Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונה רנו קליאו 2002 ידני 1.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת את דעתכם החשובה על האוטו רנו קליאו 2002 ידני 1.9 דיזל עשה מנוע חדש לפני 83,000, בכללי עשה 450,000 מצב חיצוני טוב, פלסטיקה טובה בפנים (זה כל מה שאני מבין בו ויכול להגיד). המוכר אמר שההזרקת דלק היא אלקטרונית או משהו כזה אני לא ממש מבין בזה.

בכלליות הובן לי כי המכונית חסכונית ביותר.

המחיר המוצע 7,000₪, עלות ביטוח 1000₪ בשנה, אני חייל.

פורסם

דעתי היא שתתרחק מזה כמו מאש. רכב טחון, עבד קשה מאוד, ועכשיו הוא מגיע אליך כדי שתוכל להשבית אותו, אחרי שהוצאת עליו סכום לא מבוטל.

לדעתי זה רכב שצריך להימכר בסביבות 3-4K לא יותר.

פורסם

המנוע עשה 83 אלף באוטו הזה ועוד כמה מאות אלפים ברכב הקודם, ממנו פורק. אל תקנה, גם לא ב 3000 שקל.

באיזור 7000 אלף שקל אפשר לקנות קליאו ידנית בנזין, עם שליש קילומטרז'.

פורסם

רכב זה לא רק מנוע. גם לחלקים אחרים יש בלאי (לחלקם - גבוה כמספר הק"מ של הרכב).

מצטרף לדעת החברים - לא כדאי לקנות (האחזקה תהייה גבוהה לעומת מחיר הקנייה הנמוך).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לכולם בנתיים, רציתי לדעת על איזה חלקים מדובר שנשחקים עם כמות הקליומטרים חוץ מהמנוע, גיר, קלאצ'.

פורסם

חבל שאתה מתעקש, אבל הנה הסבר:

אין סיכוי שמשאבת הזרקת סולר, מדחס המזגן, אלטרנטור, סטרטר, ציריות, מאוורר מנוע, משאבת הגה כוח ועוד מכלולים רבים יחזיקו 450.000 קילומור.

כלומר הם כולם הוחלפו, כנראה מספר פעמים. כשמחליפים, ב 90% מהמקרים מרכיבים חלקים משומשים מפירוק או משופצים ולא חדשים. או אולי חדשים תחליפיים זולים.

אורך חיים של חלקים אלו קצר בהרבה מאורך חיים של חלק מקורי חדש, ותוך זמן לא רב מתחיל סבב החלפות שני, שלישי וכו'

אפילו כסא נהג יהיה שקוע ובלוי, האם החליפו אותו? אני מניח שלא.

רכב שעבר החלפות מכלולים רבות לא יהיה בשום מצב אמין ובהמשך יבואו הוצאות נוספות.

פורסם

לא חושב שיש מקום לציניות, בן אדם הולך לעשות טעות וכדאי שנזהיר אותו ונסביר לו את המשמעות.

היה לי בעבר רכב עם המכלולים האלו (קנגו), שמור ומטופל ברמה הכי גבוהה שאפשר, ועדיין, באיזור 250-300 אלף קילומטר התחיל מבול של תקלות גדולות ויקרות, וכניסות למוסך בממוצע כל חודשיים.

ואם זה לא היה ברור עד עכשיו-אין כל יתרון בהחלפת מנוע, המנוע הוחלף למנוע משומש מפירוק בארץ או בחו"ל, ואין דרך לדעת, כמה קילומטרים הוא עבר.

• תוכן חדש...