Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה טובה- MTEC Super White vs. Philips Blue Vision Ultra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. לא שולח לארץ

2. הכי לא חוקי שיש בעולם (זה 100W לא 55W )

3.לא שולח לארץ

נתתי דוגמאות - לא חיפשתי מי מוכר או מחיר הכי זול - הוא ביקש איפה לחפש

קובי

:-)

פורסם

יעזור להרבה אני מניח!

אין הרבה מה לדעת לכל מי שמעוניין

בנורות חוקיות.

יש לוודא שצבע הנורות הוא בגווני לבן או צהוב בלבד.

בנוסף שהמתח הוא על פי הוראות היצרן והתקן שזה או 55w או 65w בגבוהה.

וכמובן אישור התקן האירופאי E13 שבעצם מאשר את כל מה שרשמתי והנורות חוקיות וכשרות למהדרין לשימוש בארץ הקודש.

נ.ב : הציפוי הכחול זה בשביל הגוון אין זה אומר שהן לא חוקיות כי הן לא שקופות (לבן).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול לעזור לי בחיפוש אחר מנורות MTEC מסוג HB4 ?

אני לא מצליח למצוא באיביי, וגם אם אני מוצא אז לא שולחים לישראל.

תודה מראש.

פורסם

חבל, אם היה לך H4 הייתי מוכר לך, יש לי זוג בקופסה, חדש לגמרי ועוד זוג כאמור על הרכב,

מבחינתי אכזבה גדולה, צבע צהוב אבל באופן כללי הנורה מביאה בכל רכב עם עדשה נקייה ורפלקטור תקין צבע לבן תכלת חמוד,

יש לי מוכר בריטי מאיביי שהזמנתי ממנו את שתי הזוגות, אחלה מוכר, יש לו נורות MTEC, למעשה נורות MTEC זה הנורות דרך היחידות שהוא מוכר (מלבד לדים), אם אתה רוצה אני אביא לך לינק ותחפש אצלו למרות שנראה לי שאין.

טוב, בדקתי ואין לו במלאי(חיפשתי בחנות)אבל אי אפשר לדעת, תמיד אפשר לשאול.

בכל אופן אחלה מוכר ומבריטניה, כבר 99.99% שהכל מקורי.

פורסם

הביאו לי מנורות מזוייפות של פיליפס קריסטל וויז'ן מדיל אקסטרים,גם נותנות אור לבן.

אבל פשוט לא מאירות מספיק טוב למרחק.

64094_3152984097982_1066531344_3083678_1057213681_n.jpg

427003_3152986178034_1066531344_3083679_446427530_n.jpg

פורסם

מצטרף לשאלה של niki p .

מחפש המלצה לנורות HB4 של MTEC או פיליפס ,בגוון לבן ,וכמובן חוקי!

ועל הדרך למי שיש כוח גם נורות חניה באותו גוון של הנורות דרך.

תודה!

פורסם
מצטרף לשאלה של niki p .

מחפש המלצה לנורות HB4 של MTEC או פיליפס ,בגוון לבן ,וכמובן חוקי!

ועל הדרך למי שיש כוח גם נורות חניה באותו גוון של הנורות דרך.

תודה!

פנה לבחור בשם יקיר מכלוף הוא חבר פה בפורום

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
חבל, אם היה לך H4 הייתי מוכר לך, יש לי זוג בקופסה, חדש לגמרי ועוד זוג כאמור על הרכב,

מבחינתי אכזבה גדולה, צבע צהוב אבל באופן כללי הנורה מביאה בכל רכב עם עדשה נקייה ורפלקטור תקין צבע לבן תכלת חמוד

לי יש H4, למה אתה חושב שזה אכזבה גדולה?

לפי מה שהבנתי מקריאת כל השרשור עד עכשיו (די מעייף), מה שהכי מומלץ זה ה-MTEC Super White.

איפה אפשר להשיג באיביי, הכי זול? אני צריך להונדה FRV ולפי מה שבדקתי הנורות שלה זה H4.

ועוד משהו, אם מישהו יכול לעזור בנוגע לפנסי ערפל - איפה אפשר להשיג פנסי ערפל קומפלט בשביל הרכב שלי, עם נורות בצבע לבן כמו ה-MTEC Super White (אצלי זה H11).

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

FRV,עם כבר הקפצת את השרשור אז יש לי משהו להגיד.

מציע לכולם לבדוק את ה- osram cool blue זוג עולה בסביבות ה150 שקל בארץ,אחת הנורות גוון כחול יפה,עוצמת האור ממש חזקה,האור גבוה שלהם מפרק פשוט כל קסנון וזה נושא שנבדק,כמובן שהנורות עוברות טסט בלי בעיה.

פורסם

מציע לכולם לבדוק את ה- osram cool blue זוג עולה בסביבות ה150 שקל בארץ,אחת הנורות גוון כחול יפה,עוצמת האור ממש חזקה,האור גבוה שלהם מפרק פשוט כל קסנון וזה נושא שנבדק,כמובן שהנורות עוברות טסט בלי בעיה.

ביום הנורות בצבע צהוב ולא לבן, רק בלילה האור לבן עם מעט גוון כחלחל.

פורסם

מה שבדוק שהם לא "מפרקות כל קסנון". שום סיכוי שתשווה קיט HID על עדשות יעודיות (או אפילו D2R)

ונורת הלוגן תאיר יותר רחוק/תפיק יותר אור.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

• תוכן חדש...