Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי לדעתכם אשם? :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה בהצלחה במשפט עם נזק מינימלי. מקווה שלמדת מהתאונה דברים שיעזרו לך להמנע מהתאונה הבאה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, זו אחת התאונות הטפשיות שראיתי.

לדעתי, רוב האשמה היא על הרכב הלבן. לרכב השחור יש תרומה לתאונה - אך לא כזו העולה על 50%.

משכנתא זה קל

פורסם
טוב... עצוב ללבן היום, אם היה שואל בפורום לפני ששילם לשמאי, אולי היה מעדיף לא להתעסק עם זה...

כך או כך חבל לבכות על חלב שכבר נשפך, נראה אם יתמזל המזל בביהמ"ש :)

שוב פעם, תודה גדולה לכולם על הדעות האובייקטיביות והמפורטות!

מעניין היה ללמוד על חוקים שלא ידעתי על קיומם :)

אז אני ממליץ לך לחזור על התאוריה.

פורסם

וואו , תאונה כל כך מיותרת , אם הייתי השופט הייתי קונס אותך על קודם כל על טיפשות , אם היית אומר לשופט את כל הטיעונים פה היית מפסיד כל כך ובגדול , תחשוב שאם אתה אומר לשופט שרצית להספיק להגיע לשער , ומראה לו את הוידאו מפנים הרכב , אתה הרי מכיר את המקום ויודע איפה נמצא השער ויש לך כל כך הרבה זמן לעבור לימני ובכל זאת אתה פונה מהשמאלי , בכל מקרה אני חושב שתפסיד כי העניין פה הוא לא מי עשה עברה יותר חמורה , אלא מי גרם לתאונה , ואתה חביבי , גרמת לתאונה.

את הסרטון השני הייתי מעלים ולא מזכיר את קיומו לעולם , ומקווה שבעל הרכב השחור לא כותב פה בפורום.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא פונים ימינה מנתיב שמאלי גם ב-4:00 בבוקר בעיירה נידחת בצפון וירג'יניה.

אה, כן, וזה תקף עוד יותר כשבנתיב הימני יש אוטו!

בקיצור, תוצאה צפויה של שתי עבירות בו-זמנית.

נעזוב לרגע את הפן החוקי של העניין, מה שבוצע שם נוגד את ההיגיון הפשוט.

אה, כן (2): מומלץ לגנוז מהר את הסרטונים,

שלא יגיעו בטעות לידי התביעה - אפשר להכין מהם מטעמים, ממש סעודת חג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קראתי את כל התגובות פה,וגם את התגובות של הרכב הלבן....

ועדיין אני לא מבין מה חשבת לעצמך שפנית מהנתיב השמאלי?

אתה ככה בדרך כלל לא מסתכל במראה שאתה פונה? אתה יודע שאם שוטר תופס אותך על הרמת ההמברקס הזאת אתה יכול לקבל דוח על נהיגה בקלות ראש? מה אתה קן בלוק מה עבר לך בראש באותו רגע?

גם הרכב השחור טיפש,מה הוא חשב לעצמו שהוא ככה עוקף מימין וגם לא מאותת?

ההגה הוא עגול!

פורסם

עכשיו מותר לגלות

אני הנהג ברכב השחור :shock:

תודה חברים על העזרה ובעיקר לך בעל הרכב הלבן .

באמת סרטים שיעזרו לי :-D

סתם :-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חחח ישה הרגת אותי.

גם אני חושב שה"לבן" אשם ברוב התאונה - אחוזים אין לי איך לקבוע אני לא בוחן תאונות אבל למרות העקיפה הלא זהירה ולא כחוק של השחור מימין מי לעזאזאל סוטה במהירות כזו מהנתיב השמאלי?

שיהיה בהצלחה במשפט ותעיף את הסרטונים כי אם זה יגיע איכשהו לבית המשפט אתה בצרות.

פורסם

ונהיה רציניים לרגע

שופט בוחן את הנושא בעיניים פשוטות

מי גרם לתאונה , אח"כ הוא מוצא את סעיפי החוק המתאימים לעיניין.

במקרה כאן

אם השחור באמת היה מבצע עקיפה מימין והלבן היה נשאר במסלולו השמאלי תאונה לא הייתה קורית.

התאונה קרתה בגלל הסטיה.

ראיתי גם את הוידאו השני.

הלבן נהג שודים , חרק'ה בפרסה ואח"כ הסטיה הפתאומית לכיוון החניה.

מעניין אם היה מצליח לעצור אם הולך רגל בטעות היה הולך לתומו בכניסה לחניה.

אילו היה מבצע פרסה רגילה היה ישר מוצא עצמו בנתיב הימני.

לא התעמקתי בשילוט בצומת אבל לא מן הנמנע שהיה עליו לתת זכות קדימה לרכב השחור כבר בצומת .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חח לנהג הרכב בלבן, אני ממליץ לך להוריד את הסרטון שמתוך האוטו כמה שיותר מהר מיוטיוב.

עדיף שהשופט לא יראה את זה כי אז אתה תיהיה אשם ב1000%.

פורסם

פותח השרשור כבר סיפר בכמה טופיקים קודמים על פעלולי הנהיגה המטומטמים שלו, אני מתפלא שלקח לו כל כך הרבה זמן להיות מעורב בתאונה.

אין קשר ישיר ביני לרכב הלבן :wink:

שמת לב לשפה בשימוש?

כן, כאילו שקו ההגנה הזה יעבוד לך.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

רציתי להגיב על סגנון הנהיגה ה"רגוע" של פותח השרשור אבל לא מצאתי טעם לחנך אנשים, רק על סמך לקיחת פניית הפרסה הזו ותגובות של אנשים על פניני נהיגה מצידו בפוסטים אחרים אפשר להבין שהבן אדם חושב שהכביש הציבורי הוא מגרש משחקים.

פורסם

לי אישית נראה שאם נהג הרכב הלבן היה נוהג כמו בנאדם, נותן זכות קדימה לרכב הכהה\שחור בצומת בו הוא ביצע פרסה, לאחר מכן ניצמד לימין ומשם פונה לחניון התאונה המיותרת הזאת היתה נמנעת

אני גם מבין את נהג הרכב הכהה, הוא בא לפנות שמאלה ויש לו זכות קדימה, מגיעה רכב נהוג בא## שלא נותן לו זכות קדימה, מרים הנדברקס באמצע הפרסה ולאחר מכן נוסע לאט בנתיב השמאלי, גם אני הייתי עוקף מימין בכזה מצב, רק מיסכן נהג הרכב הכהה שהופתע על ידי הא## שחתך אותו שרצה להיכנס לחניון מהנתיב השמאלי

פורסם

שניהם יכולו למנוע את זה בקלות.

הרכב השחור אמנם ביצע עבירה של עקיפה מימין, אבל בבית משפט האחריות תהיה על הלבן שפנה ימינה מנתיב שמאלי, זו עבירה כשלעצמה, ובטח כשהימני אינו פנוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...