Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיני נוסף בארץ - MG 350 - מה דעתכם? שווה 113K שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה מזכיר לי חיצונית את יונדאי I35 \I25, ולדעתי לא שווה את המחיר המלא , למרות האבזור הנדיב יחסית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם, לפני הרבה שנים, זה בדיוק מה שאמרו על מכוניות יפניות ובשנות ה-90 על מכוניות קוריאניות. עוד 15-20 שנה מכוניות סיניות יישרו קו עם אירופאים, קוריאנים ויפנים.

פורסם

פעם, לפני הרבה שנים, זה בדיוק מה שאמרו על מכוניות יפניות ובשנות ה-90 על מכוניות קוריאניות. עוד 15-20 שנה מכוניות סיניות יישרו קו עם אירופאים, קוריאנים ויפנים.

הקוריאניות ישרו קו רק בשנתיים האחרונות. אני לא חושב שהיצרניות הסיניות צריכות להתגלח על הזקן שלנו (או על כל אחד אחר שמתכוון לקנות רכב סיני בגלל המחיר). עדיף לחכות כמה שנים עד שבקרת האיכות שלהם תיישר קו עם כולם.

פורסם

מבחינתי קוראיניות הן זבל סיני.

מה הבעיה שלכם להתקרב רק ליפנים ולגרמנים?הוכיחו את אמינותם וכל שאר ירקות. למה להתקרב למותגים שלא הוכיחו את עצמם?מתי הקוריאניות הוכיחו את עצמן??אולי בשנה שנתיים האחרונות. כל היונדאי האלה. בכל אופן אני שונא יונדאי, אוטו מגעיל. רק יפני וגרמני.

וכן, מה לעשות אלו הרכבים הכי מוצלחים!

פורסם

לא מבין על מה ההמולה.

פותח השרשור מכיר בכלל את הרכב? מישהו מכיר? נסע? נגע? כמה ציפיתם שיעלה? 60K ש"ח?

אושריקו,

רוב המוצרים שבביתך סיניים, אפילו כאלה שמתחבאים תחת לוגואים עם עבר יפני מפואר. פתאום רכב סיני זה כל כך נורא? לא רחוק היום שבו הסינים יציעו מכוניות ברמה מצויינת. קחו את יונדאי לדוגמא, עד לפני פחות מ-15 שנה המכוניות שלהם נחשבו לתוצרת נחותה, והיום מדובר על יצרן מוביל בעולם.

בקיצור,

גם על פורד פוקוס חדשה מרוויחים על הלקוחות הון, אז בואו לא נשפוט את ה-MG לאבדון מוחלט עדיין.

פורסם
אם הדבר הזה יזכיר מבחינת איכות הנסיעה את ה MG550, הרי שמדובר בעוד מכונה מדופלמת לריסוק עמודי שדרה.

אני אוותר, תודה.

רואים שלא נסעת על 550 לאורך זמן, אולי הורכב קצת קשה בגלל הקפיצים שמותאמים לכבישים מהירים ולכן הם קשים, אבל תאמין לי ב 120 קמ"ש הרכב לא מקפצץ.

המחיר באמת קצת יקר לרכב ראשון בארץ שדי דומה לI25.

אבל בטח לא דומה ל 550

פורסם
לא מבין על מה ההמולה.

פותח השרשור מכיר בכלל את הרכב? מישהו מכיר? נסע? נגע? כמה ציפיתם שיעלה? 60K ש"ח?

אושריקו,

רוב המוצרים שבביתך סיניים, אפילו כאלה שמתחבאים תחת לוגואים עם עבר יפני מפואר. פתאום רכב סיני זה כל כך נורא? לא רחוק היום שבו הסינים יציעו מכוניות ברמה מצויינת. קחו את יונדאי לדוגמא, עד לפני פחות מ-15 שנה המכוניות שלהם נחשבו לתוצרת נחותה, והיום מדובר על יצרן מוביל בעולם.

בקיצור,

גם על פורד פוקוס חדשה מרוויחים על הלקוחות הון, אז בואו לא נשפוט את ה-MG לאבדון מוחלט עדיין.

חבריינו הסינים יכולים לייצר גם רכב שלא ייפול ממרצדס שיותרה ליד ליפזיג - השאלה כמובן כמה אתה מוכן לשלם על מנת שהמפעל המדובר בסין ייצר לך כזה דבר.

מוצרים סינים שמתומחרים בצורה זולה יהיו זולים בפני עצמם (מבחינת איכות).

שוק הרכב בעיקר הוא מקום שיש להזהר בו ממוצרים זולים להחריד - בעיקר מכיוון שהייצור הסיני זול בעקבות כוח העבודה שלו ומכיוון שכיום רוב תעשיית הרכב ממוכנת אני לא רואה איך כוח עבודה זול בא לידי ביטוי משמעותי שיוצר הבדלי מחירים של עשרות אחוזים.

פה באה לידי ביטוי האיכות.

אני מתאר לעצמי שבשנים הקרובות לא נראה רכב סיני זול ואיכותי - תמיד אחד משני הפרמטרים האחרונים יעלם לו פתאום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביחס למכוניות סיניות אחרות שראיתי היא נראית ממש לא רע.

אפשרי בהחלט שהסינים יגיעו לרמת מכוניות כמו שהקוראנים הצליחו להגיע, אבל תמיד קיימת האפשרות שהם ימשיכו לייצר זבל זול. תראו למשל את לאדה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא סומך על המכונית הזאת שמעתי היא עושה רעשים כש היא עוברת את ה 100 קמ"ש

רעשים ב100 קמ"ש זה מה שמפריע לך ברכבים סינים? :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מבחינתי קוראיניות הן זבל סיני.

מה הבעיה שלכם להתקרב רק ליפנים ולגרמנים?הוכיחו את אמינותם וכל שאר ירקות. למה להתקרב למותגים שלא הוכיחו את עצמם?מתי הקוריאניות הוכיחו את עצמן??אולי בשנה שנתיים האחרונות. כל היונדאי האלה. בכל אופן אני שונא יונדאי, אוטו מגעיל. רק יפני וגרמני.

וכן, מה לעשות אלו הרכבים הכי מוצלחים!

יש לך I-PHONE? זה סיני.

ואיך בדיוק אתה מודד הצלחה של רכב?

haters will hate

פורסם

יש הבדל. האייפון אולי מיוצר בסין, אך אינו "סיני" - כלומר, למוצר לא נלוות כל הקונוטציות הקשורות במוצר "סיני" טהור.

לפני כמה זמן היה פה פרסום על חברת רכב סינית, שמוציאה רכב שדומה לפורשה קאיין 1ל-1. אחד המשתמשים פה הגיב ב"ככה לא מתנהגת תעשיה שרוצה שיקחו אותה ברצינות" - והוא צודק. אני לא אומר שלתעשיית הרכב אין עתיד, אבל נכון לעכשיו יש להם עוד דרך (לא קצרה) לעשות. שיתכבדו ויעמידו רכב שעומד בשורה אחת עם רכבים קוראנים (סתם בשביל הקוריוז ש"זה מה שאמרו פעם על הקוראנים") מבחינת בטיחות, איכות וביצועים ושידרשו עליו מחיר תואם. כרגע מדובר ברכב שכל הפרמטרים הנ"ל לגביו עמומים משהו (וזה לא שה550 היה שוס גדול במיוחד...) שנדרש עליו מחיר שכל מטרתו הוא שמירת ערך מול הליסינג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא הבנתי איך הם הצליחו להכניס לארץ עוד מכונית בלי תקן אירופאי.

אייפון מיוצר בסין ע"י סינים, כל התיכנון ושיטות הייצור הן אמריקאיות.

חברות מערביות שמייצרות מכוניות בסין עם שותף מקומי השותף מזייף את המכוניות שלהם והן זוועות

אייל

• תוכן חדש...