Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שהצמיג יחיה חיים ארוכים ומאושרים הדבר החשוב ביותר זה למנוע ממנו התייבשות.

זאת ניתן לעשות במספר דרכים כגון: תכשירים שונים לצמיג (הכי טוב מנסיון זה הספריי בבקבוקון הלבן עם התווית השחורה), או כל ספריי לגומי או ספריי סיליקון.

ריסוס קטן פעם בשבוע יבטיח חיים מאושרים לצמיג....

פורסם

הדרך היעילה והטובה ביותר לשמור על הצמיגים(או לפחות על דפנותיהם)היא לקנות תרסיס סיליקון(לא ספריי לסקאי!)שאפשר להשיג אותו בחנויות עשה זאת בעצמך,ולרסס היטב את דפנות הצמיג.הסיליקון מגן על הגומי מפגיעתו של האוזון,שגורם להיתייבשות הגומי,וכבונוס,הם גם יבריקו..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תתפלא, אבל דווקא כל התרסיסים למיניהם שמבריקים את הצמיג מייבשים אותו לאורך זמן.

לא דיברתי בהכרח על הברקות.

ואם כבר הזכרת "מבריק" אז שתדע שכל התכשירים שמבריקים את הצמיג מכילים חומרים השומרים על הגומי רענן וחדש ומונעים ממנו התייבשות....

פורסם

מנסיון שלי לא כדאי לשים על הצמיגים שום חומר !!! כל החומרים שכביכול מגינים על הגומי ושומרים עליו לטווח ארוך עושים בדיוק ההיפך...יש לי רכב אספנות שיוצא פעם בחצי שנה לטסט וזהו . הוא חונה בחניה סגורה ואין שום סיבה בעולם שהצמיגים יתיבשו. ברוב טימטומי הייתי מורח על הצמיגים מידי פעם חומרים שונים ומשונים כשאני בטוח שזה ישמור עליהם למשך שנים... :oops: בטסט האחרון נכשלתי בגלל צמיגים יבשים וכשהלכתי להחליף אותם בעל הפנצריה הראה לי את החלק הפנימי שלא בא במגע עם שום חומר ולהפתעתי הוא לא היה סדוק בכלל :shock: ( ולהזכירכם הרכב לא בא במגע עם שמש ) לכן אל תתפתו לשים שום דבר על הצמיג ,מים וסבון וזהו !!! :wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני שואל כי אחרי חודש +- על האוטו הצמיגים החלו להראות סימני התייבשות ממש בדפנות. לא משהו רציני אבל עדיין מרגיז. לפנות לאיפה שקניתי ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נראה לי קצת טיפשי לפנות למקום שקנית ממנו,

זה כמו להתחיל לעשן וללכת לחנות שממנה קנית את הסיגריות ולהגיד שהתמכרת..

פורסם

צמיג יתיבש לא משנה איפה הוא נימצא , אפילו תשמור עליו בתוך החדר שלך , עם הזמן הוא יתייבש , זה נכון שלא מהר כמו בשמש . אבל החומר עצמו יתייבש...

הכי טוב זה לעבור עליו מדי שבוע עם ספוג ספוג במיים... כל החומרים האלה זה בולשיט.

יוצא לריס?

פורסם
עם הזמן הוא יתייבש , זה נכון שלא מהר כמו בשמש .

תקרא היטב ותבין בדיוק מדוע ולמה וממה צמיג מתייבש:

הסיליקון מגן על הגומי מפגיעתו של האוזון,שגורם להיתייבשות הגומי

כך שתכשירים על בסיס סיליקוני יתנו מענה טוב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הפתרון מספר אחד למניעת התייבשות של צמיגים:

לשחוק אותם לפני שהם מתייבשים

זה עובד!!

בדוק!!

מעולם לא החלפתי צמיגים ברכב שלי בגלל שהם התייבשו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

טיפ לטיפוח הצמיגים

אנשים אני בטח מכירים את התכשיר של STP לדש בורד נכון? סילקון כזה לחלקים שחורים

עכשיו אתם מרססים אותו על הצמיג עוברים עם מגבת ומבריקים אותו ואחרי זה שמים עוד ספרי קצף או נוזל שקוף מיוחד לצמיגיח וככה אתם מקבלים דאבל הגנה והברקה..

מתי שאני מנקה את הצמיגים המטלית שלי לא נהיית שחור בגלל שהצמיגים נשמרים נקיים בגלל הטיפוח שלי..

ד''א

אם הצמיג היתיבש אז תיתנו לו מים :lol:

• תוכן חדש...