Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו, גם ה-BRZ נחשפה ערב תערוכת טוקיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, התמונות שהבאתי בשרשורים הקודמים בעניין הטויובארו היו אכן תמונות יצרן.

כאן תוכלו לראות אותן ברזולוציה גבוהה יותר.

http://www.netcarshow.com/subaru/2013-brz/

אישית, החרטום של הסובארו עושה לי את זה יותר. כל השאר, זהה (לחדי העין, הפנסים האחוריים בתמונה הם לדגם אמריקאי).

המכללים המכניים אמורים להיות זהים ל-GT86.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צמד המכוניות הזה הוא סוג של כלום עיצובי.

כל פעם מחדש שאני מסתכל על המכונית הזו אני רואה חלקים ממכוניות קודמות, זוויות ופינות זהות שרק שונו מעט, ללא כל מקוריות או חדשנות.

כולם (כמעט) מתלהבים פה וכבר התאהבו ממבט ראשון, אני מסתכל ורואה רכב שקוף לחלוטין. חסר כל PASSION.

צירפתי דוגמה לקווים דומים למכוניות אחרות, לא קשה לזהות איזה.

bota.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מסכים שהBRZ לא מביאה עימה שום רוח עיצובית רעננה.

מכונית נאה ותו לא. אין כאן אמירה חדשנית שכמוה לא נראתה.

מצד שני, צריך לזכור שכשמדובר ביצרנים מאוד שמרנים כמו טויוטה וסובארו, מדובר במכונית די מהפכנית מבחינה עיצובית.

אבל אני חושב שהאמירה החזקה של המכונית הזו היא לא המימד העיצובי שלה, כמו המימד ה"תרבותי" שלה, אם אפשר לכנות את זה.

מכונית עם מנוע בוקסר, הנעה אחורית וחלוקת משקל כמעט מושלמת היא דבר נדיר בימינו, וכל זה נמכר במחיר הגיוני (גם אם זה 250K ש"ח. מכוניות אחרות בתצורות זהות ועם יכולות דומות עולות כמות ומעלה).

העיצוב הפנימי הספרטני והאבזור הבסיסי רק מוסיפים לתחושה שחזרנו לימים שבהם היו מכוניות ספורט מעולות, שידעו להיות נגישות לכולם.

ויש בזה אולי משום סגירת מעגל לסובארו, שהתחילה את דרכה בעולם הספורטיבי עם הGT, אותה אימפרזה ספרטנית שידעה לנצח במבחנים גם מכוניות מרובעות ממנה במחיר.

• תוכן חדש...