Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל רכב חדש תוך מספר ימים בסוכנות ניסן בראשל"צ.

האם למישהו יש מידע על איך מתבצעת שם מסירת רכב,

האם התהליך יסודי ומוודאים שהכל תקין ושלם או שמבקשים שתחתום בחיפזון?

האם קרסו מכינים רכב למסירה בצורה מבוקרת ויסודית ?

כמה ק"מ זה סביר שיהיו על הרכב?

נהג ותיק

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים מתקבלים עם מספר ק"מ בודד,אני קיבלתי עם 3,יש כאלה עם 8,זה פחות או יותר סדר גודל,גם אם רוצים שתחתום,לא צריך להילחץ,תצא,תפעיל,תבדוק ואז תחתום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכבים מתקבלים עם מספר ק"מ בודד,אני קיבלתי עם 3,יש כאלה עם 8,זה פחות או יותר סדר גודל,גם אם רוצים שתחתום,לא צריך להילחץ,תצא,תפעיל,תבדוק ואז תחתום.

ברור שאי אפשר לבדוק כל פרט וכל מכלול במעמד המסירה.

מה הכי חשוב לבדוק?

אני מניח שיש דברים שהאחריות לא מכסה שאם לא מגלים במקום אז אכלת אותה.

על מה חייבים להתעקש ולא לוותר ?

נהג ותיק

פורסם

תבדוק מערכות חשמל,חלונות,מיזוג,תבדוק שאין שריטות או שיפשופים,ריפוד לא קרוע,אם יש מגנזיום תבדוק שאין עליו שריטות,אם הוספת תוספות בהזמנה תוודא שהם קיימות.

אם קיים פגם כמו שריטה,מכה,זה צריך להיות הסידור צריך להיות במקום,או להיות מתועד על ע"י הסוכנות שאכן יש נזק,בדרך הם יתנו לך טיפול בחינם או סידור אחר כמו למשל לתקן את הפגם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תבדוק מערכות חשמל,חלונות,מיזוג,תבדוק שאין שריטות או שיפשופים,ריפוד לא קרוע,אם יש מגנזיום תבדוק שאין עליו שריטות,אם הוספת תוספות בהזמנה תוודא שהם קיימות.

אם קיים פגם כמו שריטה,מכה,זה צריך להיות הסידור צריך להיות במקום,או להיות מתועד על ע"י הסוכנות שאכן יש נזק,בדרך הם יתנו לך טיפול בחינם או סידור אחר כמו למשל לתקן את הפגם.

אדם לא מקצועי מסוגל לאתר תיקוני פח או תיקוני צבע שנעשו לאחרונה?

נהג ותיק

פורסם

בגלל שהרכב חדש מאוד קשה יהיה לראות הבדלי צבע,אלא אם בוצעה עבודה לא מקצועית,אז תיראה קצת צבע על הגומי,נזילת צבע,אך אל תדאג אחוז מאוד קטן באים עם פגם,וגם אם כן מדובר אולי על שריטה ולא יותר מזה,אך אם יש תאונה צריך להודיע לך,תנסה לעשות חיפוש כי איני מצליח למצוא את זה ב משרד התחבורה.

פורסם
בגלל שהרכב חדש מאוד קשה יהיה לראות הבדלי צבע,אלא אם בוצעה עבודה לא מקצועית,אז תיראה קצת צבע על הגומי,נזילת צבע,אך אל תדאג אחוז מאוד קטן באים עם פגם,וגם אם כן מדובר אולי על שריטה ולא יותר מזה,אך אם יש תאונה צריך להודיע לך,תנסה לעשות חיפוש כי איני מצליח למצוא את זה ב משרד התחבורה.

השאלה אם קרסו מספיק הגונים לדווח ללקוח במידה ונעשה ברכב תיקון קוסמטי כלשהוא במהלך הכנת הרכב.

נהג ותיק

פורסם

אל תדאג זה לא איזה איזה מגרש קטן,תבדוק את הדברים הרגילים ותהנה מהרכב שלך.

פורסם

עפ"י נוהל של משרד התחבורה משנת 2007, היבואן לא חייב ליידע לקוח על נזק במידה ואינו גורם לירידת ערך של 3.5% משווי הרכב, כלומר לא כל נזק מוביל לירידת ערך ואם כן היא צריכה להיות של 3.5% ומעלה. נזקים נוספים שאינם חייבים בדיווח הם החלפת חלק המובר באמצעות ברגים/תופסנים וכדומה ובתנאי שהוחל בחלק חדש וכן תיקוני צבע לחלק מרכב או פלגוש. לגבי תיקוני צבע: נזק בגג הרכב או מכסה מנוע מחוייב בדיווח, במקרה של שריטות: שריטה הנמשכת על-פני יותר מחלק מרכב אחד (לדוגמא 2 דלתות).

בכל מקרה מתבצעת בדיקה ע"י בוחן של היבואן במתקן המסירה (PDI) וממלאים לכל רכב דו"ח מסירה שהיבואן חייב לשמור במשך 5 שנים. אם הלקוח מבקש את הדו"ח היבואן מחויב להציגו ללקוח למיטב זכרוני.

תתחדש ובהצלחה :)

פורסם

כמה זמן לפני המסירה נותנים על כך התראה ?

הרי צריך לדאוג לביטוח ולשם כך צריכים לתת לי את פרטי הרישוי.

הבנתי שזה לוקח 14 יום, אבל עדיין אני מצפה שלא יודיעו לי רק יום לפני המסירה.

נהג ותיק

פורסם

צריכים לתת לך את פרטי הרכב בערך שבוע מראש.

פורסם

בנאדם, אתה לא הראשון ולא האחרון שמקבל רכב חדש מהחברה. תבדוק את מה שאמרו לך, ותסע בדרכים טובות. אתה סתם מכניס את עצמך לסרטים על כלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברור שאני לא הראשון אבל הסוכנות הזאת לא משרה עלייך רוגע וזה בלשון המעטה.

אחרי שהעברתי להם את התשלום אני כבר יומיים משאיר הודעות ושולח מיילים לאיש המכירות והוא לא טורח לחזור אלי.

לפני התשלום הוא היה מאוד מהיר בתגובות שלו.

נהג ותיק

פורסם

ניסית להתקשר אל הסוכנות ולא רק במיילים?

או לחילופין לבוא אליהם פיזית.

פורסם
ניסית להתקשר אל הסוכנות ולא רק במיילים?

או לחילופין לבוא אליהם פיזית.

להתקשר לסוכנות ולהתלונן על הבן אדם שלא חוזר אלי ?

השארתי לו הודעות על הנייד האישי שלו כך שלא יתכן שלא קיבל אותם.

לפני התשלום הם ענו למיילים תוך דקות.

זה דרך אגב לא מפתיע אותי. זו תרבות מקובלת פה בארץ שאחרי שנסגרה עיסקה לא מכירים אותך יותר.

נהג ותיק

• תוכן חדש...