Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמונה למבורגיני בשורה

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בלי להיכנס לויכוח של לגור בארץ או לא, דבר אחד בטוח. העושר המוטורי בגולה לא משתווה לארץ הקודש (למרות שאני חייב להודות שהפערים מצטמצמים).

האזור שבו אני מתגורר עתיר אקזוטיקה ואין יום שאני לא נתקל באסטון מרטין, פרארי, למבורגיני, מזורטי וכד...

הבוקר, ברמזור מול הבית 8 למבורגיני לבנות. מהר שלפתי את המצלמה לפניכם רק ה-4 הראשונות.

caa.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

איפה זה?

בקו המשווה.

תמונה של המדבקה

caa2.jpg

caa3.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שבפעם הראשונה שראיתי R8, לא הצלחתי להרגיש את הרגלים. המחשבה שייצא לי לראות 3 מכוניות סופר על... האמת, אני מעדיף שלא (לא מעוניין להתעלף:)).

תודה על השיתוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תחשוב שיש איזה הודי עם ריקשה עכשיו אי שם בהודו שמעלה תמונה לפורום רכב הודי של 8 מאזדה 3 כסופות ואומר שהחיים בישראל זה גן עדן:roll:

לא בדיוק נכון.

עם כל העוני שיש בהודו, העשירים שם חיים מאוד טוב, הפערים הם מאוד אדירים ושם יש שכונות סגורות של עשירים, אפילו חבר שלי שטייל שם לא יכל להכנס לשכונה ספציפית.

שם תוכל לראות רכבים שלא חלמת עליהם, תתפלא אבל בין המולטי מיליארדרים יש כמה הודים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן בהודו יש עשירים, לקוח שלי בחור בסביבות ה40, הוא הודי, אביו היה מאלה שהקימו את טאטא והוא שר בממשלה, המכוניות שיש להם גרמו לי לכמה דברים שלא מומלץ לכתוב בפורום.

MILES FOR SMILES, אני מנסה לחשוב על חלופה ישראלית...

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת מעניין מה מכוניות מדרא"פ עושות בסינגפור...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות קשות.

בכלל לא עוזבים את ישראל בגלל כסף אלא רק בגלל איכות חיים. ואלה מאוד מרעישות.

וההגזמה הישראלית במיטבה .כולה רואים 4 וישר מנפחים ל 8.

חוץ מזה מדובר ברחוב ישראלי עם שם טיפוסי.

תראו בשלט כתוב דרך הוט קיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה, אתה ציני? אם כן, אז סבבה. אם לא, אז הבחור רשם שהוא צילם במצלמה רק את ה-4 הראשונים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.

MILES FOR SMILES, אני מנסה לחשוב על חלופה ישראלית...

אולי TEARS FOR FEARS? :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...