Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקורה כשתוכנית של שטויות ברשת חושבת שהיא תוכנית תחקירים רצינית...

האמת, אני יותר מוטרד ממה שהגיע אחרי הכתבה הזאת - מי לעזאזל חשב שהוספת מסך מגע ושני מטר של שולחן מטופש עם זרוע רובוטית דבילית לא פחות הם שידרוג כלשהו מדיבור ישיר אל הברמן בפאב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני חושב שנהג האיבו (עם כל הכבוד הרב לשליטה) קצת טיפש?

מספיק שיתפוצץ צמיג והוא משבית את האיבו היפה על העמוד העלוב ההוא.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מספיק שיתפוצץ צמיג אה? אז למה לנהוג? מספיק שיתפוצץ צמיג....

אהבתי שהיא אמרה שהנהגים רוכבים על מכוניות מרוץ.

haters will hate

פורסם
רק אני חושב שנהג האיבו (עם כל הכבוד הרב לשליטה) קצת טיפש?

מספיק שיתפוצץ צמיג והוא משבית את האיבו היפה על העמוד העלוב ההוא.

אתה רציני? :roll:

לראות את הכתבה הזאת מצחיק ומעציב בו זמנית... כמה טמטום.

פורסם

ואם לחאפר עם צמיגים סיניים בני 10 היה מתפוצץ צמיג באיילון ?

עם תגובות כאלו בפורום רכב אני מתחיל להבין למה המצב פה כזה ולא ישתנה לטובה בתקופה הקרובה.

שמעתי שאנשים נוסעים כל הדרך עד למנחת הנטוש בערד כדי לא להפריע ולא לסכן אף אחד והמשטרה מגרשת אותם, מאוד חבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין ספק שהכתבה לא מקצועית, אך הח׳ברה שמבצעים מרוצים בכבישים עירוניים ציבוריים, הם זבלים בני זבלים שלא מתחשבים באף אחד ובטוחים שאין חסינים מהכל, ויש כל כך הרבה תרחישים לא מופרכים שיכולים לקרות.

פורסם
אתה רציני? :roll:

כן אני רציני לגמרי, ואני לא אומר את זה בטענה שאסור לעשות דריפטים, ההפך, טוב וכדאי לעשות דריפטים, אבל שאני עושה זה תמיד במקום שיש לי מרווח בטחון במקרה ש...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כתבה לא מקצועית, כמו תמיד.

הסרטון עם הכיכר - 30 שניות עשה שם דריפט, לא ראיתי מכונית אחת באופק.

הסרטון עם מרוצי הדראג - 3 מסלולי דראג בצפון, במרכז ובדרום היו פותרים את כל הבעיה.

הסירטונים עם הכביש - מסלול אחד או שניים היו פותרים גם את זה.

פלא שאף אחד עוד לא הגיב להם שם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

טוב שהם נזכרו :|

הסרטונים האלה בני שלוש אם לא יותר (אלא שמראים בלילה(

כבישים עירונים בת*ת שלי, מדובר בכביש נטוש באזור תעשיה נטוש בשבת בלילה.

עלק "שיחה עם אחד מהמארגנים" :???:

כתבה חובבנית,כתבת מפגר עם יכולת ניסוח של קוף אחרי כריתת אונה, סרטונים שחוק ההתיישנות כבר חל עליהם, שיחה מבוימת עם מפגר רק בשביל להשמיץ קהילה שלמה, "רוכבי רכבי מרוץ".

פשוט בושה של כתבה.

מה עם כתבה על אופן הטיפול הפושע של חברות הליסינג ברכבים? המאזדה של אבא שלי עם 115K ק"מ וצמיגים אחוריים מקוריים ומה הייתה תשובת הליסינג כאשר ביקשנו להחליף את הצמיגים "מה אתה רוצה הרכב 2010 עוד לא צריך להחליף צמיגים" :bad-word:

מה עם כל החארות שלא יודעים מה זה לתת זכות קדימה, שנצמדים לתחת ומהבהבים כי אתה נוסע 30 באזור בית-ספר, שעוברים נתיבים בלי לאותת ובלי לבדוק במראות, שמדברים בפלאפון תוך כדי שהם קוראים עיתון ומחטטים באף וכל זה במהירות 60 קמ"ש בתוך שכונת מגורים.

עליהם לא עושים כתבה?

אני יותר מסוכן מהם?

אני מכיר את האוטו שלי מספיק טוב בשביל לדעת איך הוא יתנהג בכל מצב, אני יודע שזה שיש לי רכב ספורטיבי לא אומר שאני צריך לנסוע כל הזמן עם דוושה ברצפה ואני פאקינג יודע לתת זכות קדימה לרכב שמנסה לצאת מחניה או להולך רגל במעבר חצייה ולא לנסות לעבור בצהוב אם יש לי מספיק זמן לבלום.

אני מזמין את המטומט... אמ הכתבת שלי טפירו לעקוב יום אחד אחרי הנהג הישראלי הממוצע ולראות מה יותר מסוכן,ה"מרוץ" הלא חוקי שמתרחש בכביש שומם או ההתנהגות של הנהג הישראלי הממוצע.

נ.ב

אני היחיד ששם לב שכל הסרטונים היו מואצים? :headscratch:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

נראה לי שאתה היחיד שהתעצבן כלכך, כי בטח לא ראית עוד שרשורים דומים שהיו פה לא מזמן, אז מיצינו כבר. ידוע שהם אידיוטים וכל הכתבות האלו בתאכלס שוות לת*ת, ורק מעודדות נהגים (אם אפשר לקרוא ככה לכל אותם בבונים שמתפרעים על הכביש, לא מאותתים לא מסתכלים במראות וחושבים שהכביש שייך לאבא שלהם) אחרים להתלונן על נהגים עם אהבה לתחום. אבל זה מה יש, זו המדינה שלנו, ואם לא יקרה פה משהו קיצוני בתחומנו, זה ימשיך להיות ככה, וחבל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראיתי וקראתי גם את שאר השירשורים

פשוט הפעם מדובר במקרים שאני מכיר מקרוב (לא כמשתתף)

ואני יודע שהמפגשים האלה התנהלו בצורה די מסודרת ועם סיכון מינימלי של חיי אדם (תמיד יש את הקוף עם הערסמוביל שמנסה לעשות פוזות ומסכן את השאר) כך שהרגשתי צורך להגיב :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אני תמיד חושב ולא מצליח להבין מה האינטרס מאחורי זה שעדיין אין מסלול בארץ.

הרי הרבה, אם לא לומר המון, עסקים ואנשים פרטיים רק ירוויחו אם יהיה מסלול מרוצים / דראג.

מי יפסיד מזה? מה עומד מאחורי העובדה שעדיין אין פה מסלול או לפחות ליגה מסודרת?

המשטרע?

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

המשטרה היא הגוף המבצע.

מישהו אחר עומד מאחורי זה.

פורסם
כן אני רציני לגמרי, ואני לא אומר את זה בטענה שאסור לעשות דריפטים, ההפך, טוב וכדאי לעשות דריפטים, אבל שאני עושה זה תמיד במקום שיש לי מרווח בטחון במקרה ש...

ב30 קמ"ש שהאיוו נסעה שם במקרה הכי גרוע יהיה קצת נזק לאוטו. אני כבעלים של רכב אחליט בישבילי אם לסכן את הרכב שלי או לא כל עוד אני עושה את זה במקום שומם אדם כמו זה שהאיוו נסעה שם. יש לי רק דבר אחד להגיד לכתבים חסרי החיים האלה בכתבה ואני פחות או יותר מצטט חבר אחר: ביי ביי ערוץ 10!:fist:

פורסם

רייסר,

אני דווקא חושב שחובתינו היא דווקא להכנס לשם ולהגיב בהמוננו על חוסר הרצינות.

אני לא מדבר על השמצות וקללות, אלא תגובות לעניין.

למשל, על העניין שהסרטונים הם מלפני 3 שנים, שהכיכר שוממת לחלוטין. הצעה שילכו ויבדקו כביש ציבורי רגיל וכמה מכוניות בעיתיות עוברות בו כל דקה (לחץ אויר, תחזוקה וכ'ו), שישוו סטטיסטיקה של תאונות קטלניות עם מכוניות "ספורט" לעומת לאנסרים רגילות ושאר ירקות, שיבדקו למה רוכבי אופניים רוכבים על כבישים שלכאורה אסור להם להיות בו (רמז - כי אין מסלול לאופניים אמיתי ובטוח בארץ) וכו' וכו'.

על כל כתבה כזו צריך לצאת במלחמת חורמה ולא להעלם.

אגב ההשוואה הטיפשית של דראג מאולתר באמצע הלילה ודריפט בכיכר לפורמולה שאמור להתקיים בארץ. :) מגוחך.

• תוכן חדש...