Jump to content

nir malik

  • הודעות

    133
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי nir malik

  1. https://www.dropbox.com/sh/vv7xi1v1cgfd1d4/WJPrrC7Q4A תמונות של הרכב למי שמעוניין
  2. ה שלום לכולם מפרסם בשביל חבר למכירה לאון ספורט אפ יד שניה,רק 74 אלף ק''מ שמורה מאוד, העברת בעלות בתוך המשפחה יום אחרי שהרכב נקנה. מחר (23.7.2013) נמצא באיזור תל אביב, הזדמנות מצוינת למעוניינים שרחוקים מבאר שבע. תוספות: שמורה בקנאות, ספר טיפולים מצ'מפיון. טיפולים בזמן, כוסית דלק חדשה, pcv מהרויזיה חדשה (N), חבילת excellence, מערכת ניווט, דיבורית Parrot, חיישני רוורס, זוג צמיגי S-DRIVE חדשים,וזוג פדרל אחוריים חדשים מלפני חודש, שמן מנוע חדש של קסטרול ומטופלת מבחינה חיצונית ופנימית. לתמונות נוספות: ***אנחנו זה לא דף יחצ"נות ליד2*** ראובן צצה: 054-3038701 נא לא לשלוח הודעות בפרטי וכד' אלה רק לדבר עם האיש קשר-ראובן.
  3. אנחנו כבר חבורה של 30 איש שנרשמו להנחה על הדלק הזה כמה שיותר אנשים יותר טוב אולי נצליח להוזיל עוד קצת את המחיר. נכון לעכשיו הדלק צפוי לעלות קצת לאזור 8.40 בערך לעומת 8 שקל ליטר בנזין 95 שווה הפרש של 40 אגורות לפי דעתי להוסיף ולקבל דלק אוקטן 98 איכותי יותר יאיר תתחיל ללחוץ שיארגנו משאבה כמה שיותר מהר !
  4. יש חדש?
  5. אנחנו חברה די גדולה של רכבי ספורט האמת אנחנו כול החברה עם עוד כמה נוספים כמעט 15-20 רכבים.כולנו מתדלקים בדור אלון חלק בסונול ולכולם יש הנחה של 1.4 שקל לליטר. לגבי תידלוקים זה תלוי זה כאלה עם רגל כבדה כמוני וכמו עוד כמה שאנחנו גם גומרים מיכל של 230-250 ק"מ ואז כמעט כול שבוע מתדלקים לפעמיים אנחנו עושים קצת טיולים וקצת מפגשים ואז מתדלקים יותר.
  6. המלצה שלי ללכת ל"מומחה" של פנסו...עבדנו איתו המשפחה שלי מעל 10 שנים כול פעם התוצאה יותר מפתיעה וטובה !! באיכות מדהימה מומלץ מחום עשיתי אצלו תיקונים של מאזדה 6 סקודה אוקטביה טיפול גם אצלי ב GTI העבודה מקצועית והמחיר הוגן !
  7. אני בעניין עם עוד 10 אנשים מבאר שבע אשמח לדעת יותר פרטים
  8. פרטים ביד 2 http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=22&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=52&CASubSubID=&Title=&fromPrice=1000&untilPrice=1000
  9. רדיו דיסק של חברת קלריון נמצא בשימוש אצלי כמעט חצי שנה נקנה מחו"ל. רדיו דיסק שהיה ספינת הדגל של החברה עם מעבד 24 ביט ואיכות שמע מדהימה! עובד כמו חדש. מוכר עקב מכירת הרכב וקבלת רכב עם מערכת מולטימדיה רדיו דיסק clarion dxz855mp אחד הטובים של חברת קלריון..לא להשוואה בכלל מול כול הפיונר קנווד וכד'.עובד כמו חדש אין תקלות ואין שברים. מחיר גמיש לרצינים !! 850 שקל, גמיש. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=311373&Code=e0de83c929fe6f6a8e2697ba033e14d7
  10. שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה לרכב חדש. סיאט איביזה קופרה שנת 2008 לבין סיאט לאון 2 ליטר TFSI ספורט אפ שנת 2007.אשמח לדעת גם מה ההבדל בינה לבין הFR מבחינת מתלים כוח אחיזה וכד'. אני מחפש יתרונות מול חסרונות של שני הרכבים האלה. לגבי הקופרה השוק מוצף כמעט במידה הרכב מצוין ההגה קצת לא מחובר לאוטו והאחיזה לא מרשימה במיוחד (רכב לקו ישר כמו שהרבה אוהבים להגיד) לגבי הלאון שהיא קצת יותר גדולה 5 דלתות 6 הילוכים ומנוע שעם תוכנה מגיעה להספקים מספקים מאוד (לא מחפש להשתולל עם האוטו בעניין הכוח של 300 כ"ס וכד' משהו ממש בקטנה כמו ציפ אולי סטייג 2 ) הקטע שכמעט ואין בשוק רכבים כאלה וגם המידע עליהם קצת חסר. אשמח לעזרה!
  11. שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה לרכב חדש. סיאט איביזה קופרה שנת 2008 לבין סיאט לאון 2 ליטר TFSI ספורט אפ שנת 2007. אני מחפש יתרונות מול חסרונות של שני הרכבים האלה. לגבי הקופרה השוק מוצף כמעט במידה הרכב מצוין ההגה קצת לא מחובר לאוטו והאחיזה לא מרשימה במיוחד (רכב לקו ישר כמו שהרבה אוהבים להגיד) לגבי הלאון שהיא קצת יותר גדולה 5 דלתות 6 הילוכים ומנוע שעם תוכנה מגיעה להספקים מספקים מאוד (לא מחפש להשתולל עם האוטו בעניין הכוח של 300 כ"ס וכד' משהו ממש בקטנה כמו ציפ אולי סטייג 2 ) הקטע שכמעט ואין בשוק רכבים כאלה וגם המידע עליהם קצת חסר. אשמח לעזרה!
  12. MTEC SUPER WHITE יושבים אצלי באוקטביה החדשה כבר כמעט 10 חודשים אין אחד שלא עוצר אותי וחושב שזה קסנון מקורי ולא מבין מאיפה אחלה מנורות מאירות ממש טוב במיוחד שלטים אצלי היא באה ממש טוב בגלל שיש לי פנס מאוד איכותי עם עדשת מירכוז אז האור לא מתפזר ומסנוור...תוכל לראות נושא שפתחתי פה לפני כמה חודשים עם תמונות של האור הזה על האוקטביה! ודי כבר לשגע עם הקטע הזה של הצריכה היא 55W ולא 100W ואין שום בעיית חיווט איתה יש לי חבר שכבר שנתיים איתה על סיאט לאון ואין שום בעיה שבת שלום!
  13. יש עדכוני תוכנה לגיר תילך תבדוק אולי הגיר שלך לא מעודכן. אצלי העידכון פתר דווקא בעיות של בעיטות והחלקות של הגיר בהילוך ראשון.
  14. מחפש סיאט איביזה קופרה שנתון 2008 עד יד 3 עם ק''מ נמוך...אפשרי שתיהיה משופרת קלות (ציפ פילטר פורק צנרת וכד' לא ברמה של 300 כס ויותר) ובמחיר הגיוני ל-2 הצדדים
  15. למכירה: גולף 2008 דגם אימושין 1.4 TSI מנוע חזק וחסכוני מאוד,האוטו במצב מצוין צבע שחור מטאלי יד 2 עם 61 אלף ק"מ טסט לשנה (08-13) ואחרי טיפול גדול של 60 אלף ק"מ שנעשו השבוע. צמיגים חדשים עם מגנזיום חדש קוטר 17 אינץ חתך נמוך,פסי ניקל מסביב לרכב,חלונות שחורים מאחורה. הרכב מאובזר ברמה הכי גבוהה עם סנרוף בקרת אקלים מפוצלת מערכת MP3 מקורית ורמקולים חדשים של FOCAL. מצבר חדש בן חודשים,הרכב שמור מאוד מתחייב על שילדה גיר ומנוע...!!!! http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=2445337&SubCatID=1&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars&utm_campaign=innerdetails&ref=fb
  16. מי מחלק בבאר שבע????
  17. nir malik

    קסנון ברכב חדש

    אצלי למשל באוקטביה 2012 יש עדשה איכותית מאוד וכיוון גובה. איפה אני יכול למצוא קסנון איכותי במחיר שפוי?! בחברה שקניתי את הרכב אמרו שאין קסנון לאוקטביה ואם היה זה סיפור של כמעט 9 אלף שקל.
  18. nir malik

    נורות MTEC Сosmos Blue

    בתור אחד שהרכיב על הרכב את המאטק סופר וויט על אוקטביה 2012 זה פשוט נתן לי מראה מושלם. הקסנון של חברים שלי באאודי ובסקודה סופרב ממש מזכיר את המנורות שלי בצבע (לגבי מרחק תאורה אין מה להשוות עדין זה מנורה רגילה מול קסנון) תוכל למצוא פה את הנושא שפתחתי על הסקודה שלי ושם יש תמונות שיראו לך.אני כבר 7 חודשים איתם ונהנה כול פעם מהם. לגבי קניה יש בחור מהפורום שמוכר אותם בארץ במחיר ממש נמוך וקניתי ממנו אם תרצה תדבר איתי בפרטי.
  19. בבדיקה שנעשתה אצל חשמלאי מוסמך במוסך מורשה של VW נמצא שהרכב במצב כבוי נותן 0.80 אמפר שהמקסימום שרכב כבוי יתן במצב טוב הוא 0.30 לפי מה שהוא הסביר לי.יש זליגה רצינית מאוד באוטו. פירקתי את המערכת לגמרי נראה איך זה ימשך.קצת מוזר לי שזה המערכת בגלל שהיא הייתה כבר חודש אצלי ברכב ועבדה כמו שצריך בלי ניתוקים בלי כלום אולי באמת אני צריך 60 אמפר ולא 56.
  20. שלום לכולם התקנתי לפני כחודש מערכת שמע הכוללת רדיו דיסק מגבר קומפננט וסאב.מדובר ברכב גולף 2008. המערכת עבדה כחודש ימים וכעת פעמיים תוך 3 ימים המצבר נגמר. החלפתי מצבר כשבוע לפני שהתקנתי את המערכת למצבר של חברת וורטה שרשום עליו סטארט אפ (START UP בצבע שחור עם אדום.המצבר בעל 56 אמפר משהו כזה. כעת יש מריבה עם בעל החנות של המערכת ועל החנות של המצבר אחד טוען שהמצבר הזה הוא בכלל טורקי ומצבר חרא (גם מנהל המוסך של הרכב שלי מוסך ברעם בבאר שבע טוען שהמצבר הזה זבל) וגם עוד 2 קרובי משפחה שקצת מבינים בזה וכולם טוענים שאני יקח וורטה אמיתי או שנפ אפילו ולנסות לקחת 60 אמפר (השאלה אם הגודל הזה יכנס) בעל החנות של המצבר נשבע לי שהמצבר הזה מצוין ועובד כמו שצריך וגם אחרי פעמיים שהוא נפרק לגמרי וחזרתי אליו הוא הטעין אותו בחזרה ואמר שהוא תיקן לחלוטין והבעיה היא במערכת. חשוב להזכיר שהמערכת עבדה כמו שצריך במשך חודש שלם בלי נפילות בלי כלום דבר שכנראה מראה שהבעיה ככול הנראה במצבר עצמו ולא במערכת. אשמח לתגובות ועצות מה לעשות כי שרפתי יום שלם על מריבות עם בעלי המקצוע השונים.
  21. משום מה התוכנה של apr והתוכנה של revo מציעים 200-210 כס ומומנט של 30-33 בהתאמה.
  22. אוקיי הבנתי חידשת לי על פעולת הפורק. כמה בערך יעלה פורק לרכב כמו שלי? אצלי הפורק הוא פנימי לא חיצוני
  23. יש צורך להחליף את הפורק בגלל העלאת הכ״ס והמומנט??
  24. ממה שהסבירו לי גם בפיט סטופ וגם בטופ אר פי אם זה בגלל שיש לי טווין טורבו וסופרצארגר. נחכה שאחד מהסדנאות יגיב וירשום.
×
×
  • תוכן חדש...