Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להחליף את הנורות הרגילות בלוח השעונים לנורות לד החזקות יותר.

החלפתי מנורות בלוח שעונים ואני עדיין רואה ממש חלש את האור בלוח שעונים.

איזה נורות לד מתאימות?מישהו מכיר קיט כזה באייבי?

פורסם

תבדוק באוטו דיפו יש להם את כל סוגי הלדים והמנורות לרכב.

עצה: תבדוק אם יש לך ברכב אישזהו גלגל להגברת העוצמה של התאורה בלוח מחוונים. או שאם יש לך מערכת סטריאו ברכב ייתכן והיא לוקחת כוח מהחשמל הכללי של הרכב ומחלישה את עוצמת האור תנסה לכבות אותה ולראות אם התאורה משתנה. בכל מקרה שווה לנסות. :roll:

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

פורסם

אז מצאתי באיזה חנות לחלפים אבל הלדים מאוד יקרים וחשבתי אולי אפשר להזמין מאיביי,הבעיה שאני לא יודע מה הגודל.

פורסם
אז מצאתי באיזה חנות לחלפים אבל הלדים מאוד יקרים וחשבתי אולי אפשר להזמין מאיביי,הבעיה שאני לא יודע מה הגודל.

תבדוק בחנות מה הדגם של הלד או החברה שמייצרת אותו ולפי זה תחפש באיביי. אני פעם חיפשתי חוט דיג כמה ימים לא מצאתי אותו באיביי עד שרשמתי את שם החברה והדגם המדויק והופ קפץ לי בדיוק החוט שחיפשתי במחיר ריצפה לעומת מה שביקשו עליו כאן בארץ

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

• תוכן חדש...