Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע בעל רכב פיאט פונטו ספייס 2006 ומעוניין לשדרג את הרכב.

הייתי מעוניין ברכב בעל מאפיינים דומים לפיאט (צריכת דלק זולה ולא יקר להחזקה).

האם יש רכבים מומלצים?

התקציב שלי הוא עד 60000 ש"ח.

תודה רבה,

שבוע טוב

פורסם

לא ציינת אם אתה מחפש רכב ידני או אוטומטי.

אם אתה מחפש רכב אוטומטי, אז כדאי שתבדוק את הניסאן מיקרה או את הדייהטסו סיריון. שתיהן מכוניות קטנות, חסכונית בדלק וזולות לאחזקה.

אם אתה מחפש רכב ידני ויכול לקחת רכב קטן יותר מהפונטו, אז יש רכבים חדשים, קטנים וידניים ב-60 אלף ש"ח. לדוגמא יונדאי i10 או סוזוקי אלטו.

פורסם

קצת לא קשור, אבל אם אני ללא ילדים ומשפחה כרגע

ומבחינת חיסכון בדלק רוצה ללכת על מיני גם כן,

היית ממליץ לי ללכת על סמארט?

פורסם

היום לקחתי נסיעת מבחן על הקיה פיקנטו ועל השברולט ספארק את שניהם אפשר לקנות חדשות בסביבות ה60K

הספארק בעלת מנוע 1.2 82 כ"ס היא לא מאוד נוחה אבל היא זריזה.

בפיקנתו יש עיצוב פנים מכובד ואיכות בנייה גבוהה אך היא מעט חלשה (69 כ"ס מנוע 1.0 )

יש להם צריכת דלק טובה(כמובן שהקיה צורכת פחות)

פורסם

הספרק עולה 67,אלא אם יש מצבע חדש,

אני הייתי בודק את הגרנדה פונטו,מרווח 5 כוכבי בטיחות ובין הסופר מיני היותר חסכוניות,סריון אמינה,תא מטען לא גדול אמנם,מזדה 2 רכב זריז מנוע 1500 עם 103 כ"ס,גם כן 5 כוכבי בטיחות,אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

אני כרגע בעל רכב פיאט פונטו ספייס 2006 ומעוניין לשדרג את הרכב.

הייתי מעוניין ברכב בעל מאפיינים דומים לפיאט (צריכת דלק זולה ולא יקר להחזקה).

האם יש רכבים מומלצים?

התקציב שלי הוא עד 60000 ש"ח.

תודה רבה,

שבוע טוב

ידני? אוטומט? חדש או משומש?

אם ידני וחדש, הפנדה יכולה להיכנס לך בתקציב ומדובר על מנוע 1.25 חסכוני ורכב בעל אחזקה זולה יחסית.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

פנדה ב 60? יש מבצע חדש?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני? אוטומט? חדש או משומש?

אם ידני וחדש, הפנדה יכולה להיכנס לך בתקציב ומדובר על מנוע 1.25 חסכוני ורכב בעל אחזקה זולה יחסית.

אני מחפש יד שניה עם עדיפות לאוטומט.

אני נוסע המון עם הרכב, כ140 ק"מ ביום, ולכן חשוב לי רכב בעל צריכת דלק נמוכה (בגלל זה קניתי בזמנו את הפיאט).

האם מלבד הניסאן מיקרה ,מאזדה 2 וסיריאון יש עוד דגמים שאתם ממליצים? מבין הדגמים הללו, איזה מכונית מתאימה ביותר לטעמכם?

המון תודה על העזרה,

עודד

פורסם

אם כך הייתי בהחלט בדוק את הגרנדה פונטו,יש לה גיר רובוטי שהוא חסכוני כמעט כמו ידני,רק לא כולם אוהבים את אופן הפעולה,אני מציע לבצע נסיעת מבחן על הרכב.

פורסם

יש לך ידני או רובוט?

פורסם
אני מחפש יד שניה עם עדיפות לאוטומט.

אני נוסע המון עם הרכב, כ140 ק"מ ביום, ולכן חשוב לי רכב בעל צריכת דלק נמוכה (בגלל זה קניתי בזמנו את הפיאט).

האם מלבד הניסאן מיקרה ,מאזדה 2 וסיריאון יש עוד דגמים שאתם ממליצים? מבין הדגמים הללו, איזה מכונית מתאימה ביותר לטעמכם?

המון תודה על העזרה,

עודד

דיזלית ?? הבחור שלנו נוסע מעל 33 אלף בשנה ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לאחר שבוע של נסיעות מבחן על מגוון סופר מיני חדשות לדעתי הקליאו היא המשתלמת ביותר.

היא עולה 72000 על הכביש יש אפשרות לשלם 50000 במקום והיתר ב36 תשלומים ללא ריבית

(ישראלי בלי תשלומים זה לאי ישראלי:wink: )

ויש גם מבצע דומה על הסיאט איביזה 5דל 1.4 והסקודה פאביה.

אני יודע שזה מעל התקציב שלך אבל לפי דעתי שווה כל שקל.

בהצלחה

• תוכן חדש...