Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשראיתי כמה שפשפתם את הרכב ועבדתם עליו ביסודיות הייתי בטוח שתצא סוכריה מהממת אבל אני לא רוצה לבעס אותך, הפחחות לא יצאה משהו :?

פורסם

אלוהים ישמור מה זה צבע ברק ישיר? לא עשיתם יסוד ושייפתם? הצבע נראה רע ובאיכות נמוכה להחריד...

בדרך כלל מצלמה מחמיאה לצבע של רכב אם בצילומים זה נראה ככה אני לא רוצה לדעת איך זה נראה במציאות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
שכל אחד יעשה באוטו שלו מה שטוב לו

אבל, האוטו נראה מרופט ועשוי בצורה רעה מאד ואני עדין

אתה??? עדין???? אתה לא זוכר מה זה!

ואתה חייב לי ביקור! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברה תירגעו!

לפי מה שניראה הוא עשה את הפחחות צבע לבד.

לא לכולם יש את האפשרות לשם 20000 אלף לפחח.

כל הכבוד על הביצוע אני בטוח שבפעם הבאה התוצאה תהיה יותר טובה.

הכי חשוב שהרכב חזר לכביש, ולא ניראה כמו גרוטאה.

תעשו שלייף סבון, פולי ווקס, והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

בהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

למה לבאס את הבנאדם? אין משהו טוב להגיד אז עדיף שלא. לא לכולם יש תקציבים גבוהים. עדיף שהוא היה במצבו הקודם?

אני אישית הייתי מעדיף שהרכב שלי לא יראה מושלם ולעשות לבד, מאשר שיעשו לי מבלי לדעת את איכות העבודה וחומרים.

לדעתי יצא נחמד הרבה יותר יפה מהמצב הקודם זה בטוח!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

בלי לפגוע, זה ניראה כאילו צבעת את האוטו עם מברשת,

אני מבין שצבעת על הפח ללא צבע יסוד ושיוף מקדים,

כל הכבוד על היוזמה אבל היית מיתייעץ עם חברי הפורום לגבי הדרך הנכונה לעשות זאת,

אני אומר שיש מקרים שעדיף שהרכב ישאר כמו שהיה,

חשוב שתבין שהכל אני אומר לך כהארה בונה להמשך השיפוץ ומקווה שיצא טוב יותר בפעם הבאה :-D

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הרכב אחריי צבע...

עכשיו מתחילה העבודה הקשה החלפת ריפודים וגג.. מישהו יכל להמליץ על רפד טוב?

אני לא רוצה לבעס, אבל זו מכונית מיוחדת...

ולכן, העבודה הקשה באמת היא לחזור שוב על הפחחות והצבע.

בקשר לגג ולריפודים זה שטויות

פורסם

ויייי איזה תגובות קשות

עבדתי על הרכב הזה ממש קשה והוא נראה מהמם אולי בתמונות הוא נראה לא טוב אבל אני מבטיח שבקרוב אני יעלה תמונות שהוא יהיה בחוץ בשמש ואחריי שתראו תגיבו

פורסם

תשים פס כל כל מי שרשם שהאוטו לא יפה או הפחחות לא יצא טוב זה האותו וזה מה יש ואני חייב לציין שהוא יפה מאוד לא לכולם יש כסף וכישרונות

פורסם

אני הייתי משאיר אותה RAT-ROD :twisted:

זהו סיפור על מישהו שקנה טרנטה ב50 אש"ח ללא תקציב מיותר לשיפוץ ורוצה להנות ממנה .

למרות הקטילות נראה לי הפחחות נעשתה על ידך ותמיד יש פעם ראשונה ,אני מקווה שגם אתה תבין בעוד מס' שנים שצריך לשפץ קלסיקה בצורה נכונה ולא לחסוך !! ועדיין גם אם האוטו נראה כמו פרויקט DIY גרוע הוא מתעלה על כל רכב שיכלת לקנות בארץ + תקציב לשיפוצים !!

תהנה ,עדיף קלאסיקה אמיתית גם במצב כזה ירוד מאשר קלאסיקה ים תיכונית .

פורסם

שחררו אותי ,אני מתנהג יפה :twisted: בינינו אתם לא תרחיקו עד כדי כך שתבררו לי קונסט אי.פי וגם אז אני יכול לאכוף אותכם ,די מה אתם ילדים קטנים ... לא מפריעים לכם בעלי עסקים חאפרים ?? בסדר ,אני אשתדל להתאפק !!!!

פורסם
ויייי איזה תגובות קשות

עבדתי על הרכב הזה ממש קשה והוא נראה מהמם אולי בתמונות הוא נראה לא טוב אבל אני מבטיח שבקרוב אני יעלה תמונות שהוא יהיה בחוץ בשמש ואחריי שתראו תגיבו

שלום.

אני ממש מקווה שלא תיקח את התגובות מהפורום בתור תגובות קשות אלה בתור תגובות בונות.

אני מבין ומעריך את העבודה הקשה שהשקעת ברכב שלך.ואני מניח שכל מי שהגיב לשרשור השיפוץ שלך בבודאי מסכים כי מדובר ברכב אספנות מאוד מיוחד ונדיר בכבישי ארצנו.

אנא הבן כי לדעתי ואף אני מניח כי לדעת רבים מחברי הפורום אנו ממליצים לך לחזור על עבודת הפחחות שוב וזאת על מנת לקבל תוצאה, בה יהיה ברשותך רכב אספנות מיוחד ונדיר ומשופץ ברמה גבוהה אשר ישרת אותך שנים רבות. אנה הבן אותי כי זו היא המלצה וביקורת בונה בלבד, ואין בה מלפגוע במאמצי השיפוץ אשר השקעת. וכמובן שההחלטה על הרמה בה יושופץ הרכב תהייה ברשותך.

אני ממליץ לך להביט בתמונות שפרסם ליאור ברוך אשר מחזיק רכב זהה (אך סגור) כמודל לשיפוץ.

אני חושבה שאתה מחזיק דגם רכב מאוד יפה ומקווה שתבין אותי.

שבת שלום

N

פורסם
בלי לפגוע, זה ניראה כאילו צבעת את האוטו עם מברשת,

אני מבין שצבעת על הפח ללא צבע יסוד ושיוף מקדים,

כל הכבוד על היוזמה אבל היית מיתייעץ עם חברי הפורום לגבי הדרך הנכונה לעשות זאת,

אני אומר שיש מקרים שעדיף שהרכב ישאר כמו שהיה,

חשוב שתבין שהכל אני אומר לך כהארה בונה להמשך השיפוץ ומקווה שיצא טוב יותר בפעם הבאה :-D

אופיר תעבור שוב על התמונות. רואים שהוא כן עשה יסוד לפני הצבע.

פחחות וצבע לפיאט 127 5 דלתות שלי אני גם הולך לבצע לבד. ולא משנה מה התוצאה היקר שהרכב יחזור לכביש כמה שיותר מהר.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...