Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שבוע בארה"ב לרגל עבודה חזרתי לארץ, טסתי מיוסטון עם קונקשן בניוארק וכרגיל זרקתי את הטלפון בכיס של המושב שלפני, חיברתי את האוזניות וניסיתי להירדם, אממה - לא נרדמתי וכאן התחיל הבלאגן, הוצאתי את הלפטופ, חיברתי את האזניות אליו והאייפון נשאר לו בכיס.. עד שקלטתי שהוא לא עליי כבר הייתי בטרמינל אחר בניו ארק, אז הלכתי ללוסט אנד פאונד והם באמת ניסו, אבל כנראה שצוות הנקיון עקץ את המכשיר, מרוב טיפשותי עשיתי לו WIPE בשליטה דרך FIND MY IPHONE, ככה שזהו זה, 2000 שקל (שזה בערך השווי של אייפון 4 בן שנה) הלכו לפח....

מיליתי כמובן טופס עבידה וכו', השאלה - מה אפשר לעשות? האם יש איזה דרך לקבל איזה סכום חזרה?

נ.ב.

הצד המצחיק בסיפור שבדיוק קניתי 4S לחבר....שהבין אותי ויצא אחלה גבר ואמר תתחדש!

אז עכשיו יש לי 4S (מתי פורצים אותו כבר?!!) וחברה שלי כבר מלאת קנאה כלפי סירי =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ללא ספק סיפור קשה לשמיעה. שלא תדע עוד צער.

בינתים תסתכל על הצד החיובי עם המכשיר החדש, ותעקוב אחרי הבלוג של POD2G, שאולי יחליט בקרוב לנסות את האקספלויט שלו על 4S.

Stay Dirty

פורסם

אוי, איך זה מוכר לי.

שכחתי שם, בכיס הארור, משקפי ראיה מולטיפוקל יקרות (קצת יותר מ-2K) לפני 4 שנים. גם הם נעקצו, אולי בשביל המסגרת.

פורסם
מרוב טיפשותי עשיתי לו WIPE בשליטה דרך FIND MY IPHONE, ככה שזהו זה, 2000 שקל (שזה בערך השווי של אייפון 4 בן שנה) הלכו לפח..

לא ברור לי מה הטיפשות במחיקת האייפון דרך מצא את האייפון שלי ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי לעבוד בצוות נקיון קבינה זו אחת המשרות הרווחיות ביותר בתחום התעופה :lol:

קצת כמו מלצרות, שכר הבסיס פחות קריטי, הטיפים הם החשובים.

כמות הגאג'טים שנשכחים בקבינה ונעלמים לבלי שוב מדהימה.

דרך אגב, גם ללכת לשירותים ולהשאיר את הגאדג'ט ללא השגחה, ביחוד כשהמטוס חשוך וכולם ישנים זה רעיון רע.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מרק - שמאותו רגע הוא מפסיק להיות findable.

maxcher O_O

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מזכיר לי שלפני שנים רבות שכחתי את הפאלם שהיה לי בניו יורק. במשך שבועות בכיתי ונהיתי עד שקיבלתי מייל מבחור ברוקלינאי שמצא את הפאלם, ניסה למצוא מה השפה המוזרה שמופיעה בממשק, לא הצליח כי הסוללה נגמרה, חיפש מטען מתאים ולבסוף מצא את פרטי הבעלים.

הודיתי לו מקרב לב, שילמתי על משלוח לישראל והחזרתי לו מתנה נאה בדואר.

מוסר השכל? לשמור על הדברים שלך ולדעת שיש גם אנשים טובים פה ושם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם עשית ביטוח לפני הנסיעה אפילו רפואי שווה לך לבדוק את הפוליסה..

לפני כשנה שטסתי לתאילנד, הביטוח הרפואי כלל גם אובדן של משקפיים/מצלמה ועוד כמה דברים שלא ציפיתי לראות שם ורק במקרה עליתי על זה.

פורסם

נקודה מעניינת הביטוח שאתה מזכיר פה, מעניין אם זה עובד

על חלק מכרטיסי האשראי יש ביטוח נסיעות שכולל ביטוח מטען, מעניין אם אפשר לשייך את זה למטען.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ניסיתי לשלוח הודעות וצפצופים ומה לא...

בקשר לביטוח, הנסיעה הייתה מהעבודה ולכן המכשיר לא מבוטח, יצאתי חומוס כפליים כשלא הפעלתי את הביטוח (החינמי) של הכ. אשראי שהיה מכסה לי את המכשיר בקלות!!! ועקב כך שלא הפעלתי - אין ביטוח, אלא אם כן מישהו פה יכול לגלות לי את אמריקה - ואז אני אשמח מאוד.

בקיצור, מרוב חומוס אני יכול לפרסם את צבר :\

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היית צריך לנעול אותו מרחוק בעזרת קוד נעילה ואז יכולת להמשיך לעקוב אחריו במידה ולא פירקו את הסוללה או פרצו אותו באיזשהי דרך וביטלו את המעקב.

יצאת נעל :-(

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...