Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוכה הבאה ליאריס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו כתבה מוזמנת עלק "מחיר תחרותי" מישהו עוד עלול להאמין להם.

אני לא מדבר על הכתבה הנ"ל אבל שתדע לך שיש לא מעט עיתונאים שאין להם כוח, כישרון ואו זמן והם מפרסמים הודעות יחצנות עם מעט כתיבה עיתונאית מסביב

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לא פעם ראשונה ש'אוטו' מפרסם שיבואן ייתן מחיר 'תחרותי' על רכב.

''כמו תמיד בשברולט, המחיר צפוי להיות תחרותי".

חבל.

פורסם

תמחור הרכבים של יוניון מוטורס תמיד היה מהגבוהים בשוק (לא שיבואנים אחרים צדיקים, כן?), אבל מצד שני מי שרוכש טויוטה יכול לישון בשקט מתוך ידיעה שמחר בבוקר הוא לא יקום ויגלה שיש "מבצע" מכירות כזה או אחר ואיך בין לילה התנדפו להם סכומים נאים מהמחירון. מי שרוכש טויוטה יודע שהרכב שומר על מחירון גבוה ולכן אולי עלות הרכישה זהה למתחרות או מעט גבוהה מהן אך מאידך גיסא שמירת הערך היא מהגבוהות בשוק, וביום המכירה זה עלול להתבטא באלפי ועשרות אלפי שקלים בהשוואה לרכב מתחרה שעלה בזמנו פחות או יותר אותו הדבר.

אני נוטה להאמין שהיאריס החדשה תימכר במספרים גבוהים יותר מאשר הדגם הקודם על איבזורו הבטיחותי המחפיר והגיר הרובוטי הידוע לשמצה. גם לוח המחוונים שלראשונה מזה 13 שנים קיבל שעונים אנלוגיים וזז למקומו הטבעי מאחורי ההגה יעזור במכירות, הדבר הרתיע לא מעט לקוחות פוטנציאליים.

אז זה האוטו הבא שלי? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזו כתבה מוזמנת עלק "מחיר תחרותי" מישהו עוד עלול להאמין להם.

בהחלט נראה כמו כתבה מוזמנת, אף כתב רכב בר דעת לא ירשום על 92K לגרסה הבסיסית "מחיר תחרותי".

אוטו, זה כבר מתחיל להסריח.

לא צריך להעלות תיאוריות קונספירציה בגלל מילה אחרת בכותרת המשנה. מה גם שלא מדובר בשגיאה, בסופו של דבר. הג'אז יקרה יותר וגם הגרסאות האוטומטיות של מובילות הקטגוריה - מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט - יקרות יותר. כמו גם יונדאי i20 (ידנית ואוטומטית), פורד פיאסטה ובגדול - מרבית המתחרות בשוק. נכון, מיקרה זולה יותר (אבל תסעו אתם במיקרה) וכך גם כמה מתחרות אירופאיות אחרות (קליאו, פאביה, איביזה) אבל חלק משמעותי מהציבור לא מוכן לשמוע על אירופאיות (ועזבו שהסיבה טפשית) ובשבילו היאריס היא מהזולות בקטגוריה.

אגב, גם אני לא הייתי כותב "תחרותי" על המחיר, אבל זה רק מכיוון שהוא לא תחרותי בצורה מיוחדת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שיותר מעצבן מהמחיר זה למה הפסיקו להביא את גרסת הספורט? זה נכון שהדגם הקודם עם מנוע 1.8 וביצועים של 9.7 למאה(גרסת הספורט) לא הייתה מוצלחת במיוחד, אבל בדגם הנוכחי החזירו את מנוע ה1500 הטוב והמוכר ואפילו הצליחו לשחזר ביצועים 9.1 למאה.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
כנראה. אני פשוט לא רואה מה יש בסופר מיני הזו שמצדיק פער מחירים של קרוב ל-20 אלף שקלים מול קליאו פאביה או איביזה

א. כי היא מחיה את הסלוגן של רנו וחוקקת אותו בסלע

ב. כי לא כולם אוהבים יחס של פרוצה כאשר הם דורכים רגלהם בסוכנות

ג. כי היא באמת זולה יותר מהמתחרות הראוית לה

תבחר אחד כאשר אתה מתעצבן כשבלאי הרכב לא עומד באותו קו עם גילו הצעיר/כשאתה נכנס לסוכנות-מוסך ומקבל יחס מגעיל/כשאתה מסתכל על חבילות של המתחרים האחרים וקיבלת את העסקה הכי משתלמת בסגמנט.

גילוי נאות, אני פאן בוי של צריכה נבונה, פחות של טויוטה או היאריס.

פורסם

בשעה טובה עלה המפרט של היאריס החדשה באתר של טויוטה.

http://www.toyota.co.il/toyota-cars/yaris.htm

קצת מאכזב לגלות מי שיקנה את הגירסה המאבזרת ביותר ב103K יקבל:

1. 2 חלונות ידניים מאחורה (!)

2. מזגן מכני

3. טאסות

4. תוספת 1000 ש"ח לצבע מטלי שאצל רוב היבואנים כלולה במחיר.

מצד שני יש לא מעט נקודות טובות: מצלמת רוורס + בלוטות מקורי - אין צורך בשום התקנות מקומיות, צריכת הדלק לפחות לפי הנתונים מהטובות בקטגוריה.

פורסם

אני זכיתי לשבת באחת היום :)

יתרונות

1.גדולה יחסית לקודמת

2.משום מה סידור הספסלים משרה מרווח יפה גם מאחור

3.מעוצבת לדעתי הכי מעוצבת מבחינת טויוטה שזה שינויי ליצרן

4.מערכת נחמדה שומעים לא רע בכלל

5.הגיר הידני קצר (מעניין איך הוא מרגיש בנסיעה )

חסרונות

1.חלונות ידניות מאחור

2.מזגן מכנאי

3.פלסטיק שחור והרבה

4.בד המושבים לא נעים ומרגיש מחוספס משהו גם הצבע שלהם מהמאה שעברה

ראיתי אותה בכסף והכיסאות בירוק טורקיז :roll:

5.מחיר מחיר מחיר נכון זאת טויוטה נכון היא שומרת על הערך

אבל ההפרש גבוהה מאוד למה שיש היום בשוק

לדעתי האישית הם טעו בתמחור הדגם הידני

פורסם

בקיצור ביקורתי על ה-יאריס החדשה(הלכתי לראות אותה היום) זה תא המטען הקטן , איכות הדיפונים הזולה מאוד אך מעוצבת בשריטות שבאמת "נראות טוב" על הפלסטיק , יש בד קטן באיזור שמשעינים את המרפק (מיששתי אותו מעט) שנראה בנוי בצורה לא הכי איכותית בלשון המעטה ועושה רושם שיתבלה מהר, והדשבורד גם כן עשוי מאותו הפלסטיק שנראה שיצא ממחזור עם אותו העיצוב, בתא המנוע הצחיק אותי לראות את רצועת האביזרים המינטורית שהינדסו שם, יש לציין לטובה את המושבים הקדמיים הנוחים מאוד,ולוח השעונים שנראה יפה .

ראיתי את הרכב בצבע אדום ויש לציין שהוא משתלב נהדר בשילוב עם הפנסים הקריסטלים האחוריים האדומים

מאוד מצא חן בעיני.

יש לי בעיה גדולה עם הירידה באיכות פנים תא הנוסעים בכלי הרכב החדשים בכלל .

לדוגמא : אני אציין את דיפוני הדלתות היתה לנו קורולה שנת 2002 עם דיפוני דלתות משולבים בד עם סקיי איכותי (בנוי בצורה טובה ולא התבלה אפילו במעט אחרי שימוש של שנים) שמשולב בתוכו ספוג ,בשילוב צבעים בהיר ויפיפה וכן רך ונעים למגע ומעניק תחושת "סלון" , בקורולה הנוכחית שנת 2004 ישנה ירידה קלה באיכות הרכב הדיפון ואפשר להבחין בריג'קטים שנוצרו לאחר זמן יחסית קצר אך עדיין הדיפון נעים למגע ומשרה אווירת סלון , כיום את במרבית כלי הרכב מייצרים את הדיפון מפלסטיק קשיח, פשוט נותן הרגשה של רכב ללא בידוד מבחינת טמפרטורה ולא נעים למגע (שלא לדבר על ה-107 ששם נוגעים בפח צבוע בדיפון?!:idea: אמנם רכב זול אבל עדיין זה לא צריך להיות האמר )

שלא לדבר על הדשבורדים שנסדקים בלנדקרוזר, ואביזרי נהג שמתפרקים בקאמרי וכדומה

עושה רושם שבטכנולוגית מנוע וגיר וכדו' מתקדמים קדימה אך באיכות בנייה וחומר בתא הנוסעים הולכים אחורה

פורסם

מה כל כך "חסרון" בחלונות ידניים מאחור? יושב מאחור? תפתח לבד. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה השתמשתי במתגים של החלונות האחוריים.

פורסם

הבעיה היא לא העובדה שהם לא שם (כי באמת כמה משתמשים בהם) אלא התחושה שחסכו עליך. כמה מנגנון כזה עולה עבור היצרן? הרי אפשר לקנות חדש לזוג חלונות בפחות מ-100 דולר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה מעצבן שאין שליטה על החלונות האחוריים מהקדימה כי תמיד אנשים פותחים את זה ואז שהם סוגרים הם משאירים רווח של סנטימטר "בלי לשים לב" ואחרכך שאתה נוסע במהירות לא חוקית לבד אתה שם לב לרעשי רוח ואין לך מה לעשות עם זה... אני שוקל להוציא את הידיות של החלונות מאחורה, שאף אחד לא יפתח :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
הבעיה היא לא העובדה שהם לא שם (כי באמת כמה משתמשים בהם) אלא התחושה שחסכו עליך. כמה מנגנון כזה עולה עבור היצרן? הרי אפשר לקנות חדש לזוג חלונות בפחות מ-100 דולר.

הבעייה עם שוק הרכב זה שתוספת שעולה ליצרן 2$ מתבטאת בעלות הגבוהה במאות אחוזים לצרכן הסופי, ומאחר ואני לא כלכלן אין לי מושג למה זה קורה, אבל ככה זה עובד. אני שמח לראות שהפעם לא חסכו בבטיחות, עד לא מזמן היאריס הידנית הקודמת נמכרה עם שתי כריות אוויר בלבד :?

איתמר.

* משעשע לראות בקטלוג שלדגם הידני גם יש Paddle shifts :lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הציון הירוק של היאריס 2 שזה נמוך משמעותית משל רוב המתחרות, מה שאמור לבוא לידי ביטוי בהוזלת המחיר לצרכן. בפועל קיבלנו את המחיר ה"רגיל" פלוס , אז לפחות שלא יחסכו בחלונות חשמל מאחורה, בכל זאת זה רכב של 104K, לא מיני ידנית ב 59.90.

• תוכן חדש...