Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיל הטוב ביותר לגלאקסי S2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכישת המכשיר, וקורב לוודאי שאעזה זאת דרך חברת הסלולר (מכשיר וחבילת שיחות). נוח לי יותר לשלם סכום חודשי קבוע בחודש מאשר להוציא סכום במכה אחת. אשמח לדעת מהו הדיל שהצליחו לקבל לאחרונה חברי הפורום מהרשתות למיניהן על המכשיר (בהנחה והיו כאלה:)). כמו כן, גם החברה רוצה מכשיר זהה/דומה. האם ועד כמה ניתן לקבל הנחה אם לוקחים 2 מכשירים?

אשמח לשיתוף פעולה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי, אתה עושה טעות. המכשירים מחברות הסלולאר עמוסים בשטויות שמאיטות אותם וגורמים להם לקרטע.

אתה יכול לרכוש במ,2 תשלומים את המכשיר ואז לצרף אותו לתוכנית של חברה סלולארית ולקבל את כל ההחזרים עליו.

בסופו של תהליך, לא רק שתקבל את כל הכסף ששילמת אלא תרוויח עוד.

פורסם

כל מה שאמרתם ידוע לי - תודה.

בכל מקרה, אשמח לדעת על דילים (אם היו) של חברי הפורום שלקחו מכשיר דרך הספקית.

פורסם

תתחדש,וברוך הבא לעולם שכולו טוב (אנדרואיד) ;)

נו,איפה האייפוניסט המצוי שייפתח עכשיו דיון ויאיר את עיניי ועיניי GOLF שרק אייפון שולטטטטטטטטטטט!!!!!!!!11 :lol:

וברצינות - תעשה ש"ב,לך לחברות,תתמקח ותוציא את החבילות הכי טובות שיש,ככה שחברים בפורום שיש להם יוכלו לומר לך מה כדאי ומה לא :)

נ.ב - אני מייעץ לך כשאר חברי הפורום לא לקנות מכשיר דרך הספקיות,אלא מחנות (בכמה תשלומים שנוח לך),לבוא עם חשבונית,לקבל החזר מלא (ויותר) ועדיין להרוויח חבילות יפות ביותר.

מילא אם סלכלום\זבלהפון\הכתומים היו מוכרים את המכשיר STANDALONE במחיר סביר או קרוב לחו"ל - דיינו.

הבעיה שהם כמעט מכפילים את מחירו :( ובגלל זה כולם ייעצו לך אותו הדבר.

לא סתם אנחנו מציקים לך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני באותו מצב כמו שלך מחפש דיל עם/בלי מכשיר.

ב5 לדצמבר רמי לוי משיק את הרשת החדשה שלו, כדי שלא תהייה בריחה המונית משלושת הרשתות הן יצטרכו להשיב מלחמה. אני ממליץ לך לחכות עד אז ולראות מה הרשתות יציעו ללקוחות.

פורסם
אני באותו מצב כמו שלך מחפש דיל עם/בלי מכשיר.

ב5 לדצמבר רמי לוי משיק את הרשת החדשה שלו, כדי שלא תהייה בריחה המונית משלושת הרשתות הן יצטרכו להשיב מלחמה. אני ממליץ לך לחכות עד אז ולראות מה הרשתות יציעו ללקוחות.

הצעה חכמה מאוד, במיוחד אם אתה מתכוון לקנות את המכשיר מהחברה.

היום אין יותר התחייבויות, ככה שבמצב רגיל היית יכול להתחבר עכשיו לאחת מהחברות ולעזוב אותם במידת הצורך כשהחברות החדשות יצאו.

אבל קניית המכשיר דרך החברה די תופסת אותך באשכים ומכריחה אותך להשאר בחברה.

פורסם

תודה על התגובות :)

טוב לדעת לגבי רמי לוי - לא ידעתי שזה קורה כל כך בקרוב.

אני אחכה ועל הדרך אקפוץ לחברות סתם כדי לבדוק מה מציעים.

אעדכן.

פורסם

בחנויות אתה יכול לקנות S2 בערך ב 2600 שקל.

אצל מפעילות הסלולאר אתה תשיג דיל טוב באיזור ה5100 ש"ח.

בשתי המקומות תוכל לעשות 36 תשלומים.

לשיקולך.

פורסם
בחנויות אתה יכול לקנות S2 בערך ב 2600 שקל.

אצל מפעילות הסלולאר אתה תשיג דיל טוב באיזור ה5100 ש"ח.

בשתי המקומות תוכל לעשות 36 תשלומים.

לשיקולך.

גועל נפש וחמדנות לשמה.

בחו"ל (CLOVE לדוגמה באנגליה - http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s-ii-i9100-16gb) תראה כמה זה עולה :

339 פאונד המכשיר

24 פאונד משלוח רגיל עם מעקב

16% מע"מ + 17% מכס - אם ייבדק (יש הרבה מקרים שזה לא,כי בחנות רושמים על זה [בין אם תבקש ואם לא] ELECTRONIC USB DEVICE,כולל המחיר המלא).

כמעט 2900 שקל (לפי 1פאונד = 6שקלים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בארה"ב, בשביל שתיכנס שם להתחיבות לחברה הסלולרית, הם מציעים לך מכשירים במחירי בדיחה

בארץ - בכול חברות הסלולר - סמסונג גלקסי 2 עולה 5100 שקל.

בארה"ב- רשת AT&T- עם התחייבות לשנתיים - 200 דולר(750 שקל)

יחי ההבדל.

פורסם

תבדוק מול חברת האשראי שלך מה הריבית בעיסקת קרדיט אצלך בכרטיס, לכמה תשלומים אתה יכול לחלק ומה ההוצאות הנלוות.

יצא לך עדיין יותר זול מאשר לקנות מהחברה.

אסף

פורסם
תודה על התגובות :)

טוב לדעת לגבי רמי לוי - לא ידעתי שזה קורה כל כך בקרוב.

אני אחכה ועל הדרך אקפוץ לחברות סתם כדי לבדוק מה מציעים.

אעדכן.

אני רוצה לחדד עניין אחד, רמי לוי היא לא הרשת שתתאים לך היות והוא לא ימכור מכשירי סמארטפון יקרים בסנגון הגלקסי והאייפון.

http://www.themarker.com/hitech/1.1570344

על חבילות והצעות שקיבלו חברי הפורום מחברות הסלולר תוכל לקרוא בטופיק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=378291&highlight=200+%D7%A1%D7%9E%D7%A1

נצל"ש

מישהו יכול להמליץ על חנות פרטית אמינה ולא יקרה שבה ניתן לקנות אייפון 4 (8 או 16 GB)?

• תוכן חדש...