Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!

אני רוצה לקנות חיפושית ולהעביר אותה טסט,האם אני יכול לקבל בדואר אישור נסיעה זמני

אהה ועוד שאלה אני יכול להעביר את הרכב טסט עם הרישיון של הבעלים הקודם (אבל יש קבלה של העברת בעלות)?

תודה וערב טוב לכולם:lol:

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

מישהו זה דחוף?

אם עדיין אני לא קיבלתי את הטפסים של ביטוח החובה אז עדיין אני לא יכול להעביר אותו טסט

בבקשה זה דחוף....

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

רשיון תנועה זמני מנפיקים לבעל הרכב בכל סניף של משרד הרישוי. זה טופס זהה לרשיון הרגיל אבל הוא מוגבל לשלושה ימים והתשלום הוא כמה שקלים ליום. אתה הולך לבנק או לדואר ומשלם וכך יש לך אישור. לא זוכר אם דורשים להציג את הביטוח אבל בכל מקרה אתה צריך ביטוח חובה לפחות. אם אתה ממהר עם טפסי ביטוח חובה גש לסוכן ביטוח שינפיק לך במקום ושלם בדאר או בבנק.

אתה יכול להעביר את הרכב טסט ולשם כך נדרשת חתימתו על הטופס...

בקיצור, רוצה למהר, תעשה עבודת רגליים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום רב!!

אני רוצה לקנות חיפושית ולהעביר אותה טסט,האם אני יכול לקבל בדואר אישור נסיעה זמני

אהה ועוד שאלה אני יכול להעביר את הרכב טסט עם הרישיון של הבעלים הקודם (אבל יש קבלה של העברת בעלות)?

תודה וערב טוב לכולם:lol:

שלום!

אישור תנועה זמני לרכב לא מקבלים בדואר ועל בעל הרכב עצמו לגשת למשרד הרישוי ולבקש אישור כזה לתאריך נבחר.

האישור תקףל48 שעות והוא נראה כמו רשיון הרכב רק עם התאריכים המורשים לנסיעה וחותמת הדואר עליו עולה בסביבות ה40 ש"ח.

אתה יכול להעביר את הרכב טסט עם הרשיון של הבעלים הקודמים אבל עלייך להגיע עם המסמך שאתה ומוכר חתמתם עליו שמעיד שהרכב עבר לבעלותך. כמו כן לרכב צריך להיות ביטוח בתוקף בזמן הטסט ולא משנה על שם מי רשום הביטוח העיקר שיש ושהוא בתוקף.

בהצלחה ותהנה מהחיפושית

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
תודה רבה!!!

איזה סוכן ביטוח זול אתם מכירים שמבטח חיפושיות?

חמדה גלאט פבריקנט

035357903

רוב בעלי החיפושיות מבטחים אצלה.

יש גם את כוכב שביט , חפש פרטים שלו ברשת.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...