Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, אתה NOOB קלאסי :)

לא רק המפעילות אשמות בזבל שנמצא ברומים שלהן. גם היצרניות משנות ומוסיפות המון דברים לאנדרואיד שמתאימים לצרכים הספציפיים שלהם.

לא תמיד זה לטובת המשתמש היותר מתוחכם, ולפעמים זה סתם מעצבן (במיוחד כשיש גישה לקוד המקור של אחת היצרניות בה אני עובד...).

Kawasaki Versys !!!

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ועדיין, אני לא רואה את אבא שלי עושה רוט לטלפון שלו ;)

(וגם לא את אשתי, אבל בהחלט אני רואה אותה מבקשת ממני)

אם ככה אז גם אישתך ואבא שלך לא יתעסקו עם פריצת אייפון,אלה יבקשו ממך לעשות את זה.

על אותו משקל,למרות שבאנדרואיד אין דבר כזה פריצה.

מה שיפה בSGS2 לדוגמה, שגם על רום מקורי של סמסונג הוא רץ לא פחות טוב מאשר אייפון מכל הבחינות!

ועוד יותר יפה שלא צריך לפרוץ ולהתעסק עם כלום בשביל להוריד אפלקציות או כל תוכן בחינם שבמקור הוא בתשלום!

צריך רק לחפש בגוגל סיומת APK

יותר פשוט מי זה?:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לי לקח כמה ימים והתרגלתי יפה מאוד לגלקסי S2.

כל הדברים שפותח השרשור התלונן עליהם ניתנים לסידור בקלות. אולי הוא צריך לשבת עם מישהו מבין שיעזור לו עם הבעיות אחת אחת.

אצלי יש על המכשיר יותר מ-150 אפליקציות. נכון, אני משתמש אולי ב-50 מהן וגם זה באופן לא שכיח, אבל אני מתעצל למחוק למקרה שארצה להשתמש, והטלפון עובד מהר ולא נתקע.

מפריעים לי מספר דברים, כמובן. למשל שלפעמים הסוללה נגמרת בטיל וצריך לחפש למה (לא תמיד מוצאים. למשל אתמול היא החזיקה 15 שעות עד ל-15 אחוז, והיום אני על 18 שעות ו-55 אחוז, בלי שהיה הבדל מאוד משמעותי באופן השימוש למיטב זכרוני).

מפריע לי קצת שלמסך לוקח שנייה להידלק - אבל זה בגלל שיש לי רקע שזז ודברים נוספים שעובדים - אם אוריד את זה, זמן הידלקות המסך ירד.

ואם כבר מסך - נכון, זה של האייפון קצת יותר טוב מבחינת רזולוציה, אבל ממילא אצל 95% מהאנשים יש מגן מסך שהותקן ברשלנות, לרוב זה מגן מהסוג הגרוע שמעוות את התמונה ופוגע בחדות, או שסתם יש עליו בועות. אצלי פשוט אין מגן מסך...

אגב, גם העברית אצלי עובדת מצוין בכל המקומות. הבנתי שבמכשירי HTC יש בעיות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תכלס אני לא מבין את כל המתחכמים שאומרים שבשביל אנדרואיד צריך לפרוץ וכל הזמן להתעסק.

אפשר פשוט לא להתעסק עם כלום ולהשתמש במערכת הקיימת שהגיעה עם המכשיר וזהו, אבל באנדרואיד בניגוד ל- IOS אפשר גם להתעסק איתו, לשנות ולהתאים.

ואם היו אומרים לי לבחור בין שני סוגי מערכות שבשניהם אפשר להשתמש ישר מהקופסה אבל באחד מהם אפשר גם להתעסק, לא הייתי מתלבט.

בקיצור, זה שאפשר להתעסק באנדרואיד לא אומר שחייבים להתעסק איתו.

פורסם

דבר ראשון הרשו לי להגיב ולרשום תודה רבה לכל מי שענה וניסה לעזור.

אני לא מטומטם ומבין טוב מאד איך עובדים עם המערכות הפעלה האלו, יודע לתפעל אותם ויודע להתעסק עם דברים כאלה.

כנראה שלא הבינו פה - דרך ההתעסקות לא מוצאת חן בעיני! אני לא מעוניין להתעסק\לפרוץ\להמיר\להעביר. נקודה.

אין לי זמן לזה, אין לי חשק לקרוא כתבות\מדריכים\הסברים, אני מאד עסוק וגם בזמן שיש לי רגעים פנויים אני מעדיף לנצל את זה בלבדר את עצמי (אינטנרט\טלויזיה\דברים אחרים) מאשר לחפש מדריכים שחלקם עם אינפורמציה שסותרת את האחר ולהבין מה נכון או לא.

בקשר למכשיר שלי, מישהו פה כתב שהמכשיר הוא LOW-END, למה? למיטב הבנתי הוא מבין המתקדמים טכנולוגית שיש היום (מעבד כפול ליבה, 1גיג'ה ראם, מצלמה 5מגה HD ומי יודע מה עוד - לא שאכפת לי,כן?)

בקשר למערכת הפעלה, כולם פה יכולים להגן על אנדרואיד עד מחר, לי זה לא נוח לחפש אפליקציות כי לחפש = זמן! ובשביל לחפש צריך גם רצון, ואז גם לבדוק ואז להסתכל, ולהתקין ולבחון ואם לא מתאים אז שוב לחפש.

1. לדוגמא- הדבר הכי פשוט שבכל הנוקיות הישנות שלי היו אפילו בנוקיה 6680 זה כתבן פשוט עם תמיכה בעברית ששומר קבצים ב.TXT, מה זה החרא הזה שבמוטורלה המהולל אנדרואיד "משובח" עם שיא הטכנולוגיה אין תוכנת כתבן פשוטה שתתמוך בקבצי DOC או TXT ב-ע-ב-ר-י-ת!?

עכשיו יקומו כל הפאנטים ויגידו למה צריך עברית?! אני למדתי לקרוא בגי'בריש! אני יודע לקרוא הפוך! אני שם מראה מול המכשיר בשביל לקרוא מה כתוב! גם ככה יש לו מעבד מפוצץ, לא מספיק?!

לא אני לא רוצה לשים מראה מול המסך, אני רוצה עברית תקינה בשביל לא להסתובב עם 2 מכשירים כמו עכשיו, אני כבר יומיים סוחב איתי נוקיה N95 ישן ומתפרק כי כל האינפורמציה של העבודה שלי נמצאת שם ובOUTLOOK במחשב ומשניהם אי אפשר להעביר לאנדרואיד הדפקט הזה! אז מה עשיתי בזה? (למי שתהה, הורדתי כ10 אפליקציות(זה בערך מה שיש במרקט) שקשורות לעריכת קבצים, מתוך כולם רק אחת הצליחה לקרוא את הקבצים כראוי אבל גם בה אי אפשר לערוך כי איך שלוחצים על המסך לבחור שורה לערוך אותה פתאום מופיע לחצן גדול של + ו - בשביל להגדיל להקטין את הטקסט והוא מסתיר לי את מה שבחרתי)

(וכן למי ששואל, המרתי לDOC 97,2000,2003,2010,2011, המרתי לקידודים שונים של קבצי TXT, שום דבר! פשוט להתפוצץ!)

2. לדוגמא - מה זה השטויות האלה שבאמצע שיחה אני לא יכול לשמור מספר או לעשות בו שימוש כלשהו? אחד כתב פה להוריד אפליקציה, הורדתי, לא עובד! המכשיר נתקע והאפליקציה קורסת, עזבו שבשביל להפעיל אותה צריך לגלוש את הפס-שירות מלמעלה וללחוץ עליה משם ואז להכניס את המספר שם בשורה שמותאמת לזה, יותר פשוט להיכנס לתפריט ולהיכנס להודעות להכניס את זה שם ולשמור כטיוטה)

בקיצור, המכשיר מצוין, גולש, מצלצל, מכין קפה, מצלם, רוטט, מה לא? עושה הכל. בניהול מסמכים בעברית הוא כשל ובענק אלא אם כן יקום מי שימצא לי אפליקציה שתתמוך בעברית ב100% בדיוק כמו בנוקיה או יותר. (וגם אי יכולת שמירת המספר בזמן שיחה - כשל ענקי! - שוב, איזה אפליקציה תתן מענה?).

= 2 דברים שבפירוש אני לא מוכן להתפשר עליהם\להתרגל אליהם, זה 2 דברים בסיסים והשימוש הופך את המכשיר לעסקי, כנראה שהאנדרואיד לא בנוי לזה אלא בנוי למשחקים צבעוניים בתלת מיימד ואפליקציות שמשנות תפריטים.

** כרגע נכון לרגע זה אם אני ממשיך להסתובב עם 2 מכשירים אני חושב שאני אגש בימים הקרובים לחנות פרטית או פרסום ביד2 ואמכור את המכשיר הזה עם כל הערכה והתחנת מדיה עם השלט ואקנה במקום זה מכשיר מבוסס ווינדוס פון 7? שם בטוח יש תמיכה בקבצי טקסט\וורד.

תודה,

אוהד.

פורסם

קודם כול תנשום עמוק ותירגע,

כדי להעביר קבצים וכיו"ב צריך זמן וסבלנות, בכל טלפון.

בהודעה המקורית ציינת שאתה רוצה טלפון פשוט לתפעול (בעברית קוראים לזה אייפון)

ומשום-מה בחרת דווקא במוטורולה. עוד לא מאוחר להתחרט, אתה יודע.

אם הסתבכת עם האנדרואיד, הדבר האחרון שאתה צריך בעולם זה מכשיר עם ווינדוס פון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
דבר ראשון הרשו לי להגיב ולרשום תודה רבה לכל מי שענה וניסה לעזור.

אני לא מטומטם ומבין טוב מאד איך עובדים עם המערכות הפעלה האלו, יודע לתפעל אותם ויודע להתעסק עם דברים כאלה.

כנראה שלא הבינו פה - דרך ההתעסקות לא מוצאת חן בעיני! אני לא מעוניין להתעסק\לפרוץ\להמיר\להעביר. נקודה.

אין לי זמן לזה, אין לי חשק לקרוא כתבות\מדריכים\הסברים, אני מאד עסוק וגם בזמן שיש לי רגעים פנויים אני מעדיף לנצל את זה בלבדר את עצמי (אינטנרט\טלויזיה\דברים אחרים) מאשר לחפש מדריכים שחלקם עם אינפורמציה שסותרת את האחר ולהבין מה נכון או לא.

בקשר למכשיר שלי, מישהו פה כתב שהמכשיר הוא LOW-END, למה? למיטב הבנתי הוא מבין המתקדמים טכנולוגית שיש היום (מעבד כפול ליבה, 1גיג'ה ראם, מצלמה 5מגה HD ומי יודע מה עוד - לא שאכפת לי,כן?)

בקשר למערכת הפעלה, כולם פה יכולים להגן על אנדרואיד עד מחר, לי זה לא נוח לחפש אפליקציות כי לחפש = זמן! ובשביל לחפש צריך גם רצון, ואז גם לבדוק ואז להסתכל, ולהתקין ולבחון ואם לא מתאים אז שוב לחפש.

1. לדוגמא- הדבר הכי פשוט שבכל הנוקיות הישנות שלי היו אפילו בנוקיה 6680 זה כתבן פשוט עם תמיכה בעברית ששומר קבצים ב.TXT, מה זה החרא הזה שבמוטורלה המהולל אנדרואיד "משובח" עם שיא הטכנולוגיה אין תוכנת כתבן פשוטה שתתמוך בקבצי DOC או TXT ב-ע-ב-ר-י-ת!?

עכשיו יקומו כל הפאנטים ויגידו למה צריך עברית?! אני למדתי לקרוא בגי'בריש! אני יודע לקרוא הפוך! אני שם מראה מול המכשיר בשביל לקרוא מה כתוב! גם ככה יש לו מעבד מפוצץ, לא מספיק?!

לא אני לא רוצה לשים מראה מול המסך, אני רוצה עברית תקינה בשביל לא להסתובב עם 2 מכשירים כמו עכשיו, אני כבר יומיים סוחב איתי נוקיה N95 ישן ומתפרק כי כל האינפורמציה של העבודה שלי נמצאת שם ובOUTLOOK במחשב ומשניהם אי אפשר להעביר לאנדרואיד הדפקט הזה! אז מה עשיתי בזה? (למי שתהה, הורדתי כ10 אפליקציות(זה בערך מה שיש במרקט) שקשורות לעריכת קבצים, מתוך כולם רק אחת הצליחה לקרוא את הקבצים כראוי אבל גם בה אי אפשר לערוך כי איך שלוחצים על המסך לבחור שורה לערוך אותה פתאום מופיע לחצן גדול של + ו - בשביל להגדיל להקטין את הטקסט והוא מסתיר לי את מה שבחרתי)

(וכן למי ששואל, המרתי לDOC 97,2000,2003,2010,2011, המרתי לקידודים שונים של קבצי TXT, שום דבר! פשוט להתפוצץ!)

2. לדוגמא - מה זה השטויות האלה שבאמצע שיחה אני לא יכול לשמור מספר או לעשות בו שימוש כלשהו? אחד כתב פה להוריד אפליקציה, הורדתי, לא עובד! המכשיר נתקע והאפליקציה קורסת, עזבו שבשביל להפעיל אותה צריך לגלוש את הפס-שירות מלמעלה וללחוץ עליה משם ואז להכניס את המספר שם בשורה שמותאמת לזה, יותר פשוט להיכנס לתפריט ולהיכנס להודעות להכניס את זה שם ולשמור כטיוטה)

בקיצור, המכשיר מצוין, גולש, מצלצל, מכין קפה, מצלם, רוטט, מה לא? עושה הכל. בניהול מסמכים בעברית הוא כשל ובענק אלא אם כן יקום מי שימצא לי אפליקציה שתתמוך בעברית ב100% בדיוק כמו בנוקיה או יותר. (וגם אי יכולת שמירת המספר בזמן שיחה - כשל ענקי! - שוב, איזה אפליקציה תתן מענה?).

= 2 דברים שבפירוש אני לא מוכן להתפשר עליהם\להתרגל אליהם, זה 2 דברים בסיסים והשימוש הופך את המכשיר לעסקי, כנראה שהאנדרואיד לא בנוי לזה אלא בנוי למשחקים צבעוניים בתלת מיימד ואפליקציות שמשנות תפריטים.

** כרגע נכון לרגע זה אם אני ממשיך להסתובב עם 2 מכשירים אני חושב שאני אגש בימים הקרובים לחנות פרטית או פרסום ביד2 ואמכור את המכשיר הזה עם כל הערכה והתחנת מדיה עם השלט ואקנה במקום זה מכשיר מבוסס ווינדוס פון 7? שם בטוח יש תמיכה בקבצי טקסט\וורד.

תודה,

אוהד.

אתה צודק ב-100 אחוז ! בטלפון 'חכם' הפעולות שביקשת לבצע צריכות לקחת לא יותר משעתיים של לימוד.

חפש ביד-2 טלפון 'מנגו'.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה צודק ב-100 אחוז ! בטלפון 'חכם' הפעולות שביקשת לבצע צריכות לקחת לא יותר משעתיים של לימוד.

חפש ביד-2 טלפון 'מנגו'.

אני יחסוך לך. יש לי שניים בבית. תקינים. הסוללה טיפה ישנה. תתחדש.

וברצינות.

ההבדל מפעם.

פעם לא היה הרבה מסביב. היה טלפון וטיפה תוספות.

היום הפוך. מלא תוספות וטיפה טלפון.

אז אתה חושב ב 5 דקות תלמד אותו? אתה טועה.

ולגבי האיפון (הוד מלכותו בת*ת שלי) מכשיר מצויין.

אבל כמו אנדרואיד. בשביל לקבל את המקסימום מהמכשיר זה מצריך התעסקות. להתקין דברים. לשנות וכו.

אז להגיד איפון פשוט וכו. נכון זה קל לתפעל. כמו אנדרואיד.

תן לילד אנדרואיד. ואז איפון. או הפוך הוא יסתדר מצויין עם שניהם.

ולמה????? כי הוא בשונה ממך מתחיל בללמוד את המכשיר תוך כדי שהוא משחק בו.

אתה מנסה לעבוד איתו. מבלי ללמוד אותו!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפליקציה למסמכי טקסט: Polaris Office. יודעת לעשות וורד, אקסל, פאוארפוינט.

הדבר השני - אני בטוח שאפשר בקלות. לא ניסיתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
. לדוגמא - מה זה השטויות האלה שבאמצע שיחה אני לא יכול לשמור מספר או לעשות בו שימוש כלשהו? אחד כתב פה להוריד אפליקציה, הורדתי, לא עובד! המכשיר נתקע והאפליקציה קורסת, עזבו שבשביל להפעיל אותה צריך לגלוש את הפס-שירות מלמעלה וללחוץ עליה משם ואז להכניס את המספר שם בשורה שמותאמת לזה, יותר פשוט להיכנס לתפריט ולהיכנס להודעות להכניס את זה שם ולשמור כטיוטה)

אני לא מבין מה הבעיה ללחוץ בזמן שיחה על "הוספת שיחה" ושם לרשום את המספר שאתה רוצה תוך שיחה, ואז הוא ישמר לך גם בתום השיחה.

אם אתה מצפה שהדברים יהיו בדיוק כמו שאתה רגיל מהנוקיה שלך, אז שכח מזה. לכול מכשיר חדש תצטרך להתרגל, אין מה לעשות.

פורסם

מקווה שהאייס קרים או איך שזה לא נקרא ישפר את ממשק המשתמש כי כרגע זה פשוט פחות יפה לעין מהאייפון.

אתמול השתעשעתי במחשבה לעבור לגלקסי S2 ופשוט הפריע לי בעין העיצוב של המסכים, המסך עם הרזולוציה הנמוכה יותר ובראש ובראשונה - הגודל.

לדעתי מסך מעל 4 אינץ' זה מוגזם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Blackberry 9780.

זה כל מה שצריך אם אתה לא ילד שכל מה שרוצה לעשות עם הטלפון שלו זה לחתוך סלט עם האצבע או לזרוק ציפורים על חזירים.

מה כבר יש לעשות עם טלפון חוץ מלקבל מיילים, עדכונים מפייסבוק, טוויטר, יוטיוב (למי שיש ערוץ), Whatsapp וכמה משחקים בסיסיים?

אני בכל מקרה מסתובב תמיד עם Netbook של 10.1" אז אם אני באמת משועמם או צריך לכתוב מייל ארוך, אני פשוט שולף את המחשב (שלא שוקל כמעט כלום) ועושה את אותה פעילות עם מכשיר יותר נוח לתפעול ועם פחות תקלות מאשר טלפון עם מסך מגע שהמסך שלו יכול להישרט אם אני רק שוכח שלא מכניסים את המפתחות לאותו כיס כמו הטלפון.

אחותי מתלוננת על האנדרויד כבר כמה חודשים ולא מצליחה לעשות כלום איתו.

הדברים הכי בסיסיים לא נמצאים במקום שאפשר לצפות להם ויש יותר מדי באגים.

ואייפון? Give me a break...

כמעט כל מי שמסביבי עם אייפון, "מתעסק" איתו כל היום ומדבר על האפליקציות הדביליות שלו.

חוץ מזה שכשאני יוצא עם חברים ונגמרת להם הסוללה, הם נדפקו כי באוטו שלי המטען תומך בכל טלפון חוץ מבאייפון.

זה טלפון!

כולה טלפון!

• תוכן חדש...