Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוכה הבאה ליאריס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכונית הסופרמיני החדשה של טויוטה יוצאת לדרך עם תג מחיר תחרותי של החל מ-92,000 שקל ובלי התיבה הרובוטית

איך זה תחרותי ועם מי ?

the london underground is not a political movement

פורסם

לדעתי היא מכוערת, הדגם היוצא יותר יפה לטעמי. מה שכן, מגיעה מילה טובה ליוניון מוטורס שיישרו קו בנושא הבטיחות והביאו 7 כריות אוויר כמו באירופה, והכניסו תיבת הילוכים עם 7 יחסי העברה (כדי שלא ישעמם בנסיעה :lol:) ועוד כמה פיצ'יפקעס. מה שמפריע לי זה המחיר-92000 ש"ח. אם היבואן היה מוריד את המחיר לאזור ה80-85 אלף היה להם ביד ג'וקר לא קטן.

פורסם

באמת מחיר מוגזם.

אני אישית הרבה יותר אוהב את האיביזה. לי יש איביזה 06 לאמא של יש יאריס 06 והיאריס משעממת מעוד מבפנים ומצוידת בפלסטיק זול!

אני גם אוהב יותר את היציבות של האיביזה. מבחינת גודל, חיצונית האיביזה יותר גדולה, פנימית מקדימה יש יותר מקום כמובן באיביזה, מאחורה יש יתרון ליאריס שמאפשרת הזזת מושבים.

אני לא רואה צורך לשלם על היאריס 20 אלף יותר! אבל עובדה אחת שהמחירון של היאריס לא צונח!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

מחיר מחיר ועוד פעם מחיר. אפשר להביא פאביה ברמת אבזור הכי גבוהה במחיר הזה. אבל מצד שני הרכב הוכיח את עצמו בעבר עם מחירון שפשוט לא רוצה לרדת.

פורסם
איזו כתבה מוזמנת עלק "מחיר תחרותי" מישהו עוד עלול להאמין להם.

בהחלט נראה כמו כתבה מוזמנת, אף כתב רכב בר דעת לא ירשום על 92K לגרסה הבסיסית "מחיר תחרותי".

אוטו, זה כבר מתחיל להסריח.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
אני לא רואה איך בנאדם שפוי יקנה את האוטו הזה.

מחיר של משפחתית כמעט... ועוד בתקופה שסופר מיניז נמכרות ב70 אלף, ומיני ב60.

תתפלא אבל יש אנשים שמגיעים לסוכנות הונדה ולוקחים את הג'אז עם כל התוספות בלי להתמקח על המחיר ( מעל 130 אלף עם מרים שמשות)

פורסם

ראיתי אותה בקיץ בברצלונה. לפחות מבחינת המראה מדובר על שיפור משמעותי - נראית צעירה יותר.

• תוכן חדש...