Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיני נוסף בארץ - MG 350 - מה דעתכם? שווה 113K שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבוסס.

אם תיקח סיטרואן C5, האוטו פחות או יותר הכי נוח בעולם, ותחליף את המתלים שלו ב 4 מקפרסונים קשיחים כמו שיש ב MG550, תראה איך פתאום גם זה הופך למכונת השמדה לעמודי שדרה.

ובכלל, חוץ מ BMW שמותאמות כמו כפפה לכבישים הסופר מתוחזקים של גרמניה, איזה רכב מנהלים לעזאזל מגיע עם 4 מקפרסונים כ"כ קשיחים? הרכבים האלו אמורים או לספק יומרה ספורטיבית, או נוחות, או איזון בין השנים.

ה MG גם עצלה למדי ביחס למה שהיא אמורה לספק, וגם מאוד, מאוד לא נוחה.

הבנתי שאתה לא אוהב את הרכב, אבל אין צורך להמשיך בהגזמה חסרת ביסוס כאילו הושיבו אותך על מכשיר עינויים של אינקוויזיציה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משעשע אותי שאתה קורא לזה "חסר כל ביסוס" למרות שגמעתי מרחק לא קטן ברכב.

העובדה היא שבמקום משהו שידאג לשכך זעזועים באופן ראוי, הרכב יושב על 4 מקפרסונים (וכמו שאמרתי- הם קשיחים למדי)

זה אחלה פתרון אם אתה רוצה רכב עם יומרה ספורטיבית ומוכן להתפשר על איכות הנסיעה (ורוצה לחסוך בעלות- שכן מתלים מהסוג הזה הם הזולים ביותר), אבל ממש לא רצוי אם אתה מנסה ליצור רכב מנהלים נוח.

בשיא הכנות, הדבר היחיד שנסעתי בו והיה פחות נוח מאותה MG זו דייהטסו שרייד שנת 93.

פורסם

כל ביקורת מקצועית מציינת לרעה את שיכוך הזעזועים ובידוד הרעשים.

איפה בדיוק חוסר האחידות?

http://www.kvishim.co.il/Print.asp?id=870

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1755957

http://www.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A1%D7%90%D7%99%D7%A7_MG550_-_%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%A8%D7%9B%D7%91/

פורסם
בזמנים עברו, שבמדינות מתפתחות רמת השכר היתה נמוכה ומרכיב העבודה היה גבוה יחסית במחיר המכונית, יכלו היצרנים ממזרח אירופה והמזרח הרחוק להציע מכוניות זולות יחסית.

היום בעיקן ההרכבה האוטומטית, מרכיב העבודה אינו משמעותי במחיר המכונית, ולכן המכוניות הסיניות אינן זולות בצורה משמעותית ממתחרותיהן, אם בכלל

עדיין, ישנן מדינות שבהן להעסיק פועל עולה פחות מלקנות ולהפעיל רובוט.

זה למה טויוטה ורנו מיוצרות בטורקיה, פיאט מיוצרות בפולין, ופולקסוואגן במקסיקו, וכל זה כשמוכרים לך אותן במחיר של מכונית שהורכבה במפעל המקורי.

הסיבה שאין הבדל במחיר, זה כי היצרן משאיר את ההפרשים ברווח לעצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כל ביקורת מקצועית מציינת לרעה את שיכוך הזעזועים ובידוד הרעשים.

איפה בדיוק חוסר האחידות?

http://www.kvishim.co.il/Print.asp?id=870

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1755957

http://www.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A1%D7%90%D7%99%D7%A7_MG550_-_%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%A8%D7%9B%D7%91/

תראה פיקא, כל אחד והעדפות שלו, אבל אתה לא חושב שקצת אתה לא בכיוון שאתה משווה את הבראבו ליותר טובה מהMG.

אולי חשבת עם תעשה מבחן אקראי בין 3 מכוניות ותשאל אנשים איזה רכב היו מעדיפים לקחת, למשל מזדה 6, פיאט בראבו ו MG 550, אני בטוח שהרכב שלא יגיע מקום ראשון ולא מקום שני יהיה הרכב האיטלקי המשובח!.

יש כאלו שאוהבים מתלים משובחים, ויש גם בחורות שלא יודעות לנהוג ושהם נוסעות על באמפר הם נוסעות 5 קמש כדי להרגיש טוב בטוב את המכה שהרכב מקבל ממתחת, הכל עניין של נסיעה.

יש נהגים שמתלים קשיחים ל מפריעים להם, ותאמין לי אחרי שנסעתי בביואיק לוצרן שנת 2009 כמעט הקאתי את הנשמה מהמתלים הרכים של האוטו שהופכים את הרכב לאוניות פאר שמשייטת על פני הכביש והגלים גורמים לך להקיא.

אני לוקח את חוות הדעת של בוחני הרכב תמיד בערבון מוגבל, היו לי אנשים שאמרו לי בהצלחה שקיבלתי רכב סיני והעלו גיכוח, אבל שהיו צריכים טרמפ היו אומרים לי " וואלה ואני חשבתי אחרת אבל באמת האוטו הזה נוסע על רמה ".

אז לא תמיד כל מה שרושמים או חושבים בהכרך רלוונטי לכולם.

אולי לובינסקי באמת לקחו מחיר יקר מידי אל האוטו, אבל מצד שני לך תסביר מדוע אנשים מוכנים לשלם על מכנסי קורדיו בצבע אדום מגעיל 700 שקל רק בגלל שרשום שם של מותג, ואולי מצד שני הם ממתגים את הרכב כרכב יקר בכוונה , אבל מי יודע

צריך שיגיע לארץ ואז נראה מה יגיד היום

פורסם
הכי קל לשפוט מכונית לפי ארץ המוצא שלה, ולהכריז עליה מראש כנחותה עוד בטרם ראו אותה.

תעשיית הרכב הסינית נמצאת עדיין בראשית דרכה, ועושה מה שעושה כל תעשיית רכב מתחילה - מציעה מרכב גדול מהמקובל בסגמנט והרבה איבזור, בתמורה למעט כסף.

בזמנים עברו, שבמדינות מתפתחות רמת השכר היתה נמוכה ומרכיב העבודה היה גבוה יחסית במחיר המכונית, יכלו היצרנים ממזרח אירופה והמזרח הרחוק להציע מכוניות זולות יחסית.

היום בעיקן ההרכבה האוטומטית, מרכיב העבודה אינו משמעותי במחיר המכונית, ולכן המכוניות הסיניות אינן זולות בצורה משמעותית ממתחרותיהן, אם בכלל.

בשלב זה מתרכזים הסינים בשיווק מקומי לשוק שמתפתח במהירות עצומה, והייצוא קצת פחות מעניין אותם, ולכן המכוניות שלהם לא מוצעות במחירי היצף.

לא צריך להניח כל כך הרבה הנחות מבוססות בחלקן... בתחילת השרשור יש דוגמא למחיר הרכב בחול, לפיה הוא היה אמור להימכר כאן בסביבות 90 ומטה. אני מניח שלליסינג הוא נמכר אף בפחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תראה פיקא, כל אחד והעדפות שלו, אבל אתה לא חושב שקצת אתה לא בכיוון שאתה משווה את הבראבו ליותר טובה מהMG.

חוץ מזה שהן לא באותה קטגוריה (550= משפחתית גדולה, "מנהלים", בראבו= משפחתית קומפקטית), הבראבו חד וחלק, בכל אספקט אפשרי, טובה מה MG. חוץ מהאבזור. (ה MG זה לא פחות מרובוטריק עם כל השטיקים האלקטרוניים, 2 מסכים, שליטה בכל דבר מכל מקום, USB, קורא כרטיסים, מושבים חשמליים, ואני חושב שגם שמו בפנים את HAL-9000, רק שעוד לא מצאתי איפה. זה באמת כיף שיש תמיד במה להתעסק, אבל זה לא ששאר המכוניות מגיעות בלי מערכות מולטימדיה)

-אבל הנושא הוא לא השוואה בין ה MG לבראבו. הוא הטענה שלי שה MG פשוט לא רכב נוח, שמגובה ע"י מספר סקירות רכב מקצועיות שננתי בפוסט הקודם.

פורסם

אולי חשבת עם תעשה מבחן אקראי בין 3 מכוניות ותשאל אנשים איזה רכב היו מעדיפים לקחת, למשל מזדה 6, פיאט בראבו ו MG 550, אני בטוח שהרכב שלא יגיע מקום ראשון ולא מקום שני יהיה הרכב האיטלקי המשובח!.

יש כאלו שאוהבים מתלים משובחים, ויש גם בחורות שלא יודעות לנהוג ושהם נוסעות על באמפר הם נוסעות 5 קמש כדי להרגיש טוב בטוב את המכה שהרכב מקבל ממתחת, הכל עניין של נסיעה.

יש נהגים שמתלים קשיחים ל מפריעים להם, ותאמין לי אחרי שנסעתי בביואיק לוצרן שנת 2009 כמעט הקאתי את הנשמה מהמתלים הרכים של האוטו שהופכים את הרכב לאוניות פאר שמשייטת על פני הכביש והגלים גורמים לך להקיא.

אני לוקח את חוות הדעת של בוחני הרכב תמיד בערבון מוגבל, היו לי אנשים שאמרו לי בהצלחה שקיבלתי רכב סיני והעלו גיכוח, אבל שהיו צריכים טרמפ היו אומרים לי " וואלה ואני חשבתי אחרת אבל באמת האוטו הזה נוסע על רמה ".

אז לא תמיד כל מה שרושמים או חושבים בהכרך רלוונטי לכולם.

אולי לובינסקי באמת לקחו מחיר יקר מידי אל האוטו, אבל מצד שני לך תסביר מדוע אנשים מוכנים לשלם על מכנסי קורדיו בצבע אדום מגעיל 700 שקל רק בגלל שרשום שם של מותג, ואולי מצד שני הם ממתגים את הרכב כרכב יקר בכוונה , אבל מי יודע

צריך שיגיע לארץ ואז נראה מה יגיד היום

אם הכוונה לאוטו הזה שבפתיחה, השוואה בינו לבין מכוניות אחרות היא לא פחות מאוילית, הוא פשוט אינו מוכר ויכול בהחלט להיות שהוא שונה תכלית השינוי אפילו מאחיו המבוגר. אם הכוונה ל 550 שמסתובב כאן כבר לא מעט זמן, אין בו שום דמיון לא לבראבו, לא למזדה 3, לא לגולף, בקצרה לא לשום רכב אחר בקטגורית הקומפקטיות. הוא מיועד לקהל אחר, לצרכים אחרים ולסיפוק דרישות אחרות. ואגב ולמרות כל שכתבתי, אם אותי מכריחים לבחור בין שלוש המכוניות שהבאת, כדוגמה שתוצאתה כמעט מובנת מאליה לתפישתך, אני בוחר בבראבו בלי לחשוב פעמיים, גם אם היא הכי יקרה בחבורה הזו ( והיא לא ), אבל זה אני.

• תוכן חדש...