמורת 41 שקלים. ההגיון שלה היה שאז אני יכול לשמור על ההטבה של ה-20 שקלים ולשלם בעצם: 139+41-20-98=62 שקלים. זאת בניגוד לויתור על ה-20 שקלים בלבד ושילום: 139+26-98=67 שקלים.

שאלתי אותה אם אפשר לשלם 41 שקלים על חבילה של 2.5 ג'יגה במקום 1 ג'יגה (כי אני משלם כרגע 26 על 2.5...) - היא אמרה שלא. הודתי לה על ההצעה ואמרתי שאני מעדיף לשלם עוד 5 שקלים בחודש על יותר data, ולא חס וחלילה לעבור את ה-1 ג'יגה ולשלם עוד מי-יודע-כמה על כל קילובייט נוסף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כך פועלות כל החברות - מסבכות כדי שתתבלבל. הסלקום הציעו לי חבילה שמחירה הבסיסי 299 ש"ח ולאחר סדרת הורדות המחיר הסופי 99 ש"ח לחודש. בדיוק מה שהגששים נוהגים לכנות "ישראבלוף".

או ,באותה וחח:אתה הבנת את זה ישרארוני?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוני - לא יכולת למצוא איזשהו שירות נוסף שאפשר לרכוש מהם ב5 שקלים?

למשל סים משני למכשיר קבוע ברכב? זה 5.90 אם אני זוכר נכון...

(כמובן בהנחה שזה "נספר" לטובת חישוב הזיכויים, לך תדע)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רוני - לא יכולת למצוא איזשהו שירות נוסף שאפשר לרכוש מהם ב5 שקלים?

למשל סים משני למכשיר קבוע ברכב? זה 5.90 אם אני זוכר נכון...

(כמובן בהנחה שזה "נספר" לטובת חישוב הזיכויים, לך תדע)

תגיד לי, אני באמת צריך עוד איזה שירות שיעלה לי "רק 5 שקלים לחודש עבור שלושה חודשים ראשונים, ו-29.90 לחודש לאחר מכן" כדי שיהיה לי עוד יותר קשה לעקוב אחר החשבונית? ובטח אז אקבל הטבה של חודש ראשון חינם והופה - אין ניתוק זיקה וכל החיסכון יורד לטמיון.

לא, המטרה היא להקטין עד כמה שאפשר את האפשרות שלהם לסבך עניינים ולטרטר אותי. אם זה עולה לי עוד כמה שקלים בחודש - ניחא. אתה חייב להסכים איתי... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא, המטרה היא להקטין עד כמה שאפשר את האפשרות שלהם לסבך עניינים ולטרטר אותי. אם זה עולה לי עוד כמה שקלים בחודש - ניחא. אתה חייב להסכים איתי... :wink:

המטרה שלך היא לצמצם ככל האפשר את הוצאותיך, גם אם זה מסבך גם אותך וגם את אורנג', במידתץ הסביר. (כמעט) כל האמצעים כשרים.

פורסם
המטרה שלך היא לצמצם ככל האפשר את הוצאותיך, גם אם זה מסבך גם אותך וגם את אורנג', במידתץ הסביר. (כמעט) כל האמצעים כשרים.

זמן = כסף. כמו שאם אתה רוצה לקנות לחם וחלב, אתה הולך למכולת ליד הבית ולא לסופר המרוחק, בו תחסוך נניח 10 שקלים. מצד שני, אם אתה עושה קניות לכל השבוע, שווה לך להשקיע ולנסוע עד לסופר, כי זה יחסוך לך נניח 100 שקלים.

החישוב שלי פשוט: אני "מפסיד" פה בערך 17 שקלים בחודש (המפסיד במרכאות כי מלכתחילה לא חישבתי את ה-20 שקלים הטבה בעת החישוב הראשוני של האם העסקה שווה לי או לא), אבל מרוויח יותר שקט נפשי ובתקווה פחות התעסקות בהווה ובעתיד עם כל הסיפור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לכן כתבתי "כמעט". את הסכום הקריטי כל אחד יקבע לעצמו.

פורסם

אני סבור שאין חברת תקשורת שבה רוב הדברים טובים או רוב הלקוחות מרוצים.

כל עוד יש הרבה לקוחות שבאים לבד - הם מסתפקים בלימוד הצוות לתת שרות, לא בדיוק מיישמים בשטח.

אורנג' מלמדים בנווה אילן. הקטע שיום אחד הייתי במלון לעניינים שלי, וראיתי שגם מנהל השרות הארצי נמצא. מאותו רגע בכל שיחה עם נציג איזכרתי את שמו, או שאולי אפנה אליו לקבלת סיוע - ופתאם דברים מתוקתקים...

בזמנו עברתי מפלאפון לאורנג', בדיל של חברה גדולה שאני בכלל לא עובד בה - אלו העסקאות היותר משתלמות, ויש הטבות שוות ערך בחיוב החודשי ובעת קבלת מכשיר.

באיזה שלב התחילו בעיות בחיובים, אחרי פאשלה שלהם כאשר בקשתי את פריצת המכשיר (חינם, כדי להשתמש בחו"ל בסים אחר). המענה הטלפוני באורנג' מתיש ואורך זמן רב. טיפול פנויות באתר גרוע יותר, אם בכלל נענות.

אז כל 3-4 חודשים הגעתי אישית בשעת צהריים, שאז אין לחץ והכל נגמר ב-10-15 דקות, ויכוח קצר ויש זיכוי מלא. מדובר בעשרות שקלים. אחרי פעמיים של החזרים ואולי פקס למנכ"ל - הכל הסתדר. (אני בטוח שהוא לא קרא, אפילו אולי מישהי/ו עם יוזמה שם טיפל בעניין. זו שיטה שעובדת טוב בחברות התקשורת).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כפי שהזכרתי בשרשור אחר כלשהו, היה לי השבוע חיבו שנוי במחלוקת של למעלה מ-100 ש"ח. כתבתי מכתב לפניות הציבור דרך האתר, למחרת חזרה אלי נציגה אדיבה מאוד, לאחר שיחה קצרה הסכימה לזכות אותי "לפנים משורת הדין" באותו סכום. כעבור 1-2 ימים נוספים הזיכוי הופיע בחשבון כרטיס האשראי שלי. לדעתי דווקא שירות טוב במקה זה.

פורסם

מעניין מאוד שלי קרה בדיוק המקרה שקרה לרוני. :evil:

גם לי הם עשו את אותה שיטת מצליח של ה 20 שקל וככה יצא לי חשבון של 145 במקום 149. בהתחלה ביטלתי את ה 20- אבל אח"כ בשיחה עם נציגה אחרת היא הציעה לי להחזיר את ה 20- ופשוט להתקשר ל 144 3-4 פעמים בחודש וככה להגיע לתקרה של ה 149. 144 לפי טענתה כן נספר לזיכויים.

ד"א סים משני לא נספר כחלק מהזיכויים (יש לי סים משני).

ROOONEEYY

פורסם

ד"א סים משני לא נספר כחלק מהזיכויים (יש לי סים משני).

גם ביטוח לא. אפילו לא ביטוח אייפון שהוא מאוד יקר. לך תבין (כלומר אני כמובן מבין את הניצול הכספי שמאחורי זה, רק לא מקבל את זה כהוגן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אגב חוזה, באורנג' אין באמת דבר כזה. כלומר, אתה חותם להם על משהו, אבל הם לא נותנים לך אותו. אתה בעצם לא מקבל כלום ליד חוץ ממספר עסקה/פניה או איך שקוראים לזה. כן, גם אם אתה מגיע למרכז שירות ומבקש לקבל מסמך כלשהו חתום. פשוט אין דבר כזה.

כשהתחברתי לתוכנית חדשה ורכשתי מכשיר בינואר 2011 נשלח לי מיידית חוזה מפורט למייל (מעל 30 דף). הנציג ביקש כתובת מייל והחוזה הגיע אליי על המקום.

חוזה זה הכיל במדוייק את כל מה שהנציג הבטיח לי, בכתב . פשוט נדהמתי והופתעתי לטובה !

מיד אחריו הגיע מייל בגין רכישת המכשיר הסלולרי כולל כל הפירוט של החיובים והזיכויים עד סוף התקופה וכמובן חשבונית לרכישת המכשיר.

תכלס, אני לקוח של אורנג' כמעט עשור והם הפתיעו לטובה בקטע הזה. הייתי בטוח שיהיו סרטים ועניינים במעבר לתוכנית חדשה, סבוכה עם כל מיני זיכויים.

מבחינת שירות תיקון למכשירים , יש אכזבה לא מעטה בשל העובדה שלקוח עם סמרטפון מתקדם מקבל כטלפון חליפי סמרטוט עם מסך שחור לבן ובלי אינטרנט למשך 2-3 ימי עסקים עד שהמכשיר חוזר לסניף.

אם כבר הרסתם את השירות והוצאתם את השירות הטכני מהסניפים , לפחות תנו מכשיר חליפי נורמלי !

איפה הימים שהמדיניות של אורנג' היתה : חצי שעה (או שעה) במעבדה ואם זה לוקח יותר - מכשיר חדש על המקום כדי לא לעכב את הלקוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...