Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורנג' הם חבורה של גנבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ושרק ינסו להגיד שזו הוצאת דיבה.

החבר'ה האלה, כל חודש, בעקביות, שותלים לנו חיובים מופלצים (כן, מופלצים, שמעולם לא ביקשנו), גם אחרי שהתחייבו להסיר אותם ולזכות אותנו - החיוב ממשיך. ובכך הם כמובן לא מסיימים; אחרי שהובטחו לנו שליחויות חינם, על שליחות אחת הם גם מחייבים אותנו שלוש פעמים, רק ככה בשביל הקינוח. בסך הכל, ומבלי שבדקתי עדיין הכל, כ- 300 ש"ח חיוב יתר. וככה זה כמעט כל חשבון.

כבר אין לי כח להתמודד עימם שוב, להתעצבן שוב, הם פשוט חבורה של גנבים.

היש תקווה אצל המתחרים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם אורנג' היו יותר נורמליים משתי החברות האחרות.

בשנתיים-שלוש האחרונות התחושה שלי היא ששלושת החברות אותו הדבר. אולי סלקום קצת יותר טובים ופלאפון קצת יותר גרועים, אבל לא מדובר בפערים מי יודע מה. ככה שבשביל שירות טוב יותר אין לך מה לעבור חברה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כולם מנסים לעקוץ כמה שיותר,

פשוט תשתדל להימנע מחיובים משתנים(חודש חינם וכו')

פשוט שיחות הודעות ואינטרנט חופשי ואפליקציה טובה שתהיה מעודכן מה הולך בחשבון .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

גם בלי חיובים משתנים הם תוקעים כל מיני בלת"מים בחשבון. אצלי לפני חודשיים הם סתם כך החליטו לוותר על הורדת ה-98 שקלים של הניתוק זיקה. רק אחרי שהתקשרתי הם התנצלו והבטיחו לתקן להבא (ואכן התקבל תיקון חודש שעבר) אבל אין ספק שחייבים לעקוב מקרוב אחרי החיובים, על בסיס חודשי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה - מבחינתי הם הרע במיעוטו. מכירים בחיובי ית ובד"כ (לא תמיד) מזכים את החשבון.

פלאפון - סידרו אותי בלא פחות מ-2,000 ש"ח (למעשה קצת יותר) בעסקת רכיש מכשיר, כאשר הזיכויים שהיו אמורים להגיע לידי מגיעים לידי המעסיק.

סלקם - לפני חודש פשוט החליפו לבני את תוכנית החיילים פיקס לתוכנית חבילת דקות, בלי לשאול לרשותי, והודיעו לי בדיעבד (קיבלתי הודעה על השינוי בדואר כ-2-3 שבועות לאחר ביצועו). מארוע זה לא נגרם לי נזק כין שבלי שום קשר ניידתי את הקו למתחרים מספר ימים אחרי השינויף אבל זה מראה כמה הם הגונים.

בקיצור - יש רק פתרון אחד, והוא להמנע מלהחזיק במכשיר סלולרי, אבל בחיים המודרניים כמעט בלתי אפשרי להתנהל בלעדיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה לא מדבר הרבה, תעבור לרמי לוי. לפחות הם לא מנסים לדחוף לך "חבילות תוכן" ו"המתנה נעימה" בלי שביקשת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרא קצת על רמי לוי כאן. . אולי אלה מחלות ילדות, אבל לא הייתי נותן להם ללמוד להתגלח על הזקן שלי.

ד"א אני דווקא מתכוון להשתתף בניסוי של Five, אבל, כאמור, זה ניסוי, וחוץ מזה יש להם כמה טכנולוגיות מעניינות שהם כנראה הראשונים בעולם להפעילן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברתי לפני 3 שבועות אליהם, ואין לי בעיות איתם בינתיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סלקום לא יותר טובה.

לפני שנה בערך אבד לי הפלאפון, היה לי ברור שאני לא הולך לקנות מחברה סלולרית מכשיר חדש ואכן התעניינתי בחנויות פרטיות והייתי בטוח שאני רוכש שם, בכל זאת במחשבה שנייה החלטתי להכנס לסלקום לשמוע מה יש להם להציע, ואכן ההצעה הייתה מפתה

הבחורה הציעה לי את הדברים הבאים: מכיוון שאתה כבר משלם תקופה אחרונה על המכשיר שאבד אני מוכנה לתת לך עליו זיכוי על הייתרה שנשארה לך לשלם כך שבעצם אתה לא מפסיד אותו ועל המכשיר החדש (סמסונג גלקסי) תקבל זיכוי מלא אם תדבר מעל 250 ש"ח, כמובן שהיו עוד כמה דברים כמו חצי מגה אינטרנט ועוד כמה שטויות.

במחשבה מהירה הבנתי שאולי המכשיר החדש בסלקום יותר יקר מברחוב, אבל לפחות אני לא אמשיך לשלם על מכשיר שאבד לי והזיכוי על המכשיר החדש החלטתי לסגור עיסקה.

בפועל מייד בחשבונית הראשונה המשיכו החיובים על המכשיר הישן וכל הפניות שלי לסלקום נענו בשלילה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

פלאפון ממש לא יותר טוב, יש פה נושא ארוך ארוך על למה.

סלקום, אני אצלהם חודשיים, והדבר היחידי שיש לי להגיד עליהם, גנבים, נוכילים, מבטיחים דברים רק בשביל להוריד אותך מהקוו.

אמנם זה לא אשמתם הישירה, אלה סוכנת דפרית שעשתה את כל הבלגן, ועדיין, במקום שהסוכנת תשלם, אני צריך לשלם.

אני מתכנן לעבור לרמי לוי, פשוט אבסורד, אנחנו 4 קווים שהסכום הכולל מגיע בערך ל800 ש"ח, ופשוט אין שום חברה אחת נורמלית בארץ שאפשר להיות בה, ביזיון.

פורסם

הפתרון הוא לרכוש חבילת גלישה כמה שיותר גדולה וכמה שיותר בזול ולדבר בסקייפ.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כן, ושרק ינסו להגיד שזו הוצאת דיבה.

היש תקווה אצל המתחרים?

מצחיק, רק אתמול עברתי מזבאלהפון לירבוע הכתום, אחרי 15 שנות סבל.

הרבה תקווה אין לי אבל אני כבר לא מוכן לשלם ליונות הללו גרוש ורבע על "שירות". הספיק לי.

אני ממש לא חושב שיש תקווה אצל המתחרים. אולי רמי לוי, אבל הוא עוד לא הספיק לשגע את הלקוחות שלו. תן לו זמן לאבד את הבתולים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לאורנג' לא חסר (ויש לי כמה סיפורים משעשעים עליהם) אבל הם באמת הרע במיעוטו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חודש שעבר כל המשפחה שלי עזבה את אורנג' לפלאפון אחרי 9 שנים באורנג'. השירות שלהם זוועתי לאחרונה. פשוט דוחפים מחירים מטורפים, חיובים על שטויות.

סגרתי איתם לפני שלוש מבצע של תשלום 500 שקל על נוקיה 5800 וחבילת שיחות. אחרי שנה וחצי שדרגתי לאייפון והופ קפץ לו חיוב של 60 שקל על מכשיר נוקיה 5800(מיותר לציין שהם לא טרחו לעדכן אותי שאני ישלם על ה5800).

נקווה שפלאפון פחות גנבים.

• תוכן חדש...