Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת סטריאו מתוצרת sansui שנקנתה לפני למעלה מ15 שנים, ושירתה אותי בנאמנות עד היום.

מערכת הסטריאו מורכבת מ4 חלקים שמתחברים ליחידה המרכזית באמצעות כבלים דקים ורחבים(נראים כמו כבלי SATA אך יותר רחבים).

המערכת מורכבת מרסיבר, טייפ דאבל-קסט :lol:, רדיו ו-CD.

ה CD מדגם cd-h7 היום החליט שהוא מוסר את נשמתו לאלוהי האלקטרוניקה-והפסיק להיפתח אך נשמע רעש של מנוע חשמלי.

ניסיתי לפתוח את היחידה עצמה (עניין של כמה ברגים) ואיתרתי את כונן ה CD הסורר אך לא הצלחתי למצוא שם את הבעיה המכנית המדוייקת. אחרי שיטוט באינטרנט, לא הצלחתי למצוא לו ספר שירות שבו אוכל לנסות ולתקן אותו/להחליף אותו בחלק מקביל לו.

אציין כי המערכת עצמה במצב ממש חדש וחבל לי להתחיל לחפש עכשיו מערכת סטריאו חדשה רק בגלל עניין שכזה.

עריכה: הCD המלעון נפתח אחרי כמה דקות לפתע, אך בלע לי אחד מהדיסקים ומאז מסרב להידלק. חבל, דווקא דיסק נדיר :?

עריכה2: הצלחתי להוציא את הדיסק שנבלע. במבט חטוף על כונן הCD, יש על הציר שלו מעין משחה לבנה שכזו, יתכן שמשהו

שם החליט להתפגר.

האם מישהו מכיר מעבדה לתיקון מערכת סטריאו ויכול להמליץ? האם בכלל שווה לתקן את היחידה הזו?

פורסם

מכיוון שלא הצלחתי לערוך את ההודעה (עמוס נפל), אני מעדכן כאן שהצלחתי לאתר תמונה של חלק מהמערכת. הצבע של החלקים שונה משלי (כסוף לעומת שחור אצלי) אך כונן ה CD הוא זהה לגמרי בקוד הדגם המוטבע עליו.

http://slabo-e.jp/archives/001/201002/large-4b6d6e23cacd1.jpg

פורסם

יכול להיות שזה משהו מטופש בסגנון גומיה שנפלה מהמנוע האחראי לפתיחת/סגירת המגירה.

המשחה שראית על הציר היא גריז - תקין.

אם תוכל לצלם את אזור ה-CD אולי אפשר לאתר את הדגם של הטרנספורט.

עם קצת מזל, זה יהיה דגם נפוץ יחסית.

עדיין, למרות הכול - איתור, קנייה ומשלוח של טרנספורט יעלו לך יותר מ-250 ש"ח,

שזהו פחות או יותר שוויו של DVD פשוט של פיוניר (בכוונה קפצתי לדרגה שמעל לזבל הסיני המצוי).

לשיקולך.

הייתה לי בעיה דומה עם מערכת של AIWA שמצאתי בפח, הפיתרון נמצא בדמות נגן CD נייד של סוני

ששכב איפה שהוא בבית ומחובר כעת ל-LINE IN של המערכת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לתקן CD מאפן מלפני 15 שנה. רק במידה וזה גומיה

או במידה ומדובר על מוצר מהשורה הראשונה ובעל איכות מופלאה.

אחרת מחפש את ה DVD הזול ביותר של חברה טובה. (פיוניר / דנון / אונקיו / ימהה וכו) במידה ואיכות פחות חשובה.

או CD חדש / משומש בשביל לקבל איכות הרבה יותר טובה בדיסקים רגילים.

ומחבר למערכת. לכניסות LINE IN. הולך למעבדה שימציאו כניסה כזו. במידה ויש לך סנטימנטים למערכת. (לרוב במקום אחד הטייפים עושים חיבור. ) על עיקרון של הקסטות של פעם עם החוט.

או מחליט להתחדש במשהוא חדש יותר וזהוא,

יש היום מערכות סביב ה 1K. שנותנות תוצאה חביבה ביותר.

ואגב היום ב 2000 שקל אפשר להביא מגבר קולנוע ביתי + סט רמקולים + DVD. במידה ויש לך משהוא שטס לחו"ל.

רסיבר פיוניר 421 (200$) סט רמקולים פיוניר S200 (אני חושב זה הדגם) 200$. וDVD בכ200-300 שקל בכל חנות סבירה.

ותאמין לי (יש לי משהוא דומה בחדר שינה) לא צריך יותר מזה לרוב הסלונים למי שלא מחפש להשתגע.

אצלי זה פיוניר 421. (200$) + סט רמקולים של קנטון (מחבר. עלו לו כ 2000 שקל) + DVD אפקס קניתי פעם ב200 שקל בערך.

במידה ולא הייתי קונה ממנו. הייתי קונה את הפיוניר מהדיוטי פרי. ב 200$.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא כתבת מאיזה אזור אתה בארץ.

אם אתה מהמרכז,המלצתי בעבר ואמשיך להמליץ על המקום המעולה שנקרא: "פיוז" בגבעתיים. גם מעבדה וגם חנות. (יד שניה וחדשים). למנהל קוראים ניסן,בחור מקסים,ישר ואמין.

פורסם

זה נשמע כמו גומיה רפויה.

כל מעבדה תדע להחליף לך אותה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לא כתבת מאיזה אזור אתה בארץ.

אם אתה מהמרכז,המלצתי בעבר ואמשיך להמליץ על המקום המעולה שנקרא: "פיוז" בגבעתיים. גם מעבדה וגם חנות. (יד שניה וחדשים). למנהל קוראים ניסן,בחור מקסים,ישר ואמין.

המערכת נמצאת בחדרה ואני מאזור המרכז, אין לי בעיה לקחת את הCD ולשלוח למעבדה. תודה על ההמלצה על "פיוז", אנסה דרכם.

זה נשמע כמו גומיה רפויה.

כל מעבדה תדע להחליף לך אותה.

אני מאוד מקווה שזה באמת זה. אין לי תוכניות עכשיו לקנות מערכת חדשה ב1000 שקל ומעלה בכל מקרה, ואני מאוד מרוצה מהמערכת עצמה.

• תוכן חדש...