Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי כבל HDMI שקניתי באיביי ורציתי לחבר את הלפטופ למסך שלי בסלון.

בטלויזיה יש 3 כניסות HDMI, כשבראשונה נמצא הממיר של יס.

חיברתי את המחשב לכניסה השנייה ולאחר מכן לשלישית ובשני המקרים המחשב הופיע על חלק ממסך הטלויזיה בלבד, זאת אומרת - לא על מסך מלא.

שינוי בהגדרות המסך בשלט הטלויזיה הזיזו את המסך מצד לצד ומ16:9 ל3:4 אבל לא מילאו את כל המסך.

עכשיו מה שמצחיק זה שכשחיברתי את אותו כבל HDMI לכניסה הראשונה (HDMI1) במקום הממיר של יס - אז המחשב כן הופיע על מסך מלא.

זה כאילו יש בעיה בהגדרות של כניסות HDMI שתיים ושלוש.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים?

פורסם

תכנס להגדרות התצוגה של המחשב

בחיבור לטלויזיה תגדיר את הרזולוציה המתאימה למסך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה היא בהגדרות כרטיס המסך.

תחפש הגדרות של overscaling או משהו כזה. לא זוכר בדיוק.

הייתה לי בעיה כזאת עם כרטיס של ATI בלפטופ

Kawasaki Versys !!!

פורסם

תודה. במסך של הלפטופ שלי (אל ג'י 13.3 אינץ') - אף אחת מהרזולציות לא מתאימה בדיוק למסך.

אבל - החלטתי פשוט להחליף בין הכבלים והעברתי את יס לHDMI2 ואת הלפטופ לHDMI1 והבעיה נפתרה. אין לי הסבר אבל העיקר שרואים טוב !

• תוכן חדש...