Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

לצערי הרדיאטור הפנימי של הרכב הלך לעולמו. והחלפתו עולה המון כסף.

שאלתי היא האם קיים מתקן חימום חיצוני לדשבורד שיחמם אותי בדרך לעבודה.

תודה מראש גילי.:wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• ספונסר פורום
פורסם

פעם מכרו בחנויות החלפים מפזרי חום קטנים שעבדו על מתח המצבר (12 וולט). לדעתי עדיין אפשר למצוא אותם פה ושם בחנויות חלפים. כמובן שלא מדובר על חימום יעיל כמו רדיאטור החימום, אבל בבקרים קפואים כמו שיש עכשיו זה עושה הבדל רציני.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

הבעייה במפזרים של 12V היא ההספק הנמוך שלהם -משהו כמו 200W

אני הייתי שוקל רכישת ממיר מתח 12 וולט ל220 וחיבור מפזר חום רגיל. ממיר כזה יכול לספק גם 1000W

פורסם
כיוון שיש לי אותו רכב בדיוק (שותף לצרה, בעצם) - כמה זה "המון" בעבור רדיאטור חדש / חלופי / פירוק ?

פירוק והרכבה דשבורד בין 1200-1000 ש"ח , עלות הרדיאטור כ-700 ש"ח.

ולשאלת עזרה אני מהדרום גר בערד .

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

פעם (לפני כעשור) התקנתי בטנדר סוברו שהיתה לי (וקראו לה "עזיזה") רדיטור חימום חלופי מאותם סיבות בדיוק. המקורי נזל, פירוק והרכבת דשבורד לא באו בחשבון בשום אופן (סטודנט דלפון בבאר-שבע). הרכבתי על הריצפה ליד הרגליים רדיאטור קטן (קולר גיר משומש של מריאה יעשה את העבודה נפלא), הוספתי לו ונטה דוחפת קטנטנה 12V (אפשר גם מושכת, אבל עם כנפיים מתכתיות, או שנועדה לטמפ' גבוהה), וחיברתי למערכת המים במקום המקורי. אני חייב לציין שבלילות הקפואים של המדבר הייתי מכבה אותו כל חמש דקות, מתוך פחד שיימסו לי כפות הרגליים מהחום.

• תוכן חדש...