Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה טובה- MTEC Super White vs. Philips Blue Vision Ultra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לירן, הEXTREME כן חוקיות ועוברות טסט?

דיאמונד וויז'ן אינו חוקי, X-POWER ו X-VISION חוקיים.

בהמשך לדברים של אייל, דיאמונד וויזן וכל הBLUE למינהם בולעים חלק ניכר מתחום אורכי הגל, בגלל זה עוצמת ההארה שלהן תהיה נמוכה משמעותית מהX-POWER.

אם אתה רוצה נורה למקסימום ראות שתשפר את שדה הראיה שלך לך את X-VISON/POWER או לחליפין אוסרם NIGHT BREAKER PLUS , אם אתה מחפש פוזה לך על הדיאמונד וויזן או הבלו למינהם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נורות שאינן בעלות תקן אירופאי E13 לא חוקיות בכבישי ישראל.

אבל ויש אבל גדול ,

אם הנורה תקינה למראה (צבע ,עוצמה,סנוור) היא תעבור טסט ובדיקה באחריות !

כל הנורות הצהובות שהן יותר חזקות זה למי שכביכול מחפש "לראות" יותר. ההבדל לא משמעותי בייחס להלוגן צהוב רגיל.

ושוב זה כדי להגדיל את טווח הראייה ב 5%-20% ולא זה לא מיועד לגוון לבן.

לעומת זאת ,

כל ה Diamond vision,crystal vision,super white.csomos blue וכו שמספקות גוון לבן-לבן קסנון נועדו למראה בלבד.

לא מספקות יותר עוצמה אלא אפילו זה פחות ליד אור הלוגן רגיל אבל שוב זה יותר אשלייה מאשר מציאות בגלל הגוון.

כן זה נראה פחות וזה באמת טיפה פחות אבל זה עובר טסט יפה מאוד וזה מספיק לנהיגה גם בחושך מצרים.

ממליץ מאוד על מוצרי MTEC & Philips

מי שמחפש גוון יפה במחיר הוגן זאת הבחירה :)

*מוזמנים לשאול הודעות בפרטי לגבי חוקיות ,תקן המלצות ועוד..תמיד שמח לעזור*

Honda Civic Mugen RR

פורסם
אם כבר רק פיליפס X-TREME VISION

http://www.carbulbsdirect.com/product/philips-xtreme-vision-h7-car-headlight-bulbs

אל תתפתו לכל הנורות שצבועות כחול ונותנות אור חלש מאוד

אצלי על הרכב כבר שנה באור מעבר וגבוה איזו עוצמה (פי שתיים)מדהים כל השלטים זורחים בלילה ואור לבן כשלג.

מסכים לגמרי!

נורות פשוט מעולות.

בדיוק הזמנתי את הנורות הללו השבוע.

איך הMTEC Super White מול ה פיליפס X-TREME VISIONמבחינת עוצמת התאורה?

גוון האור לבן כחול צהוב בז', פוזה לא מעניינת אותי.

מאיפה הזמנת?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אישית אני לא רואה טעם בלהחליף נורות צהובות לצהובות ש"מאירות" חזק יותר כי זה לא אפקטיבי באופן משמעותי .

אבל אם כבר אז PHILIPS לא פראיירים בכלל :)

Honda Civic Mugen RR

פורסם

שאלתי בשרשור אחר ולא קיבלתי תשובה. יש מישהו שיכול לעזור?

אני מנצל את השרשור לשאלות.

כשכתוב במאפיינים של נורה שהיא UV Friendly אז המשמעות היא שהיא חוסמת UV?

ה-Osram Night Breaker Plus חוסמות UV?

מצד אחד, באתר של Osram, לא מוזכר שום דבר על UV ב-Osram Night Breaker Plus, אך מצד שני יש מוכרים שכותבים במאפיינים UV Friendly, מה מביניהם נכון?

ועוד שאלה, Osram Night Breaker Plus מול Philips Xtreme Power, ראש בראש, נשים בצד את הגוון ונתייחס לעוצמת הארה נטו, מי מאירה יותר חזק?

פורסם
שאלתי בשרשור אחר ולא קיבלתי תשובה. יש מישהו שיכול לעזור?

ועוד שאלה, Osram Night Breaker Plus מול Philips Xtreme Power, ראש בראש, נשים בצד את הגוון ונתייחס לעוצמת הארה נטו, מי מאירה יותר חזק?

אכן ראש בראש מעניין, אצלי ברכב יש OSRAM NIGHT BREAKER PLUS והן אכן מאירות הרבה יותר חזק ולמרחק רב יותר מנורת הלוגן רגילה.

השאלה היא האם האור של הפיליפס לבן יותר משל האוסרם?

אין צורך בחתימה....

פורסם

הדיאמונד ויז'ן אכן לבן-כחלכל, הפיליפס בלו ויז'ן אולטרה פשוט אכזבה, אור חלש, צהבהב, כנ"ל לגבי אוסרום קול בלו.

אגב, האוסרום אצלי עברו טסט בלי שום בעיה, ואפילו הלדים שיש לי באור חנייה עברו טסט, אין לי מושג איך אבל הרווחתי.

בכל אופן כל הנורות האלה שמתיימרות לתת אור לבן הן בסך הכל גרועות ולא נותנות עוצמה גדולה , אני לפעמים רואה מרחוק אור צהוב שנראה כמו אור כחול ולבן ורק שהרכב מתקרב ממש אתה יכול לשים לב שזה כולה צהוב. ככה זה ,עדשות נקיות וחדשות., לך תשווה לרכבים ישנים שעברו טרור מנורות.

פורסם

לי היו את ה OSRAM NIGHT BREAKER ושנשרפה נורה החלפתי ל X TREME, כמעט ואין הבדל רציני בניהם, אך עדיין הXTEREME 100% MORE LIGHT מאירות יותר ונראות לבנות יותר.

אני ממליץ על הפיליפס, כי הם כבר שנה איתי באורות מעבר והגבוה ועדיין עובדות, ללא בעיות חשמל ושטויות.

כמובן שעוברות טסט ללא בעיה, ובגלל שלא צבועות בכל מיני צבעים, גם לא מושכות דרדסים משועממים לבדיקות מיותרת.

החיסרון הוא רק המחיר אולי, אך אחלה שידרוג למערכת המקורית.

פורסם

Mugen אפשר המלצה לנורה לאיביזה H7, בעלת גוון לבן שתהיה חוקית.

אפשר גם בפרטי.

התבלבלתי כבר מכל ההמלצות פה :)

• תוכן חדש...