Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום עבדתי כמאבטח לא חמוש.

אבל כיום נוצר מצב, בהם רוב המעסיקים מעדיפים מאבטחים חמושים, מה שגורר אותם להוציא אותך לקורס ואז לדרוש ממך להתחייב לתקופה מסויימת עם מינימום משמרות בשבוע.

אני ממש לא רוצה להתחייב, כיוון שאני סטודנט, אבל השנה הלימודים די נוחים לי, אבל עדין לרוב העבודות (קב"ט בבית מלון בעיקר) דורשים התחייבות ארוכה של מינימום שנה.

החלטתי שדי נמאס לי, אני במצב שבאילת, כבר חודש וחצי אני לא מוצא עבודה למרות שאני לומד רק 3 פעמים בשבוע (ובאחד הימים רק כמה שעות) ועדין אין עבודה.

מי שמוכן להעסיק במשרה חלקית זה רק אבטחה ומלצרות.

במלצרות, אין לי כוונה לעסוק, כיוון שאני עובר בתקופה הזאת טיפולי פיזותרפיה שאני עובר בכתף וידוע לי שמלצרות רק יחמיר את המצב, חוץ מזה ידוע לי התנאים הגרועים של מלצרים בבית מלון.

הייתי מעוניין לדעת אם אפשר להוציא רשיון נשק באופן פרטי וככה אני לא אצטרך להתחייב לאף חברה, כולם הסבירו לי שההתחייבות היא מכיוון ששולחים אותך לקורס על נשק.

ככה שאם אפשר לעשות את זה באופן פרטי, אין לי שום בעיה לשלם ולעבור את זה בעצמי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קיים קורס לרישיון נשק אירגוני ואפשר לעבור אותו גם בלי שחברה מסויימת תשלח אותך.

עשיתי את הקורס הזה בעבר, זה קורס של 9 שעות ועלה לי משהו כמו 300 ש"ח פחות או יותר.

פורסם

הקריטריונים האלה מאפשרים לך להחזיק נשק באופן פרטי.

השאלה היא האם צריך לעמוד בקריטריונים האלה גם למטרת עבודה נטו בלי אפשרות לרכוש אקדח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה שאתה צריך זה ז׳... אהה, זה לא לפה. אתה צריך רישיון נשק ארגוני העלות שלו אאל״ט היא 500 ש״ח כולל בדיקה רפואית וקורס9 שעות שמתחלק ליומיים בו לומדים קצת תיאוריה ועוד פחות מזה מיישמים במטווח. אני לא זוכר אילו טפסים אתה צריך. תעזר בגוגל חפש עבור הערך ״רישיון נשק ארגוני״ בהצלחה

פורסם

ממה שאני יודע, הקורסים למלונות זה לפחות 4 ימים.

יכול להיות מצב שתעשה קורס עצמאית וזה לא יספיק להם.

ולגבי התחייבות, תמיד אפשר לצאת בקנס מסויים.

פורסם

לא יכול לעזור בשום דבר חוץ מזה שלא , לא תוכל לעשות שימוש בנשק פרטי למטרות אבטחה (המקומות שדורשים ממך נשק נדרשים לכך ע"י המשטרה , וברגע שתהיה ביקורת לא יהיה טוב שיגלו את הקומבינה , ועל הדרך שאתה בכלל לא מאבטח מהסוג שנדרש לאותו המקום-שהנשק הוא רק חלק מאותן הדרישות , מה שחשוב זה מאבטח מהסוג שעונה לקריטריונים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...