Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי לדעתכם אשם? :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה יופי, מצטט את קפטן ז'אן לוק פיקארד...

מה עם הצו העליון?

לא תסכן משתמשים עוברי אורח בדרך!

אתה די מסכן אם העניין שלך בחיים הוא התפרעות בכביש ציבורי!

וכבר אמרתי שאתה חסר תקנה, ולא נראה לי שנכתוב פה משהו שיגרום לך לשנות את המרדף אחר התאונה הבאה (בתקווה לפח, ושלא תהיה אשם לגמרי)

אתה נוהג במקרה הטוב כמו איזה שליח-ילדון על קטנוע מצ'וקמק.

אופנועים "אמיתיים" שעוברים לך ס"מ מהחלון ועושים רעש (שהוא ערב בעיני) פתאומי ומפחיד - הם גם נבלות. אבל מסכנים בעיקר את עצמם.

ועושים את השטויות שלהם מחוץ לעיר!!!

אבל אתה כמו הדרבי, לך חוקים משלך...

מאחל לך מפגש במהרה עם מתנ"א ושלילה ארוכה....

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע , אתה כבר 27 שנים חי בסרט אחד גדול.

למעלה מ5 אנשים המליצו לך כבר להתפכח , יותר גרוע מזה שתהרג זה שתחיה אבל תהרוג מישהו.

יש הבדל בין לחיות את החיים באנדרנליןן ובין לסכן את עצמך ואת הסובבים אותך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
וואלה יופי, מצטט את קפטן ז'אן לוק פיקארד...

מה עם הצו העליון?

לא תסכן משתמשים עוברי אורח בדרך!

אתה די מסכן אם העניין שלך בחיים הוא התפרעות בכביש ציבורי!

וכבר אמרתי שאתה חסר תקנה, ולא נראה לי שנכתוב פה משהו שיגרום לך לשנות את המרדף אחר התאונה הבאה (בתקווה לפח, ושלא תהיה אשם לגמרי)

אתה נוהג במקרה הטוב כמו איזה שליח-ילדון על קטנוע מצ'וקמק.

אופנועים "אמיתיים" שעוברים לך ס"מ מהחלון ועושים רעש (שהוא ערב בעיני) פתאומי ומפחיד - הם גם נבלות. אבל מסכנים בעיקר את עצמם.

ועושים את השטויות שלהם מחוץ לעיר!!!

אבל אתה כמו הדרבי, לך חוקים משלך...

מאחל לך מפגש במהרה עם מתנ"א ושלילה ארוכה....

למה אתה מתכוון בצו עליון? אני לא דתי - לא מעניין אותי שטויות מצוצות מהאצבע.

כבר אמרתי, זה לא המרדף אחר התאונה הבאה, אלא אחר ההנאה ולחיות את הרגע :)

שמע , אתה כבר 27 שנים חי בסרט אחד גדול.

למעלה מ5 אנשים המליצו לך כבר להתפכח , יותר גרוע מזה שתהרג זה שתחיה אבל תהרוג מישהו.

יש הבדל בין לחיות את החיים באנדרנליןן ובין לסכן את עצמך ואת הסובבים אותך.

ואכן אני לא מסכן אף אחד - אף אחד לא נפגע בכל התאונות שהיו לי.

נראה לי אנשים לא הבינו את זה.

לגבי שאולי הוא ניסה לפנות ימינה - קודם כל האיתות שלו עדיין היה שמאל.

דבר שני - הוא האיץ ולא בלם, אם היה מתכוון לקחת ימינה ברדיוס אפילו יותר קצר מהלבן, היה חייב להאט לפחות לאותה מהירות של הלבן אם לא פחות (שכן הלבן עושה פניות על גבול האחיזת כביש).

ולבסוף - אין בעיה להוציא וידאו הרבה יותר ארוך שאפשר יהיה לראות שהוא נסע ישר אחרי התאונה ולפיכך לא התכוון לפנות ימינה.

זה נקודה לביצוע, תודה על המחשבה :)

פורסם

לא פגעת ולא תפגע, עד שתפגע.

אתה מיסכן, ומסכן אחרים!

וממשיך לחיות בעולם משלך ומתעלם מהשאלה:

מה היה קורה אם במקום ה"שחור" היה קטנוע?

זה שעד עכשיו נפגע רק פח, לא מעיד על כלום.

אתה לומד סטטיסטיקה, לא?

אתה מגדיל את הסיכוי שלך לגרום תאונה, נניח פי 10.

לפי חוק בייס, צברת מספיק נתונים לחשב בקרוב את הסיכוי שלך לתאונה.

יכולים לעבור ימים שלמים שתשתולל ככה בכביש ותצא ללא תאונה.

זאת אומרת שהסיכוי שלך לתאונה הוא פחות מאחוז ליום נסיעה, אבל עדיין פעם בחודשיים תאונה.

זה סיכוי גבוה מאוד, והתאונה הבאה היא רק עניין של זמן.

אתה משחק באש!

והעיקר, שלא יהיה לך משעמם...

פורסם

הנהיגה שלך פרועה לגמרי וחסרת אחריות

איך רואים בוידאו שבפרנציפ המשכת לקחת את הסיבוב גם כאשר הרכב נכנס בך והמשכת לנסוע עוד כמה מטרים כאלו אין מחר ואין אוטו והעיקר הטיימניג של השער החשמלי

צריך להוריד אנשים כמוך מהכביש!

פורסם

ואכן אני לא מסכן אף אחד - אף אחד לא נפגע בכל התאונות שהיו לי.

נראה לי אנשים לא הבינו את זה.

אני מקווה מאוד שהתאונה הקשה הראשונה שלך (והיא תקרה כי אתה לא מבין שאתה לא יודע לנהוג) תהיה תאונה עצמית ושאף אחד אחר לא יפגע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מה שיפה בתגובות שלך לבן , שאתה יודע בדיוק מה עשה השחור , האיץ אותת לשמאל עקף וכו'

כל הידיעה הזו לא סייעה לך כדי לא להיכנס בו.

ואם השחור לא היה מנסה להתחמק ממך על ידי פניה ימינה צפירה ובלימה מימדי הנזק היו גדולים יותר ואולי גם פגיעה גופנית בנהג השחור.

מזלך!!

אני עכשיו מבין הרבה יותר טוב את שם היוזר שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא פגעת ולא תפגע, עד שתפגע.

אתה מיסכן, ומסכן אחרים!

וממשיך לחיות בעולם משלך ומתעלם מהשאלה:

מה היה קורה אם במקום ה"שחור" היה קטנוע?

זה שעד עכשיו נפגע רק פח, לא מעיד על כלום.

אתה לומד סטטיסטיקה, לא?

אתה מגדיל את הסיכוי שלך לגרום תאונה, נניח פי 10.

לפי חוק בייס, צברת מספיק נתונים לחשב בקרוב את הסיכוי שלך לתאונה.

יכולים לעבור ימים שלמים שתשתולל ככה בכביש ותצא ללא תאונה.

זאת אומרת שהסיכוי שלך לתאונה הוא פחות מאחוז ליום נסיעה, אבל עדיין פעם בחודשיים תאונה.

זה סיכוי גבוה מאוד, והתאונה הבאה היא רק עניין של זמן.

אתה משחק באש!

והעיקר, שלא יהיה לך משעמם...

למדתי חוק בייס.

לפי הסטטיסטיקה שלי בשנים האחרונות, בערך פעם בחצי שנה יש תאונה "רצינית" במובן של עלויות כספיות וצורך לערב ביטוח.

אבל!! שוב פעם זה לא תאונות של התנגשויות קטלניות שהן חזיתיות, או פשוט בעץ.

ובחצי שנה האחרונה אני מאוד משתדל להימנע מתאונות שהביטוח לא יכסה - לכן למדתי נהיגה מתקדמת, תרגלתי המון ועכשיו אני יודע לשלוט בהחלקה של הרכב על רטוב ויבש.

הפואנטה שלי - כל מה שאני עושה זה בשליטה וידיעה מלאה של מה שקורה מסביבי.

זה מהצד אולי נראה כהתפרעות, בעוד שמבפנים האומן תמיד בשליטה מלאה.

אפילו לפעלולנים קורות תאונות - ועובדה שדברים שקורים הם לא תמיד בשליטתי, או באשמתי (המלאה לפחות).

הנהיגה שלך פרועה לגמרי וחסרת אחריות

איך רואים בוידאו שבפרנציפ המשכת לקחת את הסיבוב גם כאשר הרכב נכנס בך והמשכת לנסוע עוד כמה מטרים כאלו אין מחר ואין אוטו והעיקר הטיימניג של השער החשמלי

צריך להוריד אנשים כמוך מהכביש!

לא, הלבן פשוט לא ציפה לזה - ולקח כמה שניות להבין שהשחור שינה נתיב ונכנס בו.

אגב בקורסים מלמדים אותך תמיד להסתכל קדימה ולאן שרוצים להגיע, ככה שהלבן היה דיי נעול בכיוון השער החשמלי, לקח זמן להחליף פוקוס ברגע שהובן שמשהו לא צפוי קרה.

אני מקווה מאוד שהתאונה הקשה הראשונה שלך (והיא תקרה כי אתה לא מבין שאתה לא יודע לנהוג) תהיה תאונה עצמית ושאף אחד אחר לא יפגע.

כבר היו לי תאונות קשות עצמיות (האחרונה לקח יותר משבוע לתקן האוטו :( ), אבל זה היה בגלל שהחלקתי בפנייה (מי שמכיר - סגולה ימינה לכיוון כפר סבא מכביש 40, לקחתי אותה ביום גשום, ב 80 קמש, אבל אז לא ידעתי על איך לצאת מתת היגוי שהגלגלים הקדמיים החליקו מעט, וניסיתי לאזן עם ההגה ובלמים).

מאז למדתי המון - זה כבר לא יחזור על עצמו.

מה שיפה בתגובות שלך לבן , שאתה יודע בדיוק מה עשה השחור , האיץ אותת לשמאל עקף וכו'

ואם השחור לא היה מנסה להתחמק ממך על ידי פניה ימינה צפירה ובלימה מימדי הנזק היו גדולים יותר ואולי גם פגיעה גופנית בנהג השחור.

מזלך!!

אני עכשיו מבין הרבה יותר טוב את שם היוזר שלך.

לא... המהירות המוחלטת והיחסית של שני הרכבים, הייתה נמוכה מדיי לכל סיכוי של פגיעה גופנית.

מקסימום הייתה כרית האויר שלו נפתחת והנזק היה קופץ בעוד כמה אלפיות.

ואכן, שיחקתי יותר מדיי במשחק הזה (מחכה למשחק המשך!!! כבר הרבה שנים :-( )

פורסם

אמת, אמת...:lol:

לפנות ימינה מהצד השמאלי של הכביש זו אכן עבירה וטעות נהיגה, שהובילה לתאונה.

וכן, הנהג ברכב השחור עקף מימין, וזו עבירה ויש בזה מן חוסר הזהירות, אבל אי אפשר להשוות את זה לפנייה חדה מהנתיב השמאלי לפנייה ימינה (וכן, יש שם שני נתיבים, גם אם הם לא מסומנים).

קורסים מלמדים שליטה טכנית ברכב, הם לא הופכים אף אחד לנהג טוב יותר מבחינת השתלבות בתנועה ונהיגה בזהירות ראויה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אף אחד לא נפגע בכל התאונות שהיו לי.

עדיין.

כל הודעה שלך אני לא מאמין שאתה בן 27 וחי בכזה סרט לא נורמלי , אני אפילו מתחיל לחשוב שאתה מין טרול ,

קשה לך לקבל את העובדה שהקורסים שעשית שווים לת*ת וכל מה שנכנס באוזן אחת כנראה יצא בשניה , כל הקורסים האלה ועדיין לא הבנת שפניה עושים מנתיב ימני , הלוואי שתפסיד בתביעות קטנות , וביום שתגיע למשפט תעבורה אתה תשלם על הכל בריבית דריבית אני מקווה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
למדתי חוק בייס.

לפי הסטטיסטיקה שלי בשנים האחרונות, בערך פעם בחצי שנה יש תאונה "רצינית" במובן של עלויות כספיות וצורך לערב ביטוח.

...

ובחצי שנה האחרונה אני מאוד משתדל להימנע מתאונות שהביטוח לא יכסה - לכן למדתי נהיגה מתקדמת, תרגלתי המון ועכשיו אני יודע לשלוט בהחלקה של הרכב על רטוב ויבש.

לפי גישתך אתה תמשיך לפרנס את חברות הביטוח כל כמה חודשים, כי מי שלא מסוגל להבין את ההבדל בין מה שמלמדים בנהיה מתקדמת לבין היכולת להתמודד עם זרימת התנועה, נועד לחזור שוב ושוב על טעויות של תלמיד נהיגה בשיעור חמישי.

אבל זה בסדר, גם לסוכני ביטוח, פחחים ואפילו עורכי דין מותר להתפרנס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...