Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש מגבים קדמיים לפג'ו 206 שנת 2001.

המגבים הנוכחיים גמורים, ואחרי הגשם האחרון נוכחתי לגלות שהם ממש לא עוזרים.

אני מחפש מגבים איכותיים שיחזיקו לי יותר מעונה אחת.

ראיתי שיש מגבים מסיליקון ולא מגומי רגיל כמו שאצלי, האם הם יותר טובים?

בכל מקרה אשמח להמלצה לחברה\לדגם של מגבים בשביל פג'ו 206, אולי אם ניתן להזמין באינטרנט אז אשמח ללינק.

תודה.

פורסם

לא חושב שיש טעם לקנות מגבים יקרים,אצלי ברכב חדש ב 6 המגבים התחילו לחרוק והייתי צריך להחליף אותם,קניתי זוג ב 40 שקל והשקט חזר,גם ככה בקיץ הגומי מתייבש,עדיף לפני כול חורף לקנות זוג כמו שאני קניתי ולעבור את החורף בשקט,סך הכול 40 שקל בשנה לא יקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כולם אותו דבר, אחרי קיץ אחד הם נהרסים ולא משנה של איזה חברה הם, הפתרון הפשוט הוא לקנות בחורף מגבים הכי זולים שיש להנות מהם כל החורף והקיץ שאחריו ולהחליף שוב.

ד"א אם תבצע חיפוש בפורום תמצא את את אותם דיונים בכל חורף ואת אותם תשובות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עובדה שאצלי הזולים שעולים 40 כבר כמעט חודש והכול בסדר. אם BOSH עולה 60 אין בעיה אבל אם זה באזור ה 100 שקל,אני מעדיף את הזולים שעושים עבודה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...