Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל אני מסכים איתך ב100%, מסכים גדולים לסמארטפון זה פשוט מיותר, אין לך שום דרך עם יד אחת (שזה רוב השימוש לפי מחקרים) להגיע לניצול של כל האיזורים במסך, מה שהופך אותם ללא ארגונומים ולא שמישים בעליל.

בקשר לשאר החברה שחיים בסרט, מוחלט, כמה אנשים בעולם יודעים להשתמש בDOS לדעתכם כדי לעשות רוט לאנדרויד? תעשו לי טובה, תצאו מהסרט, יש מעט מאוד משתמשים מתקדמים שיודעים לעשות את זה ולכן הרוב נשארים עם הרום המחורבן, לא מעודכן ואיטי של המפעילות כמו שאמרתי אחד מני כמה עשרות אלפי ורסיות של זבל מוחלט.

אבי.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נתתי למכר בלי טיפת ידע במחשבים מעבר לאיך עושים העתק הדבק בוינדוס לעשות רוט לגלקסי, ע"י הפניה שלו למדריך אקראי שמצאתי. איכשהו הוא הצליח בלי שום בעיות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מעניין כמה אנשים כבר קיבלו בריק בפורום :)

תהליך עדכון באנדרוייד או שינוי רום עדיין לא בטיחותי ולא יהיה בקרוב.

אודי A4

דימה.

פורסם

בקשר לשאר החברה שחיים בסרט, מוחלט, כמה אנשים בעולם יודעים להשתמש בDOS לדעתכם כדי לעשות רוט לאנדרויד? תעשו לי טובה, תצאו מהסרט, יש מעט מאוד משתמשים מתקדמים שיודעים לעשות את זה ולכן הרוב נשארים עם הרום המחורבן, לא מעודכן ואיטי של המפעילות כמו שאמרתי אחד מני כמה עשרות אלפי ורסיות של זבל מוחלט.

אבי.

מצטער שאני אומר לך אבל כל מה שרשמת פה זה אוסף של שטויות שנובע מחוסר ידע מוחלט בנושא!

כל ילד שיש לו טיפה ידע במחשבים שיודע איך להתקין תוכנה,לחבר כבל,ללחוץ על הוסף קובץ,יכול לעשות רוט ולהחליף רום!

שום משתמש מתקדם ושום כלום!

ואני אומר לך ברצינות מי שלא מצליח להבין את זה,או שלא רוצה להבין [לגיטימי לגמרי] או שהוא אדיוט גמור!

אם אתה ידעת איך להרשם לקארספורום ולגלוש פה תדע גם לעשות רוט וצריבת רום!

בקשר לבריק,שמעתי על אחד שעשה סוג של בריק למכשיר,איך? צרב רום של גלאקסי 1 על גלאקסי 2!:roll:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הוא צרב הכל? כולל את הספריה שמכניסה את המכשיר למצב download?

אגב, במקרה כזה סמסונג יכולים לעזור.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מצטער שאני אומר לך אבל כל מה שרשמת פה זה אוסף של שטויות שנובע מחוסר ידע מוחלט בנושא!

בלי להעליב ידידי - אבל לאחי (qil - הבן השני של אימי :) ) יש "טיפה" יותר ידע מהמשתמש הממוצע והוא כנראה עבד על טכנולוגיות ומוצרים שאתה בכלל לא מתאר לעצמך בחברה שהיא בהחלט מהפרונט שבפרונט של תעשיית ההייטק הישראלית - וספציפית יצא לו גם לגוע (אם במסגרת העבודה ואם במסגרת הלימודים) בתחום הזה הייטב.

הוא לא איזה END USER שמשתמש בפלאפון וחבר שלו אמר לו שאנדרויד זה חרא.

(וזה חוץ מהכירות איתו - בתור משהו שכן גם עובד בתעשייה הזו וספציפית במובייל בעיקר).

גם אבא שלנו - שהוא הזכיר בהקשר של לא ידע / ירצה לדעת איך להחליף רום במכשיר - הוא ממש לא האדם הממוצע מהרחוב - הוא מהנדס מחשבים עם תואר שני ותפקיד בכיר בתחום שלו.

אין הרבה חוכמה בלתקתק דברים מהאינטרנט ולהחזיק אצבעות שזה עובד , אבל מה קורה אם זה לא עובד?

רוב האנשים רוצים מכשיר שפשוט פועל ועושה מה שרוצים ממנו ברמת ליטוש גבוהה , ולא להמר ולהתעסק.

מה לעשות - "לפרמט" את הפלאפון שלי - לא בא בחשבון, להשבית אותו - לא בא בחשבון , באגים - לא בא בחשבון , בעיות באבטחה של הנתונים שלי - לא בא בחשבון ולהתעסק איתו כדי שיעבוד - לא בא בחשבון.

לכן למרות שאני בהחלט בסקאלה העליונה של POWER USERS כנראה (מפתח בתחום , תואר , שרתים ודברים הרבה יותר כבדים זה דברים שאני מכיר ומתעסק בהם כבר 15 שנה) - כל העיסוק הזה - בעיני הוא מיותר.

זה לא המחשב WINDOWS שלך , ואם לא יהיה לי פס ורוד פוקסיה בעמוד נעילה - אני אחיה עם זה בסדר גמור :)

(לכן גם עם הזמן הפסקתי לפרוץ את האייפון - הרווח מזה כבר אפסי לגמרי בימינו , במיוחד כשהוא משמש לי ככלי עבודה - זה אפילו יוצר נזק)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
(לכן גם עם הזמן הפסקתי לפרוץ את האייפון - הרווח מזה כבר אפסי לגמרי בימינו , במיוחד כשהוא משמש לי ככלי עבודה - זה אפילו יוצר נזק)

ליביו

השאלה הנשאלת מדוע ולמה כול אחד שרוכש אייפון לפני שהוא יודע (יש כאלה גם אחרי שנה לא יודעים) שקיימת תוכנת מפות מובנת ומעודכנת של גוגל עם אפשרות ניווט לוויני והדבר הראשון שהם חושבים עליו זה לפרוץ את האייפון.

אני מכיר מספיק אנשים שפרצו את האייפון מבלי לדעת שחלק גדול מהאפשרויות מובנות וקיימות ב-IOS5.

שלא נדבר על לוח השנה המובנה...

נראה לך שיש הרבה אנשים שיודעים להשתמש ב-ICLOUD או FIND MY IPHONE ? אני מכיר כאלה הרבה שלא יודעים אבל רצים לחפש מישהו שיפרוץ להם את האייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם
בלי להעליב ידידי - אבל לאחי (qil - הבן השני של אימי :) ) יש "טיפה" יותר ידע מהמשתמש הממוצע והוא כנראה עבד על טכנולוגיות ומוצרים שאתה בכלל לא מתאר לעצמך בחברה שהיא בהחלט מהפרונט שבפרונט של תעשיית ההייטק הישראלית - וספציפית יצא לו גם לגוע (אם במסגרת העבודה ואם במסגרת הלימודים) בתחום הזה הייטב.

ליביו

אחרי כל זה הבחור עדיין מאמין שבשביל לעשות רוט לאנדרואיד צריך להיות מינימום מהנדס תוכנה?:roll:

זה שלא כל אחד אוהב להתעסק עם הטלפון לפרטי פרטים זה מובן ומקובל,אבל לרשום דברים לא נכונים על אנדרואיד כי לא מכירים או לא יודעים ואולי במיקרה זה אף מרגישים אנטי בצורה אובססיבית,זה כבר די מטופש.

מקווה שהאייס קרים או איך שזה לא נקרא ישפר את ממשק המשתמש כי כרגע זה פשוט פחות יפה לעין מהאייפון.

אתמול השתעשעתי במחשבה לעבור לגלקסי S2 ופשוט הפריע לי בעין העיצוב של המסכים, המסך עם הרזולוציה הנמוכה יותר ובראש ובראשונה - הגודל.

לדעתי מסך מעל 4 אינץ' זה מוגזם.

הכל ניתן לשינוי בקלי קלות!

תבחר איזה עיצוב שבא לך,כי הכל ניתן לשינוי,מספיק שתכנס לפורום SGS2 באיינדרואיד ותבין שכל מכשיר ניראה שונה לגמרי מהשני.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

פשוט עצוב לקרוא את השרשור הזה ולראות אנשים שלא מבינים מה יש להם בידיים :)

ומה אפשר לעשות עם האנדרואיד, בלי פריצה ובחינם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם USB-JTAG פשוט עבד אז זה סופט בריק , בהארד בריק צריך משהו בסגנון ריף בוקס בשביל לצרוב את הצ'יפ ישירות ללא DOWNLOAD MODE , כמובן שזה מלווה ב9 חוטים מולחמים ישירות ללוח ועלות של כ 150$ לקופסה.

לא חייב לעשות טעות מספיק הפסקת חשמל בזמן צריבת BOOT והטלפון בהרד בריק.

לגבי רוט זה קל בסמסונג, תנסו לעשות רוט בHTC למשל :)

אודי A4

דימה.

פורסם

בHTC משחקים עם UNREVOKED

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה שמשתמש סביר יצתרך להיכנס לפורומים למומחי ענייין , להחליף רומים ולעשות ROOT?

(במיוחד כשכמות הנזק שהאחרון עלול לעשות הוא פשוט שערוריה , ואנשים עושים את זה ופורצים את האייפון בלי סוף בלי להבין אפילו כמה הם מזיקים לעצמם. ההגבלת הרשאות והSERVICEים והרצת אפליקציות בSANDBOX היא לא סתם.

משהו שמבין את המשמעויות - בחיים לא יחליף לרום שכונה מבושל שמסתובב באינטרנט או יעשה ROOT למכשיר , וכנ"ל לגבי יפרוץ את האייפון - זה בצד הPOWER USER.

בצד השני משתמש ביתי לא אמור ליהיות צריך את זה. זה משאיר את המשתמש האהוב עלי - זה שחושב שלקרא ולעשות מדריכים כמו תוכי מהאינטרנט עושה אותו מבין והוא "פורץ" ו"מקמבן" את כל המכשירים של קרוביו כי הוא הטכנולוג המבין.)

אם הוא צריך לעשות את זה - אז המערכת לא מספיק טובה

אם הוא לא יכול לעדכן בעצמו בקלות ובבהירות - אז המערכת לא מספיק טובה

אם יש הרבה חומרות ועליהן הרבה תת גירסאות של מערכת ההפעלה עם APIים בסיסיים שונים מאוד - אז המערכת לא מספיק טובה

אם אין התמודדות מובנית לשפות שהן RTL אלא פתרונות שנתפרים פר ROM ואז עובדים אחרת על כל פלאפון - אז המערכת לא מספיק טובה

אני יכול להמשיך - אבל מעדיף לישון.

אין ספק שיש לאנדרויד הרבה יתרונות , רובם לדעתי מתבטאים ב3 דברים:

1. מחיר - בגלל הפתיחות של הפלטפורמה - אפשר להציע מכשיר בכל רמת מחיר ובכל קונפיגורציה מה שמביא למבחר.

2. האופציה לשחק עם המכשיר עם אפליקציות - זה בא לטוב ולרע - למשתמש חזק - זה טוב אם הוא רוצה להתעסק בזה הרבה , ל99% מהמשתמשים - השיטה האפלית של האפליקציות עדיפה בהרבה.

3. קצב התפתחות פלטפורמה מהיר יותר שמביא לניסויים מהירים יותר והתקדמות מהירה יותר.

יחד עם זאת זה בא במחיר של הבעיות , חוסר הפוליש והיציבות/תאימות הנמוכה יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

באנדרואיד לא צריך להחליף רומים כל שני וחמישי וגם לדעתי זה מיותר. כשאתה קונה את המכשיר תקנה עם הרום שמתאים לך וזהו.

אישית אני עם ה SII ועם הרום של סלקום ולא מוצא סיבה להחליף רום אבל האחיינית שלי (בת 12) החליפה רום לבד ב SI שלה בלי אפילו להגיד לאבא שלה (איש מחשבים ותיק ובעל המון ניסיון).

ההבדל המרכזי בין האנדרואיד לאייפון הוא שבאנדרואיד אתה יכול לבחור את הגירסה שמתאימה לך ובאייפון יש גירזה אחת בלבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...