Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול משמרות הזהב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2941923,00.html

אני לא יודע עד כמה הנושא הזה מדבר אליכם, אבל המדינה הזאת רק הולכת ומדרדרת מיום ליום.

מבחינתי, משמרות הזהב תורמת הרבה לילדים בנושא הבטיחות בדרכים,לא רק בצד הביטחותי אלא גם בצד החינוכי, אני לא מבין איך במצב כזה שיש לנו הרוגים כל יום בכבישים, ובמשרד התחבורה לא יודעים לתת תשובה ראויה, באה המכה הזאת, ולא רק זה, חילופי ההאשמות ממשיכים גם בנושא הזה, פשוט בושה וחרפה למדינה הזאת.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ראיתי הרבה נהגים שמים ז' אחד גדול על המשמרות זה"ב.

פשוט עוברים...חופשי..כאילו כלום.

:mad:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

עזבו את העבודה שנהגים מפגרים לא שמים על מעברי חציה זין בכלליות , ועל משמרות זהב ספציפית (אני כל כך שונא נהגים כאלה , כל כך!!! :x ) - זה פשוט חינוך תעבורתי מגיל צעיר והבנה טובה יותר של חוקי הכביש.

זה חינוך חובה!

וואלק אתתתתה

פורסם

מסכים עם קודמיי. משמרות הזהב, תורמות לחינוך לתעבורה, עוזרות לגבש שיקול דעת מתי לעבור כביש ומתי לא. בקיצור, חבל שביטלו אותם :mad:

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

ראיתי את חבר שלי נדרס,ע"י בדואי בסובארו,שפשוט עבר שם... :cry::cry::evil:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

חתיכת ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, עומדים עם שלטים וגורמים לנהגים לדפוק ברקסים עצבניים ומיותרים.

במקום זה שייתנו למובטלים לעמוד שם תמורת שכר מינימום - גם מוריד אבטלה וגם נותן לאנשים עם יותר שיקול דעת \ שדה ראיה \ אחריות לנהל את הקטע הזה - של חציית כבישים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חתיכת ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, עומדים עם שלטים וגורמים לנהגים לדפוק ברקסים עצבניים ומיותרים.

במקום זה שייתנו למובטלים לעמוד שם תמורת שכר מינימום - גם מוריד אבטלה וגם נותן לאנשים עם יותר שיקול דעת \ שדה ראיה \ אחריות לנהל את הקטע הזה - של חציית כבישים.

רון.

"אני שונא את משמרות הזהב האלו שפשוט יתנו לילדים למות!...

עצוב שיש לנו מדינה כלכך אטומה, ויותר עצוב מזה שהמשמרות יחזרו רק אחרי שילד יהרג :cry::x

פורסם

רון.

אני לא מסכים איתך!

אני זוכר שבזמנו (לפני 4-5 שנים) הייתי גם אני במשמרות זהב. אתה אולי צודק שלילדים יש פחות אחריות, אבל צריך לחנך אותם לאחריות, ולהסביר להם שכביש זה לא משחק, ורק ע"י קבלת החלטות כאלה, הם יבינו שהכביש זה לא משחק. אותם מובטלים כבר יודעים בערך כיצד להתנהג על הכביש, ואילו הילדים לא, לכן צריך לחנך את הילדים ולא את המובטלים.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

הפעולה שגוייה ! כמו כל המדינה הזו !

הדבר הזה גם מציל חיי תלמידים , גם מחנך אותם ! אז למה להפסיק ?

כזכור לי גם כך כוח המשטרה יחסית לקהילה קטן מאוד יחסית - אם זכור לי טוב רוני פעם כתב שהוא 4 שוטרים לכל 1000 נפש .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

נכון להיום מי שמפעיל אותם זה ילדים ופנסיונרים.

שתי קבוצות אוכלוסיה שאינן רגישות לנושא התחבורה. שתי קבוצות שכל אחת מסיבותיה שלה תשמח לעצור רכב עכשיו!.

ואני ממש לא כותב את זה סתם. פשוט לא מקצועי.

זה מחנך לעשות בדיוק מה שילדים עושים - אני מגיע למעבר - אני עובר! למה? כי משמרות הזהב לא נותנות לילד לעמוד, בשניה שהוא מגיע, היד נופלת! לפעמים בכלל בלי מחשבה, לפעמים לפני שהולך הרגל { שלא חייב להיות ילד } הגיע למעבר.

גם כן חינוך - ראיתם פעם בחור צעיר שועה להוראות משמרות הזה"ב? זה נותן דוגמה שלצפצף על החוק זה בסדר.

דוגמא?

בדרך לעבודה שלי אני עובר שלושה מעברי חציה עוקבים עם משמרות, אני רוכב על אופנוע שטח, המתנדבים פשוט אוהבים להוריד את היד במצבים שאני לא יכול לעצור, ואז מה? קרה לי כבר שהם הורידו את היד כשהולך הרגל עוד לא הגיע לשפת הכביש. המבטים שלהם בעינים כשאני עובר מתי שממש אין להם סיבה לעצור אותי........

חינוך?

תעמדו ליד מעבר חציה, נגיד ליד קניון, ותיראו כמה ילדים באמת עומדים ומחכים וכמה פשוט קופצים לכביש - למה? כי הם התרגלו שלא מחכים, כי האיש עם המקל" מוריד מיד את היד ומיד עוברים.

בקיצור - במתקונת הנוכחית - זו לא כזו אבדה.

הערה: צינתי אופנוע שטח כי זה פשוט מדליק אותם,ולא בתור הערה לכלי רכב שלא יכול לבלום.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

ראיתי את חבר שלי נדרס,ע"י בדואי בסובארו,שפשוט עבר שם... :cry::cry::evil:

אני מסכים איתכם 100 אחוז יש בזה סיכון מסויים אז אם כבר מבטלים אז זה אחד היתרונות בזה ,אני עצמי הייתי במשמרת זה''ב ביסודי ואני יכול להבטיח לכל אחד שזה מסוכן כי אם בעיירה (דאז) כמו שדרות הם טסים ולא ''שמים'' עלייך ואפילו מנסים לדרוס אותך ואתה לא יודע מה אתה עושה משם. אז אני לא רוצה לדעת מה קורה בערים הגדולות ת''א י-ם חיפה יש עוד מלא

ובתור ילד קטן אתה לא יודע שצריך להיזהר, אתה לא יודע מה הולך להיכנס לנהג בראש וגם אם אתה יודע אתה ילד קטן ולא יודע איך להיזהר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני מסכים עם הנסיך. לתת לילד בן 10 זכות להציב תמרור עצור לא חכם במיוחד.

תחשבו על מצב שבו ילד מתקרב למעבר חצייה ללא משמרות הזהב, בודק שאין רכבים ועובר.

ואם ילד יגיע למעבר חצייה עם משמרות הזהב, אז ברגע שהם יסמנו לו לעבור- הוא יעבור, מבלי לבדוק שאין רכבים.

זה בדיוק המצב שקורה להולכי רגל בצמתים. אם אין רמזור אז בודקים שאין רכבים ועוברים. אם יש רמזור והוא ירוק אז עוברים אוטומטית בלי להיסתקל.

אנשים בפורום מתלוננים על כך שהעיריה מציבה תמרורים ללא אישור הועדה להצבת תמרורים. שם לפחות יש אנשים בוגרים ופה מדובר על ילדים קטנים עם הזכות לסמן "עצור".

פורסם

הנה סיכום בקיצור לבעיה האמיתית.

משמרות זה"ב זה דבר מצוין, כך אנו(בני אדם מבוגרים לא בתור נהגים) מלמדים כל ילד שמגיע לכיתה ו' זהירות בדרכים. אבל הבעיה העיקרית והאמיתית היא שילדי משמרות הזה"ב לא מקבלים חינוך תעבורתי אמיתי.

אני זוכר שאני הייתי בכיתה ו' משהו כמו לפני 5 שנים....ונתנו לנו שעור קצר על זהירות בדרכים בכיתה ה' ולאחר כשנה פשוט שלחו אותנו לכביש, ואני לא זוכר שהיה איתנו שוטר אפילו לא בפעם הראשונה שעמדנו בכבישים, שיסביר לנו, את הטעויות שלנו.

בקיצור משמרות הזה"ב זה דבר טוב וצריך אותו במיוחד במקום ללא רמזורים.

אבל ואני שם דגש שצריך לחנך את הילדים, שהולכים לעמוד בכבישים, זהירות בדרכים.

(בתור ילד ציפיתי המון להיות במשמרות זה"ב וזה בטח יהיה קשה גם לילדים לא להצטרף לשם....לאמא שלי נשאר הכרטיס שלה שהייתה במשמרות, חבל שזרקתי את שלי :cry: )

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...