Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה טובה- MTEC Super White vs. Philips Blue Vision Ultra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קטע שיווקי.

חח כניראה.

או אולי הם קנו את ההמצאה שהיתה כאן בשנות השיבעים שמונים - "המצאת מרידור" ומצאו אנרגיה מכלום :lol:

יום טוב.

קובי

:-)

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הזמנתי מebay אנגליה את ה Ring Automotive Xenon Ultimate , גם בגלל ההמלצה פה, וגם בגלל הסרטונים שלהם ברשת בכלל וביוטיוב בפרט, ולאחר שנכנסתי לאתר החברה והתרשמתי הן מהחברה והן ממוצריה.

המחיר הסופי המומר לשקלים אחרי משלוח באיזור ה130 ש"ח.

השאלה שלי היא האם משהו מכיר את המוצר ויודע אולי האם המנורות האלה מסנברות, כי לא ממש בא לי לסנבר אנשים בכביש, כי אני שונא כשעושים לי את זה וזה גם מסוכן.

אני פשוט מעוניין בשיפור התאורה וכתוצאה מכך גם שיפור הבטיחות שלי ושל משתמשי דרך אחרים.

תודה לכל העונים.

פורסם
אצלי ברכב, כבר 3 שנים מותקנים הנורות המדוברות , ואני מחזק את מה שנאמר בציטוט.

לגבי הטסט - אני נכשלתי פעמיים בגלל הנורות, זה תלוי במכון טסטים, אני מאמין שיש מכונים שלא יעשו בעיות.

לגבי משטרה - עצרו אותי לביקורת פעם אחת בגלל הנורות, הסברתי לשוטר שלא מדובר בקסנון וזה בסה"כ H4 והוא הבין שאין עם זה בעיה ושיחרר אותי.

בכל מקרה אניי מאוד אוהב את הגוון שלהם, ונהנה לנסוע איתם כבר 3 שנים (מחזיקות מעמד יפה מאוד).

כמו שאמרנו כבר מליון פעמים.

אתה תשים נורת דיימונד ויז'ן על רכב ישן שלא הגיוני שיהיה לו גוון תאורה כזה ואתה תיפול וגם תיעצר ע"י משטרה.

אתה תשים גוון כזה על רכבים חדישים שהם לא מהמיין סטרים ורוב הסיכויים שאתה תעבור.

הקודם שבכה כאן על כשלון בטסט נכשל עם דיהטסו שרייד 97... :)

ברכבים כמו אאודי ו VW חדישות וגם שאר אירופאיות ויפניות חדישות שהן לא גרסאות ליסינג 1.6 , הגיוני שיהיה גוון כזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נתחיל בזאת שהסט כולל נורות יעודיות לרפלקטור (בדומה לנורות המקוריות של הסיוויק / פאת'פיינדר / מקסימה) - לא כאלה המיועדות לפרוז'קטור ואכן נוטות לסנוור.

מעבר לכך, לא מדובר בקיט זבל סיני אלא בקיט איכותי משמעותית, עם נורות איכותיות ובפועל התוצאה שונה לחלוטין.

הזמנתי נורות בגוון 4300K - הגון של נורות קסנון OEM.

לטעמי כל נורה מעל גוון זה היא סתם בשביל השואו ולא מעבר לכך, כמו קיט 6000K ומעלה, או הסגולים / ורודים למיניהם. מבחיל.

אפשר לשאול מטיפה קנית את הדיגה - לד ואיפה התקנת? כמה עלה?

פורסם
באיזה אתר אוכל למצוא את החיבור לרכב שלי? (לנסר 2005)

תודה

חפש כאן

http://www.nlmotoring.com/Automotive-Lighting-Application-Guide-a/137.htm

ולגבי נורה אם זה H7 יש כמה חוקיות של פיליפס ואוסרם וגם של mtec כמה חוקיות - חפש בפורום יש כמה תרדים פעילים עם לינקים

לגבי קיטים של קסנון אל תלך על זבל סיני אם אתה חושב על קסנון אמיתי. - ממליץ לך לא לשים כי כל שוטר יחפש אותך בייחוד עם רכב כמו שלך

שים פיליפס אמיתי או אוסרם

דוגמה לגוונים של תאורה (גם בקסנון יש גוונים לא חוקיים)

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-4300K-MTEC-XENON-HID-KIT-H1-H3-H7-H11-9005-9006-/120837693893?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1c227ce1c5

קובי

:-)

פורסם
כמו שאמרנו כבר מליון פעמים.

אתה תשים נורת דיימונד ויז'ן על רכב ישן שלא הגיוני שיהיה לו גוון תאורה כזה ואתה תיפול וגם תיעצר ע"י משטרה.

אתה תשים גוון כזה על רכבים חדישים שהם לא מהמיין סטרים ורוב הסיכויים שאתה תעבור.

הקודם שבכה כאן על כשלון בטסט נכשל עם דיהטסו שרייד 97... :)

ברכבים כמו אאודי ו VW חדישות וגם שאר אירופאיות ויפניות חדישות שהן לא גרסאות ליסינג 1.6 , הגיוני שיהיה גוון כזה...

לא דובר על כישלון בטסט, דובר על קנס על סך 250 שקלים עקב נורות המפיצות אור כחול לא לפי החוק.

לא בכיתי רציתי להזהיר אנשים שחושבים שהנורות האלו חוקיות, שמסתבר שאין להם תקינה באירופה בכלל.

גם אתה עם הgti שלך יכול לקבל קנס, הנורות האלו מפיצות אור כחול!

הם לא עוברות טסט כי הן לא בצבע מתאים וחלשות מידי.

יש לי אקסטרים וויז'ן על הרכב מאז התקרית עם המשטרע, האור עצמו על הכביש הוא לבן צהבהב אני עובר טסט בקלות, משטרה לא מסתכלים עלי בכלל, והאור עצמו הרבה יותר חזק מהדיימונד זבל.

מי שקונה את הנורות הללו קחו בחשבון שהן חלשות משמעותית מנורה רגילה פשוטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני הלכתי על הMTEC 4700, והחלפתי את האור הצהוב הנוראי ללד. ככה יצא.

מאיפה קנית את הלד? מדובר על נורת חנייה?

פורסם
מאיפה קנית את הלד? מדובר על נורת חנייה?

מוזמן ליצור איתי קשר לגבי הנורות.

מה יש לך כרגע ועל איזה רכב?.

פורסם

זה בעייתי, כל אחד אומר משהו אחר.

פעם מישהו אומר דיימונד ויזון לא טוב ופעם אחרת אומרים זה מספיק.

פעם אומרים אקסטרים ויזון הכי טובות, ואחרי זה MTEC.

יש כל כך הרבה דגמים וחברות...

אני אישית מחפש נורה שתיהיה חזקה, וכמה שיותר לבנה.

דיימונד ויזון ואוסרם בלו פסלתי. אני פוזל לכיוון הMTEC, והפליפס אקסטרים ויזון.

• תוכן חדש...