Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני זוכר בזמנו שהיה מין שפורפרת דמוי לק מנחושת לתיקון פסי חימום בחלון אחורי (מפשיר)

האם מישהוא מכיר האם ניתן להשיג

תודה

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

סבבה גם אני הזמנתי

חשבתי על רעיון פשוט לבנות שבלונה על החלון ולייצר פסי חימום לחלון שאין בכלל פסים

נראה לי יעבוד לא?

פורסם

לא, בגלל שהחומר שממנו עשוי המוליך (למחצה) בחלון מתוכנן כך שהוא יתחמם כתוצאה ממעבר זרם, משמש כנגד. אם תשים משחה מוליכה והיא תוליך טוב מידיי יהיה לך קצר ולא תקבלל שום אפקט חימום פרט למצבר רותח\מפוצץ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני יעשה ניסוי על חלון פשוט עם החומר שהזמנתי ונראה אולי נצליח

שגיא ד"א אני מנסה להשיג אותך בפון ולא מצליח החלפת טלפון אולי

פורסם

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מקפיץ את השרשור...

האם ישנה "מדבקה" או משהו דומה ע"מ להוסיף לחלון אחורי פסי חימום?

שגיא

לפני הרבה שנים אני זוכר שניתן היה לקנות מדבקת פסי חימום אוניברסלית לרכב.

כך שמוצר כזה היה קיים.

אולי כדאי לנסות ולהשיג אותה אצל זגגי רכב ותיקים.

פורסם

אם זה לא קיים בשוק וזה פרי רעיון שלך לעשות פסי חימום זה אפשרי ואולי גם ברמה של מקורי , זה עניין של מחיר וכושר שכנוע...

תנסה בקיבוץ צובה יש שם מפעל שמכין שמשות לרכבים וזו ההתמחות שלו הוא מייצר שמשות גם לפי הזמנה , אבל תיקח בחשבון

שלא כל בעל מפעל גדול יש לו ראש להתעסק עם דברים קטנים שלוקחים הרבה זמן , בהצלחה

פורסם

באתר שהומלץ ע"י איש שטח לעיל יש הפניה לקטלוג החברה. בין היתר יש להם גם קיט של מפשיר אדים במחיר של כ 44 $.

אם ברכב יש מזגן אז הפעלה של החימום ביחד עם המזגן פותרת בד"כ את הבעיה של אדים על החלון, אני לא יודע אם ימיס קרח. ברוב חלקי הארץ אין קרח. גם במקומות שיש קרח אני מניח כי מי שיש לו רכב אספנות לא יסע בו במזג אויר קיצוני.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...