Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- להישאר עם האטריקס ולחכות שתצא מערכת ההפעלה של הסנדוויץ גלידה (אנדרויד4) ולראות מה היא יודעת לעשות, אם יענה על הדרישות שלי - מה טוב, אם לא יענה אז המכשיר שוב לא חיוני לי ואני אצטרך למכור אותו וקרוב לודאי שאקבל גם פחות כסף עליו.

אם עכשיו אתה לא מצליח להתמודד איתו, גם אחרי ICS תמצא על מה לבכות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייפון אני לא רוצה ולא מתכוון לקחת, אני בטח שלא אשלם על מכשיר שנמצא שנה וחצי בשוק ונחשב "מיושן" ובטח לא אהיה "לכוד" של אפל על המוצרים "הבלעדיים" שלה וממש לא רוצה להתעסק עם פריצות.

איך לא הבנת מהנושא הזה שאייפון בעניין הזה הוא בדיוק ההפך?

תוציא אותו מהקופסא - הוא פשוט עובד ולא צריך התעסקויות ופריצות.

מה בדיוק מפריע לך ה"לכוד" וה"בלעדי" ? יש לך מושג בדיוק מה הכוונה בזה? במה זה מגביל אותך?

הנקודה היחידה שלך שנכונה היא שה4 כבר מיושן כי המחליף שלו כבר הוצג ונמכר בחול ועדיין לא הגיע לארץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

psychuil - למיטב הבנתי גלידת סנדוויץ (קסטה - אנדרויד4) אמורה לתת ישור קו לכל האנדרואידים הקיימים בחוץ ובעצם כל מכשיר שמפעיל אנדרואיד אמור להריץ אותו וכל זה במטרה להיות כמו אפל עם הIOS (וזה באמת יתן פייט שווה לפי דעתי).

המחשבה שלי היא שאם האנדרואידים הנוכחיים "מסובכים" (והיו הרבה שהסכימו איתי בשרשור הארוך הזה) אז האנדרויד 4 החדשה אמורה להיות יותר קלה והרבה יותר מלוטשת ואני מתאר לעצמי שגם אמורה להיות לה תמיכה מלאה בעברית וגם אפשרות לשמירת מספר תוך כדי שיחה, בגלל זה ההתלבטות שלי.

סך הכל המכשיר באמת טוב ועושה הכל, לא נתקע ורץ מעולה! אני מאד יתבאס לדעת שמכרתי אותו ואחרי שבוע יצאה גלידת הסנדוויץ להורדה ויש לה את ה-כ-ל ואני בפועל חזרתי למכשיר נוקיה ישן "ומעפן".

חסרון יחיד שמצאתי זה הסוללה שנכון לרגע זה מ8 בבוקר שהמכשיר יצא מהמטען עד לדקה זו הסוללה סחבה עד 15% שלטעמתי זה דיי חלש (אמנם דיברתי די הרבה , בכל זאת 2000דק' שיחה בחודש) וגם שאין את 2 הדברים הכי חשובים לי במכשיר.

עצות? לחכות? למכור? מבחינת לנסות לעבוד איתו עוד - עבדתי מספיק, בכמה ימים האלו הבנתי בדיוק את כל מה שהוא יודע לעשות, לא הרשים אותי כי אני לא מחפש את זה, את העיקר (שלי) הוא לא עושה בכלל.

אוהד.

עריכה: ליביו, בקשר לאייפון: מציקה לי העובדה שהמכשיר מגיע כלכך נעול שבשביל להפוך אותו לכדאי אני צריך לפרוץ אותו, עצם המחשבה שאני רוכש מכשיר במיטב כספי והוא בעצם לא מתאים לי ורק אחרי "קומבינות" (אפילו אם זה לוקח דקה) הוא יותאם אלי לא , זה לא מקובל.

זה כמו שתקנה חולצה סופר יקרה ותתפור עליה סמלים או פסים שונים כדי שתהיה יותר יפה.

מה מפריע לי? אי אפשר להפוך את המכשיר לDOK, אי אפשר להעביר קבצים למכשירים אחרים בבלוטוס' זה רק מה שעולה לי לראש כרגע וזה בהחלט מספיק. זה לא 2000 שלא היו קיימים דברים כאלה, זה 2011 ויש הכל, זה פשוט חזירות של אפל.

בקשר לזה שהוא "מיושן", לא התכוונתי לאנטיקה שעבר זמנו, הוא עדיין רלונטי ועובד מצוין לזמן זה, התכונתי שהמכשיר כבר שנה וחצי "על הכביש", אתה תקנה רכב שנה וחצי על הכביש במחיר מלא? האייפון4 הזה עולה יותר מהמכשיר שלי! ומבחינת חומרה זה אפילו לא מתקרב.

פורסם

אוהד אתה שוב מפספס את הנקודה :)

לא משנה איזה גרסת אנדרויד תצא השאלה האמיתית זה כמה מהיצרנים יתמכו בעדכון, כבר יש גרסה 2.3.7 ועדיין יש מכשירים תקועים 2.1 או 2.2.

אם בא לך להתעסק אם רומים לא רשמיים אז פשוט תחליף רום כבר עכשיו, אין צורך לחקות לגרסה החדשה.

חוץ מזה תוריד חייגן אחר שיתמוך בפונקצייה שאתה מחפש :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אינפיניטי -אני זוכר שניסיתי את זה והמספר פשוט נמחק לי איך שהסתיימה השיחה.

AVE- חזרנו שוב לחיפוש תוכנות, יש לך אולי המלצה לחייגן שכן עושה את זה?

אוהד.

פורסם

אי אפשר להפוך לDOK - נכון - אבל אתה יכול לזרוק עליו קבצים בWIFI בעזרת 10000 אפליקציות חינמיות. כמו להעלות קבצים למייל ברשת מקומית. (רמז - זה אפילו יותר מהיר מDOK)

אי אפשר להעביר קבצים בBT.... מי עושה את זה? יש לך מייל!

2 השימושים שציינת בהחלט מתאימים לשנת 2000 ולא לשנת 2011 לפלאפון שיש לו חיבור אינטרנט קבוע וחיבור אלחוטי N סופר מהיר.

חוץ מזה במה הוא "נעול" שזה מפריע לך? אל תזרוק סיסמאות באוויר , דבר דוגרי.

אתה מחפש מכשיר קונפיגורבילי שאפשר לשחק בו בהכל - ואז מתלונן על זה שצריך לשחק בו בהכל , ומצד שני - מכשיר יותר מלוטש אתה מתלונן שאי אפשר לשחק בו (ואפילו אין לך מושג במה).

נשמע שאתה קצת אכול דעות קדומות מכתבות יותר ממה שאתה בדיוק יודע מה אתה רוצה.

זה כמו שתתלונן על iTunes ולא תבין שלמשתמש כמוך זה הפתרון המושלם למקום אחד שמרכז לך את כל הסנכרונים (לדוגמא ככה היית מעביר ב2 שניות את כל המסמכים , פגישות , טלפונים , NOTES וכו מכל דבר שמסתנכרן לחלונות / outlook שלך לפלאפון + היית כבר מגבה את זה ONLINE וזה היה נגיש לך לעריכה מהרשת בנוחות דרך הiCloud).

על המחיר והחומרה של האייפון 4 הסכמתי איתך.

עד שה4S לא מגיע - לא רלוונטי לקנות אייפון (חדש)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באמת לא מובן העניין הזה.

חבל על הססמאות, יש המון חברות שעברו באופן גורף לאייפון

ואף אחד לא מתלונן שחסר לו משהו או שהוא מרגיש צורך עז ונואש לפרוץ אותו.

פריצה זה מין קיבעון ישראלי מהעשור הראשון של שנות ה-2000, צאו מזה,

היום זה מיותר לגמרי ובעיקר מאוד מטופש, לאור העובדה ש-99.99% מהתכונות הנדרשות

למכשיר שנועדו לעבוד אתו קיימות כבר בפנים, או מקסימום מורידים אפליקציה חינמית.

לצאת מקיבעון זה בכלל דבר טוב בחיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לי מושג בתוכנות של אנדרויד, לי יש אייפון, מה שבטוח שאין משהו שגוגל לא ימצא לך.

לגבי סנכרון באייפון, כמו שLiviur אמר אתה מדבר על משהו שאתה לא מבין.

סנכרון באייפון זה דבר גאוני, לא צריף אפילו לחבר למחשב, מספיק שתחבר את האייפון למטען הוא כבר יסתנכרן לבד דרך WIFI.

שלא נדבר בכלל על iCloud , כול שינוי במייל/יומן/ספר טלפונים/תזכורות/פתקים/מסמכים במחשב או באייפון אוטומטית משתנה בשני המקומות.

בכללי הגישה של אפל , האייפון הוא צילום מסך של המחשב שלך, עד לרמה שמסמך שהתחלתה לכתוב במחשב ולא סיימתה אוטומטית מחכה לך באייפון למקרה שתרצה לסיים אותו שם, כנל הפוך וכול זה מבלי אף חיבור למחשב בכלל.

לגבי DOK זה בכלל לא מינוס, מספיק שתכתוב DISK בAPPSTORE ותוך שנייה תקבל 200 תוכנות שיהפכו את האייפון לDOK.

בקשר לפריצה אני לא יודע למה בכלל תצטרך פריצה, כמו שאמרתי בהודעה קודמת הסיבה היחידה זה בשביל לחסוך את הגרושים הבודדים שאפליקציות עולות.

עזוב דעות קדומות אפל זה אימפריית הרשע ואסור לתמוך בהם בשום אופן :)

אודי A4

דימה.

פורסם

מפליא אותי שהדיון הזה עדיין נמשך.

אין פה יותר טוב פחות טוב, יש יותר מתאים ופחות מתאים.

כל אחד ומה שהוא מחפש במכשיר.

זה כמו שנתחיל להתווכח מה עדיף אקדח או רובה.

-"רובה יורה יותר מדוייק לטווחים רחוקים"

-"מה אכפת לי אקדח יותר נוח לנשיאה כי הוא קומפקטי ואני כל הזמן מסתובב במקומות צפופים"

ובלה בלה בלה.

בקיצור כל אחד רואה יתרונות וחסרונות בהתאם למה שהוא צריך ומחפש במכשיר.

פורסם
אינפיניטי -אני זוכר שניסיתי את זה והמספר פשוט נמחק לי איך שהסתיימה השיחה.

לחיצה על כפתור הבית-->שיחה חדשה-->לכתוב את המספר-->צור איש קשר חדש (כל זה תו"כ השיחה), לא כ"כ מסובך :?

פורסם

מקש תפריט-תזכורת... יותר פשוט מזה? ועוד אח"כ מהתזכורן ניתן לחיג ישירות למספר ע"י לחיצה עליו.

לכל מערכת יש את היתרונות והחסרונות שלה.

גם אני כשקיבלתי את ה-S1 לא הבנתי איך שומרים איש קשר. למה? כי זו מערכת הפעלה חדשה (עבורי) ושונה מכל מה שאני מכיר.

זה כמו לצפות מבחור שנוגע בפעם הראשונה בחייו במחשב, שיידע לתפעל אותו ברמת אדמיניסטרטור. מערכת הפעלה צריך ללמוד.

עקומת הלמידה באנדרואיד לא קשה כל כך, אבל א אתה מגיע בגישה של "אוף זה ח*א" מראש, היא נהיית בלתי אפשרית. אני מסתדר מצויין עם האנדרואיד, לא פרוץ עדיין, וזהו- אמנם יש כמה דברים שמציקים לי, אבל בגדול, מאד מרוצה.

ואני בכלל שומר מספרי טלפון עם עט ונייר, אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכל מי שענה עד עכשיו.

אני לא מבין למה אנשים ממשיכים לשכנע שזה רק עניין של לימוד? על איזה לימוד אתם מדברים? הסברתי לכם הרגע! 2 דברים בסיסיים שהופכים את המכשיר לחסר תועלת:

1. אין תמיכה מלאה בקבצי טקסט בעברית (DOC,TXT) ובטח אי אפשר לערוך אותם.

2. לכתוב מספר תוך כדי שיחה (למשל בשיחה של 144 שמקריאים מספר או סתם אנשים) - כל הקומבינה הזו לא מקובלת עלי, אני רוצה מינימום לחיצות, לא רוצה תלחץ פה תלחץ שם תזיז את ההוא ואז מההוא אפשר לחייג או לשמור, רוצה שמידי תהיה לי אפשרות להזין את המספר ואני כבר אחליט מה אני אעשה איתו.

אני עדיין בהתלבטות... מצד אחד התרגלתי לנוחות, הרבה יותר נוח לי הטאץ' מאשר ה-N95 עם המקשים, כל המערכת הפעלה (אנדרואיד) עצמה קלה ופשוטה לתפעול, מהירה מאד ועובדת יופי - מצד שני אין לי פאקינג עריכת טקסט בעברית בצורה נורמלית.

מצד שלישי (כן יש צד כזה) בN95 אני מוסיף כמה שורות טקסט (כ30 מילים עריכה לכל קובץ) ל10 קבצים כל יום יוצא שאני צריך לכתוב כ300מילים כל יום בN95 אני עושה את זה פחות מ10דק' אם זה בין נסיעה לנסיעה ממטופל למטופל או שסתם באוטו בהפסקה כמה דק' במידה והקדמתי לפגישות, אני לא חושב שבטאץ' כלשהו אני יצליח לעשות את זה בכזו מהירות לא משנה כמה מיומן אני אהיה, חיפשתי בימים האחרונים במרקט מקלדת גדולה וטובה להורדה - אין חיה כזו. יש איזה 6 מקלדות שם אני חושב, הורדתי הכל, אף אחת לא מושלמת ולא נוחה וחלק מהמקשים בכלל לא ממוקמים טוב, אצל חלק הרווח כלכך קטן והשאר סתם לא פרקטיות במיוחד המקלדת הדבילית הזו שמציירת קו על האותיות ובונה את המילה, אני לא רואה את האותיות כי אני מסתיר עם האצבע את האותיות שמסביב לאות שבחרתי ועם שאר האצבע רבע מהמסך!

אז למכור? לחכות לאנדרואיד 4? לקנות N86 וזהו? אולי להחליף אותו באייפון וזהו או לחכות ל4S?

בבקשה בלי שטויות כמו תתרגל או לא, למכשיר אין עורך טקסטים! FAIL רציני שלא פרקטי בשבילי, נקודה. (מי שמע על מכשיר מ2011 שעולה 3000 שקל שאין בו עורך טקסטים!?)

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...